E2y

Hoe de zorg voor een huisdier aap

Het hebben van een aap voor een huisdier klinkt misschien grappig, of zelfs een heel leuk, maar het is echt een grote verantwoordelijkheid. Zorgen voor een primaat is net als de zorg voor een ander mens, dus twee keer nadenken voordat u besluit om er een te krijgen.

Hoe de zorg voor een huisdier aap. Klik hier voor de juiste informatie.
Hoe de zorg voor een huisdier aap. Klik hier voor de juiste informatie.

Hier is wat je moet doen om te zorgen voor een huisdier aap.

  • Klik hier voor de juiste informatie. U moet de juiste onderzoek te doen alvorens te beslissen op zich te nemen deze verantwoordelijkheid. Haast je niet uit en koop een primaat, omdat je ziet het in een film. Lees over hoe de zorg voor apen. U moet ook leren over hun manieren, zodat u kunt aanpassen aan zijn behoeften en temperament.
  • Beoordeel uw persoonlijkheid en middelen. Je moet geduld hebben en op natuurlijke wijze houden van dieren om de genegenheid van een aap te genieten. U moet niet gemakkelijk worden walgen van lichamelijke functies. Ook beoordelen of u voldoende tijd om te spelen en laten zien dat het genegenheid hebben. Maak een aap niet als een ijdelheid huisdier. Je moet bereid zijn om lief te hebben en te verzorgen, net als elk ander levend wezen. U moet ook over de financiële middelen om te betalen voor de aankoop van een aap, maar ook de middelen om te zien om de zorg. U moet ook controleren de lokale en nationale wetten over het houden van een primaat in gevangenschap. Ook, zorg ervoor dat je toegang hebt tot een dierenarts die weet en heeft ervaring op hoe de zorg voor een aap.
  • Koop bij een betrouwbare handelaar. Het is illegaal om een aap te importeren van buiten de VS. Ook moeten alle Amerikaanse fokkers hebben een voedingsbodem licentie. Een verantwoordelijke fokker zal ook leren de know-how die nodig is om de aap te verhogen in gevangenschap, en geven u informatie over de persoonlijkheid van uw specifieke aap. Afhankelijk van het ras, zal het overal kosten tussen 1120€ tot 6720€ om een aap te kopen. Een goede dealer zal verkopen u een gezonde aap die is geklimatiseerd rond de mens.
  • Opzetten van adequate huisvesting. Een aap heeft veel ruimte om te spelen inch Het kooi moet minstens twee meter hoog en gemaakt van stevig materiaal. Gebruik geen kippengaas. Het moet een veilig slot dat de aap niet kan ontwrichten. De kooi moet dagelijks worden schoongemaakt en zorg ervoor dat de bodem is hellend plafond had om eventueel vuil, uitwerpselen en liet voedsel te verwijderen. Idealiter zou er een kleine plaats waar het, baden zoals een klein bassin. Er moeten takken waar het kan klimmen en spelen.
  • Zorg voor de juiste voeding. Afgezien van bananen, zullen apen eten groenten, eieren en brood. Andere vruchten en noten kunnen ook worden gegeven. Het kan ook eten kleine insecten en vogels. Aankoop commerciële aap voedsel dat wordt verrijkt met vitamines zijn dieet aan te vullen.
  • Breng het in voor een jaarlijkse check-up. Net als mensen, je primaat dient te beschikken over zijn gezondheid geëvalueerd regelmatig. U kunt ook vaccineren het dier tegen specifieke ziekten. Apen worden ook getest voor parasieten en andere ziekten, bloed werk kan ook worden gedaan.

Het vergt een enorme hoeveelheid van betrokkenheid bij de zorg voor een huisdier aap. Het is niet een huisdier van keuze voor iedereen. Als u besluit om te zorgen voor een, geef het veel aandacht en het kan dienen als een heerlijke metgezel voor de levensduur.