E2y

Hoe je hond speelgoed kopen

Je hebt een nieuwe pup dat er iets om op te kauwen anders dan je slippers nodig heeft. Of misschien heb je een oudere hond die een nieuwe sensatie in zijn leven nodig heeft. Hoe dan ook, zou een hondenspeeltje de oplossing voor uw probleem. Er zijn vele soorten van hond speelgoed om uit te kiezen-kauwen speelgoed, ballen, botten, en meer. Hier zijn enkele suggesties over wat voor soort speelgoed zou de perfecte match voor uw pooch zijn.

  1. Ras. Wat voor soort hond je hebt helpen om het type speelgoed vast te zoeken. Als je een Teacup Yorkshire Terrier, kans groot dat u niet zal gaan door het gangpad op zoek naar groter dan de hond zelf een robuuste bal. Ook een volwassene Doberman zal weinig plezier te krijgen van een kleine pluchen hond. Elk ras van de hond heeft een bepaalde grootte, en om deze reden, bepaald speelgoed corresponderen met elk soort ras. Vraag de dierenwinkel wat speelgoed geschikt is voor uw specifieke ras van de hond zijn.
  2. Age. Speelgoed komen ook overeen met de leeftijd van een hond. Pups zijn speciaal ontworpen kinderziektes kauwspeeltjes die een functie buiten het genot van de pup te dienen. Oudere honden kunnen niet vinden kinderziektes speelgoed allemaal zo spannend. Puppies misschien niet in staat zijn om andere volwassen speelgoed omgaan, bijvoorbeeld speelgoed die moeilijk op te halen en te manipuleren kan de pup frustreren en leidt hem weer te kauwen op iets anders, zoals vanuit uw slippers.
  3. Te piepen of niet te piepen. Er zijn speeltjes die piepende geluiden maken wanneer druk wordt uitgeoefend. Piepende pluche dieren zijn een favoriet van vele honden, evenals piepende ballen. Sommige honden zijn bang door de geluiden van het speelgoed, maar velen zijn enthousiast en geïnteresseerd zijn in een voorwerp dat lawaai maakt als ze ermee spelen. Zoek uit wat uw hond houdt, en wat nog belangrijker is, beslissen of u wilt piepend speelgoed in uw huis omdat Fido is niet de enige die de geluiden hoort.
  4. Behandelen speelgoed. Er zijn veel speelgoed dat traktaties te nemen. Traktatie Balls zijn een populaire speelgoed deze dagen. Behandel Ballen hebben traktaties binnen dat de hond kan proberen te krijgen, maar het is niet zo eenvoudig, omdat de bal rolt over de vloer zonder te morsen de goederen! Dit is een leuke manier van het geven van uw hond een uitdaging en iets om hem te bezetten, terwijl je eten klaar te maken of televisie kijken. Rawhide stokken en beef jerky stokken fungeren als kauwen speelgoed met de beloning van voedsel voor de hond ook.
  5. Bones. De goede ouderwetse keuze voor veel eigenaren van gezelschapsdieren zijn botten. U kunt een verscheidenheid van botten kopen bij een dierenwinkel groothandel op te slaan, waaronder Green Bones (milieuvriendelijk), Rawhide botten, "Canvas Diepvriesbestendig" Dog Bones, en nog veel meer. Check out Dogtoys voor een verscheidenheid van hond botten. Zorg ervoor dat de botten die u koopt zijn groot genoeg, zodat uw huisdier niet kunnen slikken (en stikken in) hen. Bedenk ook dat kip botten en beenderen van voedsel dat mensen eten gevaarlijk voor honden kan zijn, zodat ze niet voeden van de tafel. Kip botten, in het bijzonder, zijn niet geschikt voor honden, omdat ze kunnen splinteren en veroorzaken snijwonden in maag en / of leiden tot verstikking van de hond.
  6. Dental speelgoed. Dental speelgoed zijn een populaire keuze voor eigenaren die de gezondheid van bewust. Nylabones zijn populair geworden voor hun optreden tegen tandsteen. Deze veerkrachtige beenderen zijn een favoriet voor veel rassen te maaien op, en ze helpen om de tanden schoon. Nylabones en andere soortgelijke producten kunnen honden in alle rassen en maten.
  7. Het verschil tussen een stuk speelgoed en je pantoffels. Honden, vooral pups, moet hond speelgoed, zodat ze niet zullen spelen met huishoudelijke voorwerpen. Dit betekent niet dat je niet kan speelgoed maken uit normale inboedel. Als u ervoor kiest om uw eigen speelgoed maken, zorg ervoor dat ze niet delen dat Fido kan stikken hebben. Hebben ook een hoek of het huis, een mand, of een ruimte buiten verbannen naar het houden van het speelgoed. Op deze manier zal de hond alleen items in dat gebied weet zijn vogelvrij.
  8. Zelfgemaakt speelgoed. Vastbinden van een oude sok in een knoop kan het perfecte speelgoed voor een hond te zijn. Het is een goedkoop alternatief aan het gaan naar een dierenwinkel. Honden kunnen touwtrekken spelen met de sok net zo gemakkelijk als ze dat zou doen met een synthetische "sleepboot van touw" die gevonden kunnen worden voor veel meer geld. Je hond leert het verschil tussen je sok en een toneelstuk sok door koppelverkoop een knoop erin. Andere items rond het huis dat kan dienen als speelgoed zijn tennisballen (de meeste honden LOVE tennisballen), ijsblokjes (geloof het of niet), en gewoon oud touw. Maar zorg ervoor dat alle speelgoed die je maakt is niet giftig of gevaarlijk als / bij inslikken.
Hoe je hond speelgoed kopen. Te piepen of niet te piepen.
Hoe je hond speelgoed kopen. Te piepen of niet te piepen.

Sommige mensen zullen zeggen dat het enige speelgoed een hond moet gebruiken zijn winkel koopt speelgoed, zodat hij ze kan onderscheiden van huishoudelijke artikelen. Hoewel dit geldt voor sommige rassen kan zijn, kunt u uw hond te trainen om zich te gedragen rond uw persoonlijke spullen als je geduldig bent. Het is alles over hoe u uw hond en niet andersom trainen. Heb niet het gevoel alsof je moet dure speeltjes kopen om uw hond te trainen. In plaats daarvan, kijk naar de winkel koopt speelgoed als een beloning voor een goede hond. Vinden hond speelgoed op het internet of op een van de huisdier groothandels die zijn zo populair geworden deze dagen. Good luck!