E2y

Hoe het opzetten van een worm boerderij

Als icky

Als icky, omdat zij aanvankelijk ook klinkt, worm landbouw is zeer gunstig en kan in feite maken je een hoop geld. Ze zijn vrij goedkoop te onderhouden en de voordelen van het hebben wormen gekweekt zijn echt geweldig, zowel financieel belonen en op hetzelfde moment, je weet in je geweten dat je de planeet te helpen. Als u zwaar overweegt een eigen worm boerderij of onderneming in vermiculture, dan kunt u profiteren van het lezen van het artikel hieronder, zodat u kunt een aantal tips en trucs over hoe u uw eigen bedrijf van wormen te verzamelen.

Hoe het opzetten van een worm boerderij. Proberen vermiculture uit.
Hoe het opzetten van een worm boerderij. Proberen vermiculture uit.
 • Materialen die je nodig hebt:
  • Plastic containers of vaten voor uw wormen, bij voorkeur kunststof
  • Veel versnipperde krant
  • Cotton sheets
  • Veenmos
  • Krabbels van voedsel
  • Rode larven of rode wormen
  • Koele, donkere plaats in uw huis
 • Proberen vermiculture uit. Wanneer u al uw items hebben uit de bovenstaande lijst klaar is, probeer de kweek van de wormen op kleinere schaal om te zien of u genieten van deze activiteit. Het zou niet verstandig zijn om een grote investering hebben als je niet zeker weet of u deze moeten doen al geruime tijd.
 • Het voorbereiden van uw kunststof bad. Uw eerste stap is om een aantal gaten slaan in uw kunststof bad met de hulp van een ijspriem of een schroevendraaier. Je moet doen het ponsen van binnen naar buiten in, zodat de ruwe geponste randen van de binnenste gedeelte van het bad wijst. De gaten zal helpen de grond in de kuip om goed wanneer je hydrateren uw wormen af te tappen.
 • Waarbij de temperatuur gecontroleerd. Wormen zoals vochtige en toch gematigd koele omgevingen. Als u wilt dat deze omgeving ingesteld, plaatst u uw tubs ergens in je huis dat is vrij koel als je kelder. De kelder is een goede plek voor je wormen omdat ze minimale verstoring hier hebben en is beschermd tegen de fluctuerende temperatuur van uw huis. Uw tubs moet een soort van een lade die overtollige grond of afvoeren van water zal vangen. De beste lade zou het deksel van uw bad te zijn.
 • Het leggen van de papiersnippers. Uw volgende stap zou zijn om het onderste deel van uw bad te bedekken met de oude versnipperde krant. U kunt ook de turf op de bodem. De krant of het veenmos (of beide) zal helpen absorberen overtollig water en vocht uit de bodem. Pre-doordrenkte krant zou ook uitstekend te gebruiken zodat de wormen zullen genieten van gravende onder hen.
 • Het leggen van uw organisch materiaal. Wanneer u klaar bent met het vernietigde materiaal, is het tijd om te plaatsen over vier pakketten van leemgrond of organisch materiaal. Moet ook mengen de mest of andere meststoffen en afval voedsel met de grond of organisch materiaal zodat het gelijkmatig in bad.
 • Het toevoegen van uw wormen. Zodra u hun omgeving stellen, plaatst u uw winkel koopt wormen in uw bad. Zorg ervoor dat je ze kreeg van uw huisdier winkel of betrouwbare handelaar. Bij het bestellen van online je wormen, zorg ervoor dat u uw bad hebben met de bodem klaar, dus is het het beste om ze te bestellen als u zeker bent dat ze een huis hebben. Sommige worm pakketten hebben een aantal instructies zoals ze worden verzonden. Sommige vereisen een koel voor een paar uur of zo.
 • Dekking van de kuip met katoenen laken. Uw volgende stap zou zijn om een stukje van de oude katoen plaatsen naar uw worm tub te dekken. Dit houdt het vocht in en tegelijkertijd laat de luchtstroom in een container. Nadat je dit hebt gedaan, dus het water uw grond net genoeg om de bodem vochtig, maar niet nat. Wees voorzichtig niet te veel water te plaatsen, omdat je zou kunnen verdrinken de wormen.

Bij een gemiddelde zal wormen gaan vermenigvuldigen enkele weken vooral als ze goed gevoed en verzorgd. Afhankelijk van hoe vochtig u in de buurt is, kan uw wormen moeten dagelijks worden besproeid, net als hoe u zorg voor planten. Controleer de gaten van het bad om ervoor te zorgen dat ze niet worden geblokkeerd door een geharde bodem voor een goede drainage te garanderen.