E2y

Hoe het opzetten van een beta aquarium

Beta vis

Beta vis, ook wel bekend als betta vis, Japans kempvissen, of Siamese het vechten vissen, zijn mooi en kan zorgen voor een prachtige aanvulling op uw huis. Voeg een mooie plant, een prachtig versierde vaas, en sommige decoratieve stenen en je zult de perfecte decoratie voor het midden van uw tafel of een andere plaats waar u wilt schoonheid toe te voegen hebben. Het is ook gemakkelijk om, samen, en het is goedkoop te bouwen en te houden.

Je hebt een grote vaas

Je hebt een grote vaas. Je kunt soms vindt deze als Beta vaas of decoratieve vaas kits, compleet met een klein plastic bakje dat past in de hals van de vaas. Als u een van deze, zal het makkelijkst. Zo niet, dan zal elke grote vaas te doen. U wilt een met een nek zodat de plant in staat zal zijn om uit te rusten in. Het moet minstens 2/3 van een gallon (ongeveer 11 "lang en zes centimeter breed), maar hoe groter hoe beter. Je moet ook een doorzichtige plastic beker (als je een vaas niet met de plastic insert) , een grote zak van decoratieve stenen (ook wel edelstenen), een breed lint of koord van parels om uw vaas versieren met, en een Peace Lily of Philodendron (dit zijn planten die veilig zijn voor de vissen om te eten, dus je zal niet willen een plant van een ander type te krijgen).

Natuurlijk wil je het uitzoeken van uw beta ook

Hoe het opzetten van een beta aquarium. Was de vaas en stenen.
Hoe het opzetten van een beta aquarium. Was de vaas en stenen.

Natuurlijk wil je het uitzoeken van uw beta ook. De mannetjes zijn meestal mooier, maar soms kun je fantastische vrouwelijke bèta vissen krijgen ook. U kunt kleur-coördinaat uw stenen, lint of kralen, en uw beta vis ook. Tot slot moet u water conditioner (die de chloor uit het water en maak het veilig voor uw nieuwe vissen), bèta voedsel (meestal te vinden in de vorm van pellets), en een vis net.

Werkwijze:

Het moeilijkste ding over het hebben van een mooie beta vis vaas is de set-up. Dat is niet moeilijk om te doen! Je vindt jezelf met een mooie vaas die is gemakkelijk te onderhouden.

Je hebt een grote vaas. Voeg de stenen naar de bodem van de pot.
Je hebt een grote vaas. Voeg de stenen naar de bodem van de pot.
 1. Was de vaas en stenen. Was de vaas en de stenen of edelstenen. Dit zal spoelen het vuil dat zich vastklampt aan hen, alsmede alle kleine stukjes glas.
 2. Voeg de stenen naar de bodem van de pot. Bedek de bodem ongeveer 1 "met stenen. Je wilt niet al je stenen te gebruiken, omdat je wilt wat voor de top. Maar u niet wilt uit beknibbelen op de bodem.
 3. Vul de vaas met water. Vul de vaas met water tot het is ongeveer een centimeter van de hals van de vaas. Dit laat je vissen hebben wat ruimte om te ademen (ze zijn top breathers) terwijl uw installatie is toegang tot de ruimte in de hals van de vaas.
 4. Conditie van uw water. Voeg ongeveer vijf tot tien druppels conditioner het water om het chloor te verwijderen. Dit is belangrijk om uw water veilig voor uw vissen. U kunt gebruik maken van flessen water, maar na verloop van tijd kan dit een stuk duurder worden.
 5. Was de wortels van de plant. Geniet van de wortels van de plant en spoel ze heel goed. U zult waarschijnlijk moeten sommige vroege water veranderingen aan te brengen, want het zal een tijdje duren voor alle vuil naar de wortels van de plant te verlaten.
 6. Maak een gat in het plastic bakje of plastic beker. Je wilt niet dat dit gat te groot, maar het moet groot genoeg zijn om de plant te passen doorheen.
 7. Zet de plant in de plastic schotel. Druk voorzichtig op de wortels door het gat in de plastic schotel.
 8. Plaats voorzichtig de vis in de pot. Voorzichtig schep uw vissen met het net en plaats deze in de pot.
 9. Voeg de plant. Stel de plant op de schoot in de hals van de vaas.
 10. Vul de plastic schaal of beker met decoratieve stenen. Dit voegt gewoon een leuke touch en helpt wegen het naar beneden om het iets waard.
 11. Voeg ten slotte het lint of kralen. Maak je vaas uit door het wikkelen van lint of een kralensnoer rond de hals van de vaas. Dit is de perfecte touch voor de perfecte pot.

Je hebt nu een mooie decoratieve vaas te plaatsen als een middelpunt of om te gebruiken als decoratie rond het huis. U kunt ze ook gebruiken om te versieren op feestjes en dan laat ze naar huis gaan met de gasten die geïnteresseerd zijn in het houden van hen. Je moet ze voeren volgens de aanwijzingen. Een keer per week, wakkeren de rotsen op de bodem, die zorgvuldig van uw vissen. Voorzichtig dump uit ongeveer de helft van het water. Voeg vers water conditioner en vult u deze back-up. Zorg ervoor dat u laat ongeveer 1 - 1,5 inch ruimte tussen de waterlijn en de hals van de vaas. Een keer per maand, zachtjes schep je vis en doe een volledige waterverversing. Het is zo simpel als dat en voegt schoonheid aan uw huis.