E2y

Hoe kan de preventie van wreedheid te vieren dieren maand

De ASPCA heeft gekozen april als Preventie van Wreedheid tegen Dieren Maand. Motiverende code ASPCA is dat dieren verdienen, en heeft het recht om, correcte behandeling van de mens, en moeten worden verplicht om bescherming hebben onder de wet. Er zijn een aantal van de activiteiten die u kunt deelnemen aan om aan te tonen u de zorg over de dieren.

  • Informeer bij uw lokale ASPCA kantoor over de recente updates over dierenrechten en-welzijn. Vraag of er terugkerende activiteiten die u kunt deelnemen inch In je eigen kleine manier kon je de bewustwording ten aanzien van dierenmishandeling in uw stad, stad of staat, of zelfs uw land. Bewustmaking kan zo simpel zijn als het over het welzijn van dieren met je vrienden, op online sociale netwerken, blogs en forums. U kunt zelfs helpen verspreiden flyers over hoe andere mensen kunnen ook helpen.
  • Toepassen op een ambassadeur voor de ASPCA zijn. Maak uw eigen belangenbehartiging en evenementen voor fondsen, steun en bewustzijn. Omdat het een ambassadeur zou openen deuren voor je. Overweeg om in contact met vrienden en familie, en hen vragen of ze zouden willen helpen. Er zijn tal van activiteiten die u kunt doen om te helpen dit doel. Als ambassadeur, kunt u uw evenementen op de website van ASPCA voor haar ambassadeurs. U kunt ook de tot 750€ aan subsidies door u gekozen redding groep of dierenasiel te ondersteunen winnen.
  • Ontdek alle mogelijke medium om het bewustzijn voor de problemen en van de gebeurtenissen die u zou omgaan. Neem contact op radio en tv personeel om te helpen in het verspreiden van het nieuws in uw gemeenschap. Kijk ook eens naar het onderhouden van een website of blog, en laat iemand regelmatig bijwerken. Inclusief plannen en gebeurtenissen in uw omgeving en de gemeenschap. Het ophangen van affiches, flyers uitdelen, of zelfs mensen aanmoedigen te plaatsen op hun Facebook-status over de gebeurtenissen in uw omgeving. Bewustwording is een krachtig medium, beweren dat het. Profiteer ervan.
  • Overleg altijd met de andere ambassadeurs. Bespreek de mogelijkheden van grotere evenementen en verschillende strategieën met betrekking tot het bereiken van de grotere publiek, of een kleinere, maar meer gemotiveerd. Adres problemen en oplossingen voorstellen als een team, voor het beste resultaat.
  • Moedig je vrienden aan betuigen hun trouw aan de bescherming van de dieren en hun rechten. Je kunt ook een tie-up te doen met uw plaatselijke dierenasiel of redding en evenementen te organiseren, zoals een Vrijwilligersdag. Doe eens iets anders en motiverend helemaal. De jeugd is een enorme markt en hen motiveren is eenvoudig. Ze hebben ook de neiging van het meenemen van hun collega's, waardoor ze voordelig supporters. Organiseren evenementen en tactieken die gericht zijn op deze markt. Hen motiveren om een reguliere vrijwilliger Animal Rights Activisten zijn.
Hoe kan de preventie van wreedheid te vieren dieren maand. Informeer bij uw lokale ASPCA kantoor over de recente updates over dierenrechten en-welzijn.
Hoe kan de preventie van wreedheid te vieren dieren maand. Informeer bij uw lokale ASPCA kantoor over de recente updates over dierenrechten en-welzijn.

Dierverzorging is een grote oorzaak en het stimuleren van mensen uit te nodigen is een nobele activiteit. Sponsor een advertentie in uw gemeenschap papier voor een dier uit uw lokale schuilplaats die een huis nodig heeft. Moedig mensen aan te nemen of te bevorderen een huisdier voor een week of twee. En als ze niet konden aannemen, dan moeten ze dat sponsor voor een huisdier. De financiering voor deze dieren is duur, maar met de juiste hoeveelheid steun, deze schuilplaatsen en redt kon uitbreiden en brengen in meer dieren in nood.