E2y

Hoe de vijf meest intelligente hondenrassen te begrijpen

Bij dieren

Bij dieren, honden zijn een van de meest beminnelijke, omdat ze binnenlandse en intelligent. Gemiddelde honden kunnen tellen tot 5. Ze kunnen ook begrijpen ruwweg 165 woorden. Echter, sommige honden zijn briljanter dan anderen, kunnen worden als hun woordenschat tot 250 woorden.

Hond deskundigen hebben een lijst gemaakt van de meest intelligente hondenrassen. Dit artikel zal u helpen begrijpen van de top 5 van hen. De honden in deze lijst te onderscheiden van de rest zoals de meeste survey staat. Hieronder zijn gidsen om u te helpen begrijpen van de vijf meest intelligente hondenrassen:

  • Doberman pinscher. Het is algemeen bekend als een intelligente hond. Bovendien is het ook assertief, onbevreesd en trouw. Het is natuurlijk voor dit ras te dominant worden, maar het is trouw aan zijn eigenaren. Het is meestal opgeleid om een huis-guard geworden omdat het de grootte die kan verdrijven slecht-minded mensen. Het kan ook worden opgeleid als een ziekenhuis therapie hond.
  • Golden retriever. Het wordt beschouwd als een van de meest bekende rassen, omdat het is zacht, aanhankelijk en trouw. Het kan gemakkelijk worden blij en het kan gemakkelijk plezier te geven aan mensen en dieren. De meer dan gemiddelde helderheid, veel geduld en enthousiasme aan haar eigenaars maak het winnen in het uitvoeren van trucs en gehoorzaamheid wedstrijden in hondenshows. Het kan ook worden gebruikt als hulphond omdat het gemakkelijk kan worden getraind.
  • Duitse herder. Het is altijd bekend als een intelligente hond. Zijn moed en instinct om te beschermen zijn opmerkelijk en deze eigenschappen maken het een effectieve waakhond. Het geluk ligt in het doen van zijn werk op het beschermen van haar eigenaren, waardoor het makkelijk te zoeken hond en een politiehond. Hoewel intelligent, kan het worden depressief en vervelen als niet vaak uitgedaagd en bezet.
  • Standaard poedel. Het is een van de beste trainen rassen. Het houdt ervan met mensen. De fysieke grootte en het uiterlijk maakt het lief. Het is een gelukkige hond maar het wil niet alleen zijn. De meest onderschatte kwaliteit van de poedel is dat het kan worden opgeleid als jachthond en waakhond.
  • Border collie. Dit ras is op de top van de meest intelligente hondenrassen lijst. Net als andere slimme honden rassen, is het vrolijke als het iets te maken heeft. Het hunkert naar lof, bedrijf, en veel beweging. Het leidt vaak in wedstrijden in behendigheid, gehoorzaamheid en schapendrijven.

Hoe de vijf meest intelligente hondenrassen te begrijpen. Doberman pinscher.
Hoe de vijf meest intelligente hondenrassen te begrijpen. Doberman pinscher.

Naast de hierboven genoemde andere intelligente hondenrassen te overwegen zijn Shetland Sheepdog, Labrador Retriever, Papillon, Rottweiler, en Australian Cattle Dog.

Kijk ook eens naar opleiding uitstekende werkhonden zoals Pembroke Welsh Corgi, Dwergschnauzer, Engels Springer Spaniel, Belgische Herder Tervuren, Schipperke, Belgische Herdershond, Collie, en Keeshond. Ze zijn ook briljante honden, omdat ze werken hard. Ze kunnen begrijpen nieuwe commando's in vijf tot vijftien herhalingen. Meeste kan volgen een opdracht in de eerste of tweede poging.

Vergeet niet dat een hond de intelligentie zal gebaseerd zijn op de manier waarop de huisdier is behandeld en getraind door de fokker. Dus wees voorzichtig bij het kopen van een pup. Zorg ervoor dat het uit een goed ras en van een gerenommeerde fokker. Om zeker te zijn, vraag dan om certificaten en ontvangsten bij het kopen van een pup.