E2y

Hoe je wilde varkens te vangen

Wilde varkens zijn ook bekend als wilde zwijnen of varkens

Wilde varkens zijn ook bekend als wilde zwijnen of varkens. Deze dieren zijn meestal te vinden in de Europese en Aziatische regio's. Wilde varkens kan worden verward met de gemeenschappelijke varken als ze op elkaar lijken. Ze komen in verschillende kleuren, zoals zwart, grijs, wit en bruin en sommige van hen zijn gespot met een combinatie van de kleuren.

Sommige mensen vangen wilde varkens als sport

Sommige mensen vangen wilde varkens als een sport. Deze varkens zijn moeilijk te vangen als ze zijn erg sterk, snel lopers en ook goede zwemmers. Hoewel dit het geval is, hebben zij ook andere kenmerken, zoals een slechte gezichtsvermogen dat kan leiden tot de gemakkelijke opname. Als u van plan bent op een wilde varkens vangen, volg de stappen hieronder:

Hoe je wilde varkens te vangen. Dingen die je nodig hebt.
Hoe je wilde varkens te vangen. Dingen die je nodig hebt.
  1. Dingen die je nodig hebt. U zult verschillende items in volgorde nodig heeft voor u een wilde varkens gemakkelijk en met succes te vangen. Deze posten omvatten verschillende granen of maïs. Je zal ook vallen of feeders nodig om de wilde varkens te trekken.
  2. Observeer hun gedrag. Voor het uitgaan om wilde varkens te vangen, het eerste ding dat u hoeft te doen is om hun gedrag te observeren. Natuurlijk, zult u moeten weten waar hun leefgebied is. Zodra u hebt bepaald dit, waarnemer hun eet-en slaapgewoonten. Zoek uit waar ze meestal afzoeken naar voedsel en als ze gaan en dwalen naar een andere plaats.
  3. Voeden de varkens. Als je weet hoe ze zich gedragen, is het nu tijd voor u op te zetten een aantal feeders. Bereiden het varken feeders en vul ze met granen en maïs. Dit zal de wilde varkens te trekken. Laat de feeders voor een paar dagen, zodat de varkens zullen wennen aan de locatie van het eten en ga er elke dag te eten.
  4. Zetten enkele valkuilen. Na een paar dagen, kunt u al ingesteld sommige vallen om een paar varkens te vangen. Wat je doet is om de feeders die u eerder voorbereid en zet ze in de vallen te zetten. Het zal beter zijn als je een vrij grote valkuil. Zet de feeder aan de andere kant van de ingang van de trap, zodat het varken zal helemaal naar het einde.
  5. 5Catch het varken. Als alles is ingesteld, alles wat je hoeft te doen is wachten. Als je weet hoe de wilde varkens zich gedraagt, hoef je niet lang te wachten. Zodra een varken gaat in de val en eet het voedsel, sluip stilletjes en benaderen de val, zodat u kunt het luik te sluiten. Je hebt nu een gevangen wilde varkens!

Dit zijn de eenvoudige stappen over hoe je een wild varken met een val kunnen vangen. Vergeet niet om veilig te zijn wanneer je op te vangen van dit soort varkens. Ze kunnen agressief zijn wanneer u probeert om ze te vangen als ze worden gebruikt om hun eigen zaken bemoeien en zich in het wild. Sommigen van hen kunnen ook slagtanden die kunnen verwonden u dus wees voorzichtig, vooral wanneer u het naderen van het varken.