E2y

Hoe houdt u uw hond gehydrateerd

5 eenvoudige stappen om ervoor te zorgen dat ze gelukkig & gezond

De zomer is een haat-liefde seizoen. Zomer maanden zijn perfect om uit te gaan op een strand vakantie of een dagje in het park. Aan de andere kant kan hete zomerdagen gevaarlijk zijn voor uw hond. Het beste wat je kunt voor uw pooch te doen in de zomer is om hem gehydrateerd, of hij binnen of buiten blijft. Hij zal hebben veel water nodig om hem te krijgen door de verzengende dagen.

Als uw hond blijft buiten het grootste deel van de dag, dan zijn behoefte aan water is nog belangrijker dan een inside hond. Alle honden hebben water nodig, maar die hijgend in de hete zon te verliezen water (en uitgedroogd raken) sneller.

Stap 1

Hoe houdt u uw hond gehydrateerd. Zorg ervoor dat uw hond toegang heeft tot schoon water.
Hoe houdt u uw hond gehydrateerd. Zorg ervoor dat uw hond toegang heeft tot schoon water.

Zorg ervoor dat uw hond toegang heeft tot schoon water. U dient in te vullen zijn waterkom met koud water op zijn minst elke dag, maar als het echt warm, dan moet je proberen om het te vullen vaker. Als het moeilijk voor u om zijn water te vullen gedurende de dag, overweeg dan de aanschaf van een automatische drinkbak. U kunt hier het op, en het zal verhuren water als je hond drankjes. Ijsblokjes kan ook helpen om de waterkoeler langer. Gooi in een paar in de ochtend en als je vullen de kom.

Stap 2

Plaats haar kom in een schaduwrijke plek. Hoewel de schaduw zal niet houden haar water koud, zal het helpen om het koeler voor een langere periode van tijd. Wanneer u haar kom te plaatsen in een schaduwrijke plek, zorg ervoor dat ze ruimte om te liggen in de schaduw, ook. Ze zal besteden veel tijd in de schaduw, en met haar het water in de buurt is altijd een hulp.

Stap 3

Reinig dagelijks uw hond kom. Je hoeft het niet te schrobben met schonere, maar een snelle borstelen zal het lukken. Koop een goedkope schuurspons of borstel alleen voor uw hond. Als je de kom om het te vullen met water, krijgen een schar van zeep en wrijf de kom. Spoel het uit goed voordat je het water in.

Mensen willen drinken uit schone vaat, en honden ook. Bacteriën kunnen zich ophopen op kommen zeer snel, vooral als ze buiten zijn. De opbouw kan ertoe leiden dat uw hond niet te willen om het water te drinken, en dat is het laatste wat je wilt.

Stap 4

Uw hondenschaal moeten een zware bodem. Kommen met zwaardere bodems zijn minder waarschijnlijk worden omgestoten. Als je er niet bent de hele dag en je hond klopt zijn waterkom dan zodra u vertrekt, dan zal hij moeten de hele dag zonder water. Dit mag nooit gebeuren.

In aanvulling op de kom zijn zwaar genoeg om op te staan, het moet ook worden gedimensioneerd om uw hond te passen. Uw hond moet in staat zijn om al het water te drinken uit de kom zonder een probleem. Zo moet je niet kopen een kleine hond een grote kom, dat hij nauwelijks kan bereiken. Als de pot te lang voor hem, dan mag hij slaan het over terwijl het proberen om naar het water, of hij kan een probleem het drinken van het water.

Stap 5

5 eenvoudige stappen om ervoor te zorgen dat ze gelukkig & gezond. Plaats haar kom in een schaduwrijke plek.
5 eenvoudige stappen om ervoor te zorgen dat ze gelukkig & gezond. Plaats haar kom in een schaduwrijke plek.

Gebruik meer dan een waterbak. Als hij per ongeluk stoten een over, dan heeft hij nog steeds een manier om water te halen. Als uw hond binnen is, dan houdt een kom water naast zijn voerbak en een andere waterbak waar hij graag spelen. De extra waterbak hoeft niet enorm zijn, maar uw hond zal worden aangemoedigd om meer water te drinken als het is direct beschikbaar voor hem.

Indien mogelijk, moet uw hond toegang hebben tot meer dan een waterbron, ongeacht of hij binnen of buiten.


Zorg ervoor dat uw hond voelt goed tijdens de zomermaanden. Controleer uw hond op tekenen van uitdroging. De eenvoudigste en snelste manier om te controleren is door het optillen van de huid op de rug van zijn nek. De huid van een gehydrateerd hond zal zijn elastisch, terwijl de huid van een uitgedroogd hond zal blijven en langer duren om terug te keren naar normaal. U kunt ook voor een droge mond en ingevallen ogen, hoewel deze verschijnselen optreden later. Als u denkt dat uw huisdier uitgedroogd is, dan onmiddellijk contact op met uw dierenarts voor verder advies.

De zomer is een geweldige tijd van het jaar, maar het kan gevaarlijk zijn voor uw hond. Om uitdroging te voorkomen, moet uw hond hebben toegang tot voldoende schoon water. De waterbak moet dagelijks schoongemaakt worden en in de schaduw te laten afkoelen. De kom moet uw hond te passen en, om morsen te voorkomen, moet niet topzwaar. Het is altijd een goed idee om uw huisdier te voorzien van meer dan een waterbron. Controleer dagelijks hem op tekenen van uitdroging, en neem contact op met uw dierenarts onmiddellijk als hij de tentoonstelling van de borden.