E2y

Hoe je eekhoorns te houden van een tuin

Ik had het geluk dit jaar geen eekhoorns of bugs binnenvallen mijn tuin. Ik erin geslaagd om het te doen zonder het gebruik van chemicaliën, alleen met behulp van de ingrediënten te vinden in mijn huis. Als u zich afvraagt hoe ik hield de eekhoorns op afstand, zal ik met u delen het advies van mijn grootvader doorgegeven aan mij.

Ongeacht hoe groot of klein uw tuin is

Ongeacht hoe groot of klein uw tuin is, moet u aan het schermen hebben rond de perimeter. Bij de lokale huis verbetering centra, zijn er een paar verschillende soorten hekwerk voor tuinen beschikbaar voor de consument. Afhankelijk van hoeveel je wilt betalen voor het hekwerk, zal dit bepalen welk type schermen dat u koopt. Het kippengaas hekwerk is populair bij veel tuinders, terwijl anderen de voorkeur aan het MAT gevogelte gebruiken netten. De MAT gevogelte netting is een verzinkt hex mazen dat is bedekt met vinyl, het verstrekken van een langdurige, duurzame en flexibele schermen. De kosten van het MAT pluimvee netten is aanzienlijk goedkoper dan kippengaas, en gemakkelijker om mee te werken. U zult ook moeten palen, of houten deuvels kopen om steunbeugels voor het hekwerk.

Hoe je eekhoorns te houden van een tuin. Ongeacht hoe groot of klein uw tuin is.
Hoe je eekhoorns te houden van een tuin. Ongeacht hoe groot of klein uw tuin is.

Het eerste ding om te doen nadat je hebt geplant en bakende uw groenten is de lay-out van uw afrastering palen of houten deuvels ongeveer elke 2 meter rond de omtrek van uw tuin. Vanaf de hoek van uw tuin, uitpakken van de hekwerken en weven het hek paal of pluggen via de netten, en hamer de paal in de grond, herhalen met alle polen rond de omtrek van uw tuin. Wanneer u de eerste paal begon je met hebben bereikt, knip het gaas laat ongeveer 2 centimeter extra aan het einde, zet deze aan de eerste paal met banden.

De volgende strategie in het houden van de eekhoorns uit uw tuin te planten goudsbloemen. Misschien werkt dit hoorde je aan konijnen buiten te houden, maar ik vond dit werkt goed voor eekhoorns ook. Als je een kleine tuin van 10 meter bij 10 meter, moet een half plat van goudsbloemen goed werken, omdat ze verspreid als ze groeien. Wil je de goudsbloemen gelijkmatig op afstand rond de buitenkant omtrek van uw afrastering te planten.

Een andere goede manier om eekhoorns te houden van uw tuin is aan zet de aluminiumfolie taart pannen te gebruiken. Om plaats de pan in uw tuin, zal u een paar stokken gesneden in 3 voet secties nodig. Bij uw lokale huis verbetering centrum, kunt u bamboestokken die worden gebruikt in tuinen te kopen, en om kamerplanten te bakenen relatief goedkoop, zal deze grote werken voor de pannen. Met behulp van een spijker, punch een gat in de pie pan, plaatst een string in het gat en bind een grote knoop in het uiteinde. Daarna, snijd het touw ongeveer 6 centimeter, en bevestig deze aan de bamboestok die in de grond. De grootte van uw tuin zal bepalen hoeveel u wilt gebruiken, maar over het algemeen 2 werken groot voor een 10 voet door 10 voet tuin.

Hoe je eekhoorns te houden van een tuin.
Hoe je eekhoorns te houden van een tuin.

De laatste twee adviezen die mijn opa vertelde me om te gebruiken zijn haren van huisdieren en mottenballen. Als u een hond hebt, of iemand kent die een hond heeft, vraag hen dan om het haar te slaan nadat ze geborsteld hun huisdier. Het plaatsen van de hond haar rond de omtrek van uw tuin is een grote eekhoorn afschrikmiddel, zoals de meeste eekhoorns vrezen honden. Het haar eenmaal geborsteld heeft nog steeds de geur van het dier, en zal dus de eekhoorn af te schrikken van het invoeren van uw tuin, uit angst voor een hond is vlakbij. Mottenballen, zoals u weet, hebben een sterke geur die werkt geweldig wanneer afschrikken elk dier. De plaatsing van de mottenballen willekeurig rond de buitenkant van het hekwerk. Al deze tips die mijn grootvader gedeeld met me, hielp houden alle dieren uit mijn tuin, waardoor ik een overvloedige oogst.