E2y

Hoe je hond loopt te bouwen

Honden worden meestal gezet in een kooi of aan de lijn wanneer het toegestaan is uit het huis. Terwijl ze opgesloten of vastgebonden geeft honden een kans om buiten te blijven, zijn ze nog steeds niet in staat om te genieten van bewegen vrij rond. Lopen op een leiband met hun eigenaars tijdens plassen en kak tijd wordt niet geteld als "vrij bewegen". De honden hebben wat tijd om te rennen en te springen zonder te worden gesmoord. Dit is waar de hond loopt komen inch Hond pistes zijn open ruimtes beveiligd door hekken om honden beenruimte te bieden, letterlijk. Hier zijn de belangrijkste factoren die u moet overwegen bij het bouwen hond loopt.

Hoe je hond loopt te bouwen. Zoek uit of er plaatselijke verordeningen betreffende dog runs in uw omgeving.
Hoe je hond loopt te bouwen. Zoek uit of er plaatselijke verordeningen betreffende dog runs in uw omgeving.
  • Zoek uit of er plaatselijke verordeningen betreffende dog runs in uw omgeving. Er kunnen regels die u moet volgen en laat je nodig hebt om veilig te stellen voordat het bouwen van een hond lopen, vooral in een drukke woonwijk. Coördineren met de lokale overheid.
  • Denk aan de grootte en het aantal van uw hond. De grootte en het ontwerp van uw hond run zal afhangen van het ras van uw hond. Grotere honden zullen een steviger en hoger hek nodig hebben, terwijl kleine honden zullen een kleinere ruimte en een lager hek nodig.
  • Beoordeel uw opties voor de locatie van de hond lopen. Als uw tuin is alle gras en bodem, plaats dan de hond lopen in een gebied ver van de tuin en de garage, maar in de buurt van een boom als er een is. Het moet ook in een gebied waar het kan worden gezien vanuit het huis. Als uw tuin is al gecementeerd, plaats dan de hond lopen in de buurt van een koelere omgeving, bij voorkeur dicht bij het huis. Je kan hebben om een permanent dak toe te voegen als u van plan om honden op de lange termijn hebben.
  • Bereid de materialen voor de hond lopen. Als u van plan om een tijdelijke hond lopen net voor de zomer op te bouwen, dan alles wat je nodig hebt zijn materialen voor het hek. Als u een permanente hond run zal bouwen, dan zul je moeten materialen toe te voegen voor het dak, en als de grond kaal is, moet u ook om het te bedekken.
  • Het hek is meestal gemaakt van ketting hoewel u kunt ook kiezen voor hekjes. Ketting hekken zijn beter vooral voor grotere honden, omdat je in staat bent om te doorzien en er is een betere ventilatie. Je moet metalen of houten palen voor de hoeken van de omtrek moet de ketting te bevestigen.
  • Voor de bodembedekker, kunt u gebruik maken van gravel, maar als je honden hebben gevoelige poten, kunt u houtsnippers gebruiken. Als de bodem is zanderig, dan is er geen noodzaak om het te bedekken.
  • Bouw de hond lopen. Het metaal of houten palen moeten worden bevestigd op de grond, bij voorkeur ten minste twee meter diep. Graaf dieper indien de hoogte van het hek is meer dan vijf meter. Bevestig vervolgens het hek. Zorg ervoor dat de grond raakt, en als uw hond is het type dat graaft in de grond, dan moet je de ketting onder de grond om uw huisdier te houden ontsnappen uit te breiden. Je zal een meer solide basis nodig heeft als u zal een dak.

Zodra de hond run wordt gebouwd, zorg ervoor dat het altijd schoon is en dat de honden nog steeds hun 'plas en kak tijd "tijdens uw wandelingen.