E2y

Hoe je een groot paard te kopen

Het kopen van een groot paard is geen gemakkelijke zaak voor een eerste keer koper

Het kopen van een groot paard is geen gemakkelijke zaak voor een eerste keer koper. De aanschaf van een paard is een grote investering van tijd en monetaire middelen. In tegenstelling tot een goudvis kan je gewoon achter in een aquarium, voeden tweemaal en reinig wekelijks, het handhaven van paarden vereist ruimte, veel van voeding en bewegen, kortom, een grote mate van betrokkenheid voor de lange termijn. Hier zijn enkele tips over hoe je een groot paard te kopen.

 1. Onderzoek je bronnen. Heb je genoeg ruimte voor het paard? Heb je de monetaire en mankracht middelen voor het onderhoud van het paard? Je moet een begroting voor paard voedsel, tack hebben, bezoeken aan de dierenarts, schoten, het schoeien, de-ontwormen, spoedbehandeling en dergelijke.
 2. Wat zijn uw redenen om te willen om een paard te kopen? Wil je een gewoon als een huisdier of een wedstrijd paard voor een ontluikende equestrienne? Gaat dit je eerste paard zijn? Uw doel in het kopen van het paard zal bepalen overwegingen zoals de aankoop van een paard dat al is opgeleid, of een paard gebouwd voor snelheid.
 3. Doe je onderzoek op paardenrassen, paardenhouderij en de van toepassing zijnde wetten voor uw staat. Wist u dat er sprake kan zijn de lokale belastingen die betrokken zijn met paarden en dat het gebouw voor de huisvesting van uw paard te voldoen aan de lokale brandvoorschriften? Dit zijn ook dingen die je moet overwegen voordat het maken van de aankoop.
 4. Na het doen van uw onderzoek en de beoordeling van uw budget en het doel voor het kopen van een paard, een besluit over het ras, geslacht, grootte, opleiding, leeftijd, gezondheidstoestand, kleur, en de prijs van het paard.
 5. Krijgen deskundig advies. Vertel uw rij-instructeur, als je er een hebt. Ze hebben meestal klanten die de verkoop van paarden. Bovendien kunt u later vertrouwen op hun advies wanneer u het maken van een definitieve aankoop.
 6. Check out gerenommeerde paard handelaren en verkopers in het gebied. Op zoek naar dealers in uw omgeving is een praktische noodzaak, omdat je wordt het transport van het paard. Vergelijk de prijzen. Het internet is een goede plek om te beginnen kijken.
 7. Maak een lijst van vragen voor de verkoper. Bevestigen het ras, leeftijd, lengte, kleur, medische en concurrentie geschiedenis van het paard, eventuele slechte gewoonten van het paard dat je moet weten, registratie en veiligheid markeringen, onder anderen. Dit bespaart u extra reizen om persoonlijk te zien van het paard. Door deze vragen te stellen, zal je de indruk dat je weet wat je doet, zelfs al is het eigenlijk de eerste keer om een paard te kopen.
 8. Leer de smaakvolle kunst van het onderhandelen. Als je een paard dat je wilt kopen te vinden, probeer dan een pokerface te behouden en niet laten merken dat je echt als het paard. Dit geldt vooral als je koopt je eerste paard. Meest ondernemende zakenlieden zullen proberen om hun koopwaar aan de hoogst mogelijke prijs te verkopen dus laat je opwinding opborrelen de oppervlakte. Marchanderen.
 9. Neem uw tijd in het maken van een selectie. Er is geen wet die je genoegen nemen met de eerste levensvatbare paard zie je. Neem een kijkje naar andere opties.
 10. Bezoek uw toekomstige paard minstens twee keer. Eerst door jezelf, en het tweede bezoek, met een deskundige begeleider. Beter nog, kijk of je het paard eerst kan krijgen bij wijze van proef voor het sluiten van een permanente deal. Hebben een dierenarts check out gezondheidstoestand van het paard.
 11. Lees het contract vóór de ondertekening van de deal.
 12. Schik voor paard verzekering en de nodige behandeling en het vervoer.
Hoe je een groot paard te kopen. Onderzoek je bronnen.
Hoe je een groot paard te kopen. Onderzoek je bronnen.

Leren hoe je een groot paard te kopen is een lastige zaak. Aan het eind van de dag, hoewel u de bovenstaande tips nuttig zullen vinden, rekenen op deskundig advies te worden aan de veilige kant.