E2y

Hoe je gezond hondenvoer

Met de stijging van gevallen van hondenvoer product pull outs in de markt

Met de stijging van gevallen van hondenvoer product trek outs in de markt, eigenaren van gezelschapsdieren zijn nu meer scherp en bezorgd over het verstrekken van natuurlijke en gezondere manieren om hun huisdieren te voeden. Zelfgemaakte hondenvoer is een beter alternatief dan het kopen van het rechtstreeks uit het blik of uit een zak, als je kunt zijn echt zeker van de voedingsstoffen die uw hond krijgt. Hieronder vindt u enkele ideeën voor het maken van een gezondere, onbesmet hondenvoer voor uw viervoetige beste vrienden.

Hoe je gezond hondenvoer. Vleesproducten rijk aan eiwitten.
Hoe je gezond hondenvoer. Vleesproducten rijk aan eiwitten.
 • Een hond goed uitgebalanceerd dieet bestaat eigenlijk uit vlees en zetmeel en sommige groenten. Kennis te nemen van deze wanneer u van plan op het geven van uw huisdier honden zelfgemaakte gerechten.
 • Vleesproducten rijk aan eiwitten, zoals rundvlees, tonijn, kip, lam, kalkoen en lever zijn het meest voedzaam voor hen. Als het vlees is geaard, is het veel gemakkelijker voor honden opeten. Kies uw vlees zorgvuldig en koop verse degenen uit de slagerij. Kies de slankere delen. U kunt de slager te bereiden geaard vlees. Of beter nog, vraag de slager over zaagsel vlees, want dit is gezondste voor honden. Het is ook goedkoper.
 • Als u liever uw hond rijst te geven, de bruine variëteit is een gezondere keuze. U kunt ook hen maïs gebaseerde voeding, hele sojameel gebaseerd voedsel tarwe en.
 • Voor andere bronnen van koolhydraten, honden houden ook van havermout en pasta.
 • Wortelen en spinazie zijn oke om te geven aan uw hond, maar ze moeten goed worden gesneden om te helpen bij de spijsvertering.
 • Elke hond houdt van een goede botaanmaak en het ruwe ook zijn grote bronnen van calcium.
 • Andere eigenaren van gezelschapsdieren geven ook hun honden melkpoeder, door het mengen van deze in hun voedsel, ondanks het feit dat de meeste honden zijn lactose-intolerant.

Vermijden dat uw hond de volgende voedsel als ze enorm risico voor de gezondheid kunnen hebben:

 • Bonbons bekend om epileptische aanvallen, evenals thee en koffie veroorzaken.
 • Druiven en rozijnen kunnen leiden tot nierfalen.
 • Uien en voedsel gebaseerd met uien kunnen invloed hebben op hun bloedsomloop.
 • Vruchten met kuilen zijn ook gevaarlijk als deze bevatten cyanide, die dodelijk zijn voor honden kan zijn.

Voordat u beslist over het omschakelen dieet van uw hond aan zelfgemaakte gerechten

Met de stijging van gevallen van hondenvoer product pull outs in de markt. Voordat u beslist over het omschakelen dieet van uw hond aan zelfgemaakte gerechten.
Met de stijging van gevallen van hondenvoer product pull outs in de markt. Voordat u beslist over het omschakelen dieet van uw hond aan zelfgemaakte gerechten.

Voordat u beslist over het omschakelen dieet van uw hond aan zelfgemaakte gerechten, vraag een deskundige dierenarts eerst. Sommige dierenartsen begrijpen dat commercieel verkrijgbaar hondenvoer ongezond kan zijn en zij kunnen u helpen te voorzien van aanvullende informatie over hoe om alternatieven voor te bereiden. Zij moeten ook in staat zijn om nuttig te bepalen hoeveel zelfgemaakte gerechten u uw huisdieren dienen in dag.

Geef uw hond wat afwisseling en draai zijn menu keer op keer

Geef uw hond wat afwisseling en draai zijn menu keer op keer. Als je genoeg hebt voorbereid, kunt u deze koelkast voor maximaal drie dagen. U kunt koken het vlees lichtjes zodat het malser en fruitpers. Cooking doodt sommige bacteriën, zoals bij pluimvee. Maar nogmaals, het koken kan ook de voedingswaarde van het voedsel te verminderen. Sommige eigenaren van gezelschapsdieren een beetje zout toe te voegen ook in het vlees, maar wel rekening mee dat zout ook slecht kunnen zijn voor uw huisdieren. Geven wel uw hond een gezonde voorraad van water dagelijks.