E2y

Hoe de Kentucky Derby handicap

Er is geen meer spannende tijd voor de paardenraces liefhebber dan de eerste zaterdag van mei. Het centrum van hun universum is in Churchill Downs in Lexington, Kentucky, waar de Kentucky Derby wordt gehouden. Het is de meest opwindende twee minuten in de sport als de beste renpaarden in de wereld vechten het uit voor de trots en glorie.

Handicap de Kentucky Derby is in wezen het selecteren van de winnende paard uit de vele deelnemers in het veld. Een aantal factoren gaan in het maken van deze beslissing. Voor een neofiet in het geding, zou je kies gewoon het paard met de beste naam of de ene race onder uw favoriete nummer. Er is een proces om dit, zoals oldtimers en liefhebbers zal getuigen. Veel onderzoek, kritisch denken en intuïtie gaan in het maken van de keuze. Hier is hoe om te gaan over:

Onderzoek, onderzoek, onderzoek

Hoe de Kentucky Derby handicap. Onderzoek, onderzoek, onderzoek!
Hoe de Kentucky Derby handicap. Onderzoek, onderzoek, onderzoek!

Onderzoek, onderzoek, onderzoek! Handicap de Derby zal veel onderzoek te betrekken. Hoe meer je weet, hoe beter uw kansen van het kiezen van de winnaar. Wees bereid om te lezen over een heleboel informatie met betrekking tot paardenraces. Vertrouwd te raken met de terminologie van het spel en de namen van veel belangrijke mensen en paarden.

De paarden

De paarden. Als we kijken naar de paarden het eerste wat je moet kijken is hun prestaties uit het verleden. Hoeveel wedstrijden heeft hij geplaatst in en won? Hoe snel werkt het een bepaalde afstand lopen? Beoordelen alle favorieten en zelfs de lange shots. Controleer hoe groot hun portemonnees zijn, hoe ze te trainen, hun Beyer Speed Figuur, etc. Welke paarden zijn deurdrangers of snelheid paarden? De manier waarop ze zich tempo is belangrijk omdat het zal u vertellen of het paard wint een stuk door het uitvoeren voorsprong op iedereen vanaf het begin of als het graag een comeback in de buurt van de laatste loodjes te maken. Analyseer zijn ouders en bloedlijnen van de paarden 'zoals soms, paarden met een goede voedingsbodem eerlijke beter dan die zonder de beroemde ouders. Ook rekening houden met beurzen van de paarden en hun klassen. Een stijlvolle paardenrennen voor meer geld vanwege de glanzende prestaties uit het verleden. Je moet zo veel als je kunt lezen en ook kijken naar zo veel mogelijk te racen. U kunt altijd rechter een paard beter als je het uit te voeren zelf.

De jockey

De jockey. Kijk nu naar de persoon die rijdt op het paard. Hoeveel wedstrijden heeft de jockey reed en won? Wat zijn zijn lengte en gewicht? Hoe doet hij omgaan met het zijn in de voorkant, heeft hij laten up? Kan hij een paard aan een come-from-behind 'overwinning te leiden? De jockey is bestuurder van het paard en het analyseren van hem is even belangrijk als de herziening van het paard.

De trainer

Onderzoek, onderzoek, onderzoek. Het zal een tijdje duren voordat je een echt gevoel voor het spel.
Onderzoek, onderzoek, onderzoek. Het zal een tijdje duren voordat je een echt gevoel voor het spel.

De trainer. Kijk nu naar het paard trainers. Controleer voor alle paarden een trainer heeft gewerkt met, niet alleen van de ene in de race waar je naar kijkt. Heeft hij een goede track record? Een goede trainer kan een goed paard te fokken, maar een geweldige trainer kweekt vele grote paarden.

Het zal een tijdje duren voordat je een echt gevoel voor het spel

Het zal een tijdje duren voordat je een echt gevoel voor het spel. Als je een beginner bent, maak niet de fout van inzetten op de boerderij op een geïnformeerde beslissing te maken. Geef het tijd en oefening bij kleinere rassen. Uiteindelijk zal je onder de knie te krijgen en in staat zijn om de juiste voorspellingen te doen op de Kentucky Derby.