E2y

Hoe een geadopteerde hond hernoemen

Nieuwe hond - Nieuwe naam - Nieuwe start voor een geweldig leven!

Helaas zijn veel schuilplaatsen gevuld met honden die werden gedropt anoniem uit of gevonden langs de kant van de weg. Wanneer dit het geval is, de schuilplaats hoogte van de naam van de hond. Als je vast een schuilplaats hond u wellicht geconfronteerd met de uitdaging om te leren hem zijn nieuwe naam. Lees de onderstaande stappen om uw geadopteerde pup hernoemen.

Stap 1

Hoe een geadopteerde hond hernoemen. Zijn of haar identificatie-tag gemaakt.
Hoe een geadopteerde hond hernoemen. Zijn of haar identificatie-tag gemaakt.

Kies verstandig. Als u geweest bent op zoek naar een hond voor enige tijd vast te stellen, je misschien al een naam uitgezocht. Of, je hebt liever uw hond te ontmoeten en hoe hij eruit ziet en wat zijn persoonlijkheid is als voor het kiezen van een naam te zien. Hoe dan ook, zorg ervoor dat u kiest voor een naam die is makkelijk om te zeggen en makkelijk te reageren. Er is gesuggereerd dat de gemakkelijkste namen te reageren op zijn namen die eindigen op "y" of "ie". Omdat u probeert een oude hond te leren een nieuwe naam, wilt u misschien dat feit rekening houden.

Stap 2

Zijn of haar identificatie-tag gemaakt. Hoewel ze nog niet weten hun naam, nog steeds moet je de juiste identificatie van uw hond. Die eerste paar dagen thuis zijn waarschijnlijk verwarrend zijn voor uw geadopteerde hond en hij zou proberen te ontsnappen. Als hij ontsnappen niet, wie vindt hem in staat zal zijn om in contact te komen met u.

Stap 3

Probeer het op voor de grootte. Onmiddellijk beginnen te roepen van de hond met de naam die je hebt gekozen. Niet te verwarren hem heen en weer tussen twee of drie namen. Noem hem totdat je afgerekend op een naam. In de eerste paar dagen naar huis, zeg het hem over en terwijl aaien hem.

Stap 4

Nieuwe hond - nieuwe naam - nieuwe start voor een geweldig leven! Probeer het op voor de grootte.
Nieuwe hond - nieuwe naam - nieuwe start voor een geweldig leven! Probeer het op voor de grootte.

Bel hem vanuit een andere kamer. Veel honden reageren op de woorden: "Kom hier (naam)". Dus, zelfs als uw nieuwe hond zich niet realiseert dat hij is omgedoopt, zou hij toch reageren op deze opdracht. Binnenkort zal hij beginnen te beseffen dat de nieuwe naam altijd wordt begeleid door deze gemeenschappelijke opdracht.

Stap 5

Carry op een dialoog. Als je door je dagelijkse routine, praten met uw nieuwe hond, altijd het plaatsen van zijn naam aan het begin of einde van elke zin. Hij zal beginnen in te zien dat dit nieuwe woord wordt herhaald meest in zijn aanwezigheid.

Stap 6

Wees geduldig. Je hond heeft alleen zijn nieuwe naam voor een fractie van de tijd, in vergelijking met de jaren werd hij gebeld door een andere naam bekend is. Wees geduldig en weet dat in de tijd, hij zal reageren op de naam die u hebt gekozen voor hem.