E2y

Hoe je duif valstrikken

Heb je problemen met duiven? Of ben je gewoon een kind bij hart en willen ze te vangen?

Hier is een kort artikel over het maken van duif vallen

Hoe je duif valstrikken. Nu bind het koord (ongeveer 20 meter of meer) met een stok rond 10-12 centimeter.
Hoe je duif valstrikken. Nu bind het koord (ongeveer 20 meter of meer) met een stok rond 10-12 centimeter.

Hier is een kort artikel over het maken van duif vallen. Het is eenvoudig en zeer veel beschikbaar binnen het huishouden. Dus als je geïnteresseerd bent in het opzetten vallen of als je problemen hebt met duiven, kan het volgende artikel de moeite waard.

Merk op dat deze val is alleen effectief in een open ruimte, zoals een garage of een schuur. Hoewel het niet wordt geadviseerd voor amateurs te vangen en zetten vallen voor vogels, wordt deze val vereenvoudigd en is speciaal geschikt voor hen.

Zorg ervoor dat u de duif voeden op dezelfde plek en dat u zijn in de buurt voor een paar dagen, zodat de vogel vertrouwd raakt met je. Nu zijn hier enkele stappen over hoe je duif valkuilen kunt instellen:

Hier is een kort artikel over het maken van duif vallen. Nu voor het vastleggen van dit moment.
Hier is een kort artikel over het maken van duif vallen. Nu voor het vastleggen van dit moment.
  • Om te beginnen, zal je een kartonnen doos, een stok en een touw nodig. De lengte van de doos karton moet 18 centimeter, 10 centimeter hoog en 12 centimeter breed. Zet een gewicht op een uiteinde van de doos, een 2x3 of 2x4 is zeer wenselijk. Het gewicht mag niet parallel aan het einde van de doos. Zorg ervoor dat u een opening boven op de doos (ongeveer 6x6 inch of 7x7 inch) maken. U zult dit gebruiken als een toegangsdeur tot de vogel later krijgen na het vastleggen.
  • Nu bind het koord (ongeveer 20 meter of meer) met een stok rond 10-12 centimeter. Plaats de box schuin boven de stick. Het gewicht moet direct boven de stok, zodat later, als je de stok trekt, moet het gewicht van de val van de kartonnen doos te vergemakkelijken.
  • Nu voor het vastleggen van dit moment, zet het aas recht onder de val. Het belangrijkste idee is dat de vogels het aas zal eten terwijl je goed te observeren. En zodra de vogel is onder de val, zal je de string te trekken van 20 meter afstand. De stok wordt weggetrokken terwijl de doos valt over de vogel, het vastleggen van het. En dan zul je bereiken in de toegangsdeur eerder en voila je knippen! Je hebt gevangen de vogel.

Het bovenstaande val is slechts een suggestie

Het bovenstaande val is slechts een suggestie. Het garandeert geen 100% slagingspercentage. Het is alleen van toepassing op een enkele vogel. Er zijn verschillende vallen op de markt voor verschillende vogels en hun aantal. U kunt kant en klare vallen kopen voor het vangen van veel vogels tegelijk. Duiven zal vooral wat ze kunnen, met name graan en brood te eten. Ze groeien in ongecontroleerde aantallen tegenwoordig, en dus de noodzaak voor vallen toeneemt. De uitwerpselen kan schade veroorzaken.

Duif uitwerpselen kan uw verf en beton eroderen

Duif uitwerpselen kan uw verf en beton eroderen, beschadigen de meeste gebouwen op het platteland. Ze zijn nu gewend aan mensen te voederen, die heeft geleid tot de toename van de bevolking. Ze zijn dol op het voeden in stadsparken en daken. De vallen moeten op een vlakke ondergrond worden geplaatst. Het kan de grond of daken waar ze verblijven. Voor een meer succesvolle val, moet schaduw en water beschikbaar zijn. Shade is cruciaal voor vallen, want duiven moeten beschutting tegen de hitte. Vergeet niet, moet je ze voeden op dezelfde plek elke dag om ze te laten wennen aan het eten in dat gebied. Vergeet niet het aas zichtbaar te maken. Aas dat niet gemakkelijk kan worden gezien is niet goed aas.