E2y

Hoe de zorg voor een huisdier tarantula

Een tarantula is het ideale huisdier voor sommige mensen. Met een klein beetje achtergrond kennis, kunt u een groot huisdier dat is vrij gemakkelijk te verzorgen en dat is heel geweldig om naar te kijken. Je hebt een heleboel verschillende opties voor het kiezen van een tarantula vriend, maar de algemene verzorging is zeer vergelijkbaar. U wilt meer te weten komen specifieke informatie voor bepaalde diersoorten zoals hun vochtigheid behoeften, uiteindelijke omvang, en voedsel-keuzes (die kan verschillen voor grotere spinnen). Echter, kunt u aan de slag met de zorg informatie hier.

Stap 1

Housing. De eerste stap van de zorg voor een huisdier is om te voldoen aan de woonbehoeften. Met een tarantula, hebt u een glas of plastic behuizing. Dit kan een tank, een aquarium, of zelfs een plastic huisdier keeper of critter keeper zijn. U zult willen ervoor zorgen dat er veel ventilatie, maar dat uw ventilatie-openingen zijn niet groot genoeg voor uw spider om doorheen te kruipen (ze kunnen krijgen door middel van ruimtes die lijken veel te klein). Het is beter om veilig te zijn dan droevig dat zo is, bestrijken grote gaten en ruimten met scherm (u kunt een rol van zachte scherm te kopen bij de meeste bouwmarkten). Dit voorkomt dat de spin kan ontsnappen zonder het kappen van lucht en ventilatie.

Stap 2

Substraat. Uw spin moet een goed substraat voor de bodem. Er zijn vele opties en het is echt aan jou. In feite, moet u wellicht een paar verschillende dingen uit te proberen voordat je de een die geschikt is voor u en uw spin. Voor de meeste spinnen (niet-gravende vogelspinnen), vermiculiet is geschikt. U kunt de mix in cacao vezels, gechipt schors, en / of veenmos. Er zijn andere opties ook. U zult willen vermijden potgrond en brengen in alles wat van buiten. Potgrond heeft de neiging om snel en buiten plantaardig en dierlijk materiaal schimmel kan hebben mijten, schimmels en andere plagen die schadelijk kunnen zijn. U zult willen ongeveer een tot twee centimeter van substraat voor uw vogelspinnen, tenzij u hoopt dat uw gravende vogelspin zal hol dan, het zal moeten dieper zijn en moet iets meer geschikt om te graven in dan vermiculiet zijn.

Stap 3

Hoe de zorg voor een huisdier tarantula. Housing.
Hoe de zorg voor een huisdier tarantula. Housing.

Schuilplaatsen en decoraties. U kunt een aantal decoraties die kunnen dienen als leuke dingen om naar te kijken in de kooi en ook als goede verbergende vlekken. Coconut schelpen of de delen van schalen, gebroken klei potten, nep planten, en nep logs kunnen allemaal maken grote schuilplaatsen en goede dingen om je kooi versieren. Als u uw spin houdt niet van iets of dat ze verborgen te veel, dan kunt u verminderen het aantal dingen in de kooi. Of voeg dingen zoals u wenst.

Stap 4

Water. Terwijl voedsel is wat vogelspinnen kan lange tijd gaan zonder, water is belangrijk. Alle tarantulas moeten een smalle bak met water dat kleiner is dan de straal van de benen (indien mogelijk, omdat een baby's kleiner zijn dan deze). U zult moeten houden vers water beschikbaar is. Sponzen zijn slecht water geven opties voor vogelspinnen, maar sommige worden verkocht voor dat doel. Sommige vogelspinnen hebben een hogere luchtvochtigheid behoeften zo goed en zullen ze moeten worden gespoten af of hun ventilatie bedekt met een vochtige doek. Als uw spin heeft een hogere luchtvochtigheid nodig heeft, dan moet je een luchtvochtigheid meter ook voor de zijkant van uw tank.

Stap 5

Voedsel. De meeste vogelspinnen kunnen leven op krekels van groot genoeg is voor hen. Echter, kun je creatief met hun voedsel. Vleugelloze fruitvliegen zijn een optie net als meelwormen (zorg ervoor dat ze niet hol of u vindt de meelworm eet je tarantula tijdens de rui tijd). Sommigen zeggen dat termieten zijn een goede optie, ook, maar het is het beste om het wild afkomstige levensmiddelen te vermijden, tenzij je weet dat het niet bestrijdingsmiddelen bevatten. Een grotere tarantula zal ook genieten van een pink (baby muis).

Stap 6

Stap 1. Substraat.
Stap 1. Substraat.

Rui. Het is belangrijk om te weten dat als je tarantula groeit, zal de huid vervellen. De meeste spin eigenaren aankondiging iets "mis" als de tarantula stopt met eten voor meerdere dagen. Het is een goed idee om eruit te komen al het voedsel dat in de kooi als je tarantula stopt met eten het. Uw tarantula is het meest kwetsbaar tijdens de rui en je aan te raken kan fataal zijn, zo goed als het wordt aangevallen door voedsel zoals levende krekels of meelwormen. Om te ruien, zal het lag op zijn rug. Dit kan enkele uren of zelfs 's nachts. Nadat het klaar is, zal er een tarantula huid en een tarantula. U kunt de huid of gooi het weg. Dit is hoe je tarantula zal groeien en groter worden. Houd de vinger aan op te voeden voor een paar dagen. Uw tarantula zal niet verhongeren en dit zal de delicate huid van defensieve voedsel te beschermen. Opnieuw met na drie tot vijf dagen.

Stap 7

Speciale behoeften. Opgemerkt dat sommige soorten tarantula bijzondere behoeften. Zij kunnen het nodig om warmer te zijn in hun kooi dan is het in uw huis (in het bijzonder het geval als u woont in een koude winter klimaat). Anderen hebben een hoge luchtvochtigheid. Anderen hebben speciale voeding, vooral als je het krijgen van een zeer jonge spin. Het is misschien heb je nodig om snijden wormen of krekels of u wellicht te maken hebben met speldenknop krekels (baby's die erg klein zijn). Wees ervan bewust dat dit zijn enkele behoefte je kan hebben om te voldoen afhankelijk van de soort die u kiest. Het is een goed idee om te lezen van een Care-sheet eerste en / of praten met een aantal mensen op spin of exotische dieren message boards.


De meeste vogelspinnen zijn gemakkelijk te verzorgen en een goede huisdieren te maken. Geen van hen moet regelmatig of vaak worden behandeld en iedereen kan bijten (hoewel een tarantula beet is niet dodelijk). Je moet kijken naar kinderen om hen heen en leren ze om de tarantula respecteren. Maar zelfs met deze problemen, deze zijn leuk dieren om naar te kijken en kan zorgen voor een zeer aangenaam tijdverdrijf. Sommige grote soorten om mee te beginnen zijn: Chileense Rose, Entre Rios, krullend haar, Red Rump, en White Collar vogelspinnen. Anderen kunnen wel goed voor u - doe je onderzoek en je zult erachter te komen het soort dat u wilt het meest. U kunt e-mail bestellen bij fokkers online of soms ze te vinden bij lokale dierenwinkels. Opgemerkt dient te worden dat als je met je tarantula mail naar u, u 's nachts moet het om veiligheidsredenen. Nu heb je de kennis die nodig is om de zorg voor uw tarantula - veel plezier en geniet!