E2y

Hoe de juiste traktaties gebruiken om uw hond te trainen

Het hebben van een hond is een prachtig ding om extra plezier en liefde in je home-deze ervaring toe te voegen kunnen zelfs worden gemaakt geweldig zijn als je in staat bent om uw hond te trainen! Opleiding van uw hond tot basisvoorzieningen trucjes te doen en volg de basiscommando's is niet alleen bevredigend, het is ook iets dat zowel mens als hond trots op kan zijn!

Een van de beste manieren om de opleiding van uw hond is het gebruik van positieve versterking - zoals traktaties. Alle honden houden van voedsel, vooral een die hun speciale favoriet! Met behulp van traktaties moet niet worden gezien als een vorm van omkoping. Het is gewoon een beloning voor een job well done! Zelfs wij mensen houden van een goede traktatie als we iets bereikt. Er zijn tientallen soorten in hondenvoer die er zijn zodat je de juiste behandeling kan u helpen uw doel te bereiken sneller.

  • Let op zijn favorieten. Uw hond, net als jij, heeft meestal bijzonder smaken en traktaties die hij vooral leuk vindt. Met behulp van zijn favoriete 'als trainingslogboek traktatie kan een grote hulp zijn, omdat je al weet dat hij het leuk vindt. Als u niet zeker weet welke zijn favoriete is, kunt u kopen sampler maten van verschillende soorten doggie koekjes of snoepjes (uw lokale dierenwinkel-store of zelfs supermarkt moet een variëteit beschikbaar hebben) en observeer welke uw hond de gelukkigste. Een goede tip is om een aantal van zijn favorieten selecteren en die de specifieke opleiding traktaties te maken. Op deze manier weet hij dat hij dat bijzondere traktatie te krijgen tijdens training en zal beginnen met het opzetten zich in de modus Training sneller.
  • Het kiezen van de consistentie, grootte en smaak. De juiste doggie traktatie voor opleiding moet iets zijn dat meer is op de zachte en taaie kant. Als het te hard, zal uw hond door te brengen ergens te kauwen up die zou kunnen maken training gaan langzamer. Of erger nog, hij zal verliezen interesse in de tijd die nodig was om de traktatie te eten! Zo moeten ook de omvang van de traktaties ook klein. Het moet iets zijn dat kan worden het eten in een snelle hap zijn. Hetzelfde probleem doet zich voor als de grootte is te groot omdat uw hond te veel tijd door te brengen met de traktatie te eten. Een ander ding om te overwegen is de smaak. Aangezien deze moet worden gezien als speciale voedsel dat ze alleen maar tijdens de training en bij goed gedrag, de smaak van de behandeling moet heel sterk zijn. Treats die vooral lekker en sterk geurende zijn geweldig! Vergeet niet om het te mengen ofwel zodat uw hond niet moe van de smaak (vooral als hij je lang trainingen voorzien voor meerdere trucs).
  • Niet overvoeren hem! Vergeet niet dat deze traktaties niet uw alledaagse hond-eten dus zorg ervoor dat u hem niet overvoeren met traktaties! Treats ook meestal hoger in calorieën omdat ze sterker in smaak en aroma. Zorg ervoor dat de hoeveelheid traktaties die u hem geeft tijdens de training zal hem niet laten winnen te veel gewicht.

Met de praktijk en uw hond de favoriete traktaties

Hoe de juiste traktaties gebruiken om uw hond te trainen. Let op zijn favorieten.
Hoe de juiste traktaties gebruiken om uw hond te trainen. Let op zijn favorieten.

Met de praktijk en uw hond de favoriete traktaties, moeten honden-opleiding een stuk makkelijker (natuurlijk hangt het af van het temperament en de hond-type ook). Dan moet u altijd gebruik maken van traktaties als je wilt jezelf om trucjes te doen? Niet per se - in de tijd, wanneer uw hond de truc kent, kunt u geleidelijk de traktaties en alleen geven ze van tijd tot tijd.