E2y

Hoe de huisdierenverzekering provider perfect voor uw huisdier vinden

Eindelijk een financiële beslissing die purrrr-fect zinvol is

Tussen preventieve zorg, ongevallen, noodsituaties en voorschriften, kan het gebeuren dat het huisdier u heeft is uw portemonnee leeg. Het is misschien tijd om huisdierenverzekering overwegen, vooral als je meer dan een huisdier leven in uw huis te hebben. Volg deze stappen om te bepalen wanneer en hoe je een huisdier verzekering vervoerder te kiezen.

Stap 1

Hoe de huisdierenverzekering provider perfect voor uw huisdier vinden. Begin met uw dierenarts.
Hoe de huisdierenverzekering provider perfect voor uw huisdier vinden. Begin met uw dierenarts.

Begin met uw dierenarts. Hij of zij is de beste bron om u te helpen te bepalen welk type verzekering uw huisdier nodig heeft. Analyseer uw kosten van pet care over een langere periode van tijd en kritisch welke soorten kosten die u aangaan bij de dierenarts. Heb je geld uitgegeven aan preventieve zorg, noodgevallen, recepten, enz.?

Stap 2

Zodra u bepalen waar het grootste deel van uw dierenarts kosten vandaan komen, vraag de dierenarts voor een aanbeveling van een paar huisdier verzekeringsmaatschappijen die u kunt beginnen met het onderzoeken. Uw dierenarts moet in staat zijn om u te verwijzen naar gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen die de stabiliteit en bewezen succes hebben.

Stap 3

Wanneer u uw onderzoek te beginnen, laat het huisdier verzekeringsmaatschappij kennen uw behoeften, zodat ze kunnen suggereren welk niveau van de dekking is voor u en uw huisdier. Noteer de verschillen van een plan naar de volgende. Zo worden die vergoeding voordelen die u te geven als u kiest voor de meer economische plan?

Stap 4

Eindelijk een financiële beslissing die purrrr-fect zinvol is. Wanneer u uw onderzoek te beginnen.
Eindelijk een financiële beslissing die purrrr-fect zinvol is. Wanneer u uw onderzoek te beginnen.

Zoek uit wat de exacte kosten van het beleid, de exacte lengte van de duur van deze polis en de voorwaarden voor verlenging van de polis aan het eind van zijn termijn. Het is belangrijk om te achterhalen of de premie zal toenemen op basis van het aantal claims die u indient, op basis van leeftijd van het huisdier, of op basis van andere factoren van het bedrijf heeft bepaald.

Stap 5

Vraag om te zien een schriftelijke voordelen plannen die gegevens precies hoeveel beschikbaar is voor de vergoeding voor elke specifieke incident. Vraag het aan de verzekeraar over de dekking uitsluitingen, zoals reeds bestaande aandoeningen of omstandigheden die inherent zijn aan bepaalde rassen van dieren.

Stap 6

Onderzoek van het proces voor het indienen van aanspraken op de verzekeraar. Zoek uit wat voor soort papierwerk moet worden ingediend, de tijdlijn voor het indienen, en de tijdlijn om te worden vergoed.

Stap 7

Vrijheid van keuze. Zoek uit of het huisdier verzekeringsmaatschappij moet u zien een dierenarts binnen hun netwerk of als u de vrijheid om uw eigen dierenarts te kiezen.


U moet het onderzoek ten minste 2-3 huisdier verzekeraars, naar aanleiding van de bovenstaande stappen voor elk bedrijf dat u te onderzoeken. Neem de tijd om de informatie die u hebt verstrekt bekijken, en zelfs vragen uw dierenarts om te overleggen met je eens dat je bijna een beslissing. Gezondheid van uw huisdier is van het grootste belang en huisdierenverzekering kan blijken te zijn een verstandige financiële beslissing voor je.