E2y

Hoe je paarden vervoeren

Paarden worden getrokken voor wedstrijden of werk

Paarden worden getrokken voor wedstrijden of op het werk, dat is waarom het belangrijk is dat ze tijdens de reis veilig en comfortabel worden gehouden. Maar alleen goed opgeleide chauffeurs kunnen dit garanderen. Als het je eerste keer op paarden te vervoeren, lees dan verder. Dit is artikel kan u helpen verlichten u over de dingen die u moet overwegen bij het vervoeren van paarden.

Hoe je paarden vervoeren. Oefen het rijden eerst.
Hoe je paarden vervoeren. Oefen het rijden eerst.

Hier zijn de tips:

  1. Oefen het rijden eerst. Alleen rijden is heel anders dan het rijden met een aanhangwagen. Je kunt niet gaan zigzaggen in het verkeer en stoppen wanneer je bijna andermans bumper raken. Houd in gedachten dat je hebt staan wezens in de trailer achter je en ze kunnen elke plotselinge beweging die je doet voelen. Wees voorzichtig over hoe je rijstrook wisselen, hoe je het stoppen en starten van de auto. Neem voorzichtigheid in hoeken afronden en in een back-up. Het is beter als je oefenen met een lege aanhanger eerste. Doe de bochten, veranderen van rijstrook, start, stop en back-ups met het. Tenminste zul je ervaren hoe het voelt om te rijden het trekken van een aanhangwagen achter je.
  2. Kies een trailer voor uw paarden. Er zijn verschillende trailers die zou kunnen werken voor u, maar de meest goedkope trailer is de voorraad aanhangwagen die speciaal is ontworpen om vee te vervoeren. Het heeft sleuven voor ventilatie, geplaatst op ongeveer hetzelfde niveau als het oog van het vee. Paardentrailers aan de andere kant zijn gebouwd met speciaal het comfort en de veiligheid van de paarden in het achterhoofd, met verstelbare ventilatieopeningen en ramen, niet om schorsing vermelden voor een soepele reis. Tijdens het transport worden de paarden meestal gebonden. De leiding moet niet te lang te voorkomen dat klitten, niet te kort. Het moet lang genoeg zijn om bewegingen mogelijk te maken. Gebruik quick snap-of quick release knoop, zodat u gemakkelijk kunt ontkoppelen de paarden als de noodzaak zich voordoet.
  3. Tijdens reizen, laat de ramen en ventilatieopeningen in de zomer geopend en ze niet sluiten tijdens de winter. Paarden nog lucht nodig tijdens koude tijden. Bieden beddengoed voor de paarden, zoals rietjes en krullen. Beddengoed dient als kussen en weekt ook urine. Na de reis, het reinigen van de aanhangwagen grondig en laat goed drogen om de vloerdelen te houden van rotten.
  4. Neem een rust in tussen de ritten. Gewoonlijk, transportbedrijven rusten elke drie tot vier uur. U kunt hetzelfde doen, zodat u en uw paarden kunnen rusten. En terwijl u toch bezig bent, kunt u water en hooi van de paarden weer te vullen. Het is beter om ruim aanbod van uw eigen water en hooi te brengen, zodat u niet hoeft te zoeken naar een waterbron alleen maar om je voorraad aan te vullen, vooral tijdens lange reizen. Het is ook raadzaam om te controleren op de been wraps en deken als ze nog goed gepositioneerd. Elke pauze duurt 30 tot 40 minuten, net genoeg voor de paarden om te worden gelost en laat ze plassen. De meeste paarden niet plassen tijdens de reis, zodat tijdens de pauze, zorg ervoor dat ze doen. Het is belangrijk dat tijdens stops, u parkeert op een schaduwrijke plek, omdat de paarden voelen zich ongemakkelijk als het warm is.

Tijdens lange reizen, als je nog geen ervaring hebt, is het best niet om paarden alleen te vervoeren. Heeft iemand met u, die is goed opgeleid aan deze, zodat u kunt genieten van een hands-on tutorial.