E2y

Hoe je een paard te stoppen rollen over

Er zijn verschillende redenen dat een paard te rollen kunnen veroorzaken. Als je paard is het rollen, en je zou graag wat van tevoren, kijk voor deze gemeenschappelijke symptomen:

 • a) Stoppen - Natuurlijk is het paard te stoppen voordat hij rolt.
 • b) Pawing - Soms is het paard zal poot aan de grond of het water.
 • c) Snuiven - Heb je ooit een paard zag in de wei? Hij zal de grond ruiken voordat hij rolt.
 • d) stopte voeten - De meeste van de tijd, wanneer een paard heeft het in gedachten te rollen, zal hij zijn benen eerste plooi onder hem.

Er zijn verschillende redenen die een paard te rollen en in de eerste begrijpen van de oorzaak, zult u meer kunnen stoppen uw paard uit omrollen veroorzaken. Drie van de meest voorkomende oorzaken zijn:

 1. Koliek - Dit is een buikpijn. Er zijn veel verschillende soorten en helaas koliek kan leiden tot ergere problemen als het paard broodjes en niets wordt gedaan.
 2. Ontwormen - Probeer ontwormen dit paard als hij maag wormen of huid mijten die de jeuk en de noodzaak om te rollen veroorzaakt zou kunnen hebben.
 3. Training - Als dit een training probleem, net als het eten van gras op het spoor, moet u proberen hem te corrigeren. Soms is het paard niet na te denken over de ruiter of wat je hem vraagt te doen.
Hoe je een paard te stoppen rollen over. Als je paard koliek heeft.
Hoe je een paard te stoppen rollen over. Als je paard koliek heeft.

Het hangt af van de situatie waarin je bent in wat de oorzaak kan zijn. Het merendeel van de tijd, zal een paard rollen stof dicht bij de huid. Dit heeft een aantal voordelen voor het paard, van het bijhouden van vliegen en ander ongedierte weg te houden van hem koel op de warmere dagen. Ik heb ook wel paarden die zou rollen als ze niet goed werden verzorgd voordat u gaat rijden. Nu we hebben gekeken naar wat kan deze actie leiden in een paard, laten we eens kijken naar hoe je een paard te stoppen omrollen. Meeste is mening over kwestie, zoals ze zeggen. Maar andere keren, de rollende is een symptoom dat je niet moet negeren.

 1. Als je paard koliek heeft, waarschijnlijk zal hij willen liggen en rollen. Koliek kan soms fataal zijn als het paard rolt te hard. Zodra je de tekenen van koliek opmerken, krijg je paard naar buiten en loop met hem. Als hij blijft willen liggen en rollen, zelfs met wordt gelopen, bel dan de dierenarts of iemand anders om, zodat je niet hoeft te uw paard onbeheerd achterlaten. Denkt als je een buikpijn en alles wat je wilt doen is opkrullen in een bal - in plaats van curling in een bal, een paard met koliek rollen.
 2. Als u vermoedt dat uw paard aan wormen of mijten hebben, de beste ding om te doen is worm, vooral als het is al een tijdje en hij is toe aan een ontwormen. Het kan een paar dagen duren om je paard te ontdoen van die jeuken - zoals de meeste medicijnen, het kost tijd.
 3. Nu is de oorzaak voor het walsen die het gemakkelijkst door de woning lezer kan worden aangepakt, is de training. De meeste paarden zijn gevestigd in een patroon wanneer zij zijn opgeleid en gereden. Beschouw dit als een probleem vergelijkbaar met het toestaan van uw paard te eten op het spoor - als u toestaan dat het paard om te eten op het spoor, dan is het paard begrijpelijkerwijs denkt dat het eten op het spoor geschikt is. Als het paard is toegestaan om te rollen, zonder correctie, dan is het paard denkt dat omrollen is oke.

  Maar weten het verschil tussen goede en slechte wapening zal het verschil over hoe je paard reageert op uw correctie. Zodra je je realiseert dat je paard heeft besloten te rollen, is hij ofwel niet denken van u wezen op hem of niet zorgzaam. Geef hem iets anders te doen. Van wenkt hem te intensiveren, waardoor hij draaien in cirkels of iets anders dat zowel herinnert hem eraan dat je op hem en krijgt zijn gedachten af houdende.

  Als de rollen is een training kwestie, duurt het geduld en de tijd te corrigeren. Het zal een verandering in de routine voor uw paard te zijn, en hij zal hoogstwaarschijnlijk het te weerstaan. Laat je niet hatelijk met hem als dit hem meer zenuwachtig de volgende keer zal maken en zal niet echt helpen het probleem.

  Nu is de oorzaak voor het walsen die het gemakkelijkst door de woning lezer kan worden aangepakt, is de training.
  Nu is de oorzaak voor het walsen die het gemakkelijkst door de woning lezer kan worden aangepakt, is de training.

Houd de tekenen dat uw paard is ongeveer te rollen in het achterhoofd, zodat als je ze ziet, kan je uit je paard in de tijd. En veel geluk bij het vaststellen van de oorzaak en komen tot een snelle oplossing!