E2y

Hoe de zorg voor een baby das

Dassen zijn zeer actief 's nachts, omdat ze zijn nachtdieren

Dassen zijn zeer actief 's nachts, omdat ze zijn nachtdieren. Hun gezichten hebben afzonderlijke zwarte en witte aftekeningen. Volgroeid, kunnen ze een gewicht tot 12 kilo, groeit tot een meter lang. Dassen zijn gravers met lange, sterke klauwen op hun voorpoten.

Dassen zijn niet precies een typisch huisdier van de keuze

Dassen zijn niet precies een typisch huisdier van de keuze. In feite, niet alle staten individuen toestaan om dassen bezitten omdat ze worden beschouwd als wilde dieren. U kunt tegenkomen een das wanneer het wordt verlaten, wees, of gewond. Het verzenden van de das een wildredding organisatie moet je eerste cursus van actie te zijn. Voordat u probeert om een baby das verhogen, lees dan verder zodat je weet wat voor soort zorg nodig is.

Voederen

Een baby das heeft te fles gevoed met een melkvervanger worden. Maar als de baby das de mond is te klein voor de speen van de reguliere zuigfles gebruiken de vinger van een rubberen handschoen. Bevestig deze de top van een flesje met een elastische band. Punctie een klein gaatje aan het uiteinde, zodat de melk kan worden weggezogen. Plaats de speen in de das mond en zachtjes masseren haar keel te voeden moedigen. Borstvoeding wordt gedaan om de 2 tot 3 uur. Voor zeer kleine dassen, kan het nodig zijn om hen te voeden elk uur.

Hoe de zorg voor een baby das. Zindelijkheidstraining.
Hoe de zorg voor een baby das. Zindelijkheidstraining.

Onderdak

De meeste jonge zoogdieren, vooral wanneer hun vacht nog niet is gegroeid uit, kan niet behouden hun normale lichaamstemperatuur. Als zodanig, zijn ze meer geneigd om ofwel hypothermie of hyperthermie. Voorzie uw das met een warme plek om te slapen in vrij van tocht. Leg een warme kruik gewikkeld in een handdoek in de baby's kist, zodat hij kan slapen naast iets warms. De grootte van de kist moet groot genoeg zijn voor beweging. Wegwerp strooisel of iets dat gemakkelijk kan worden gewassen. Hierdoor kan de baby te droog worden gehouden en zijn slapende gebied schoon te allen tijde.

Zindelijkheidstraining

Dassen zijn zeer actief 's nachts, omdat ze zijn nachtdieren. Dassen zijn niet precies een typisch huisdier van de keuze.
Dassen zijn zeer actief 's nachts, omdat ze zijn nachtdieren. Dassen zijn niet precies een typisch huisdier van de keuze.

Een baby das nodig heeft om zichzelf te verlichten voor elke voeding. Net zoals de meeste baby-zoogdieren, de baby das vereist enige vorm van zachte porren om te plassen of te poepen. U kunt stimuleren de das om te gaan potje met een vochtig stuk watje of wattenstaafje. Zachtjes tegen de ano-genitale gebied wrijven. Doe dit tijdens elke voeding totdat de baby das elimineert vrijwillig.

Spening

U kunt beginnen met spenen van de baby das bij zijn permanente snijtanden naar buiten komen. Op dit punt, kunt u het te voeden gemengd vlees en nat, blik of droog hondenvoer. Op 8 weken oud, zacht babyvoeding evenals roerei kunnen worden ingevoerd. Beginnen met het geven gehakt vlees en puppy hondenvoer met melk bij 10 - 12 weken. Tegen de tijd dat de baby das tussen 12-13 weken dienen melkvoeding tot twee keer per dag wanneer deze volledig kan worden gestopt. Afhankelijk van de spenen vooruitgang, het verschuiven van melk en zacht voedsel gehakt vlees, zullen dode muizen en kuikens gebeuren tussen de 10 tot 14 weken.

Medische zorg

Niet alle dierenartsen verzorgen van exotische dieren. Vraag uw plaatselijke fauna centrum voor mogelijke dierenartsen. Net als andere dieren, die ze nodig hebben check-ups en vaccinaties voor hun bescherming.

Dassen zijn wilde dieren en moet niet echt worden behandeld als huisdieren

Dassen zijn wilde dieren en moet niet echt worden behandeld als huisdieren. Als je naar een baby das verhogen, moet het beperkte menselijk contact. Verhogen de das alleen met de bedoeling van het vrijgeven van het in de toekomst. Het is belangrijk dat u uw lokale fauna organisatie raadplegen als je over een baby das.