E2y

Hoe de dichtstbijzijnde wilde dierenkliniek vinden

Sommige wilde dieren worden gevonden gewond tijdens het kamperen reizen

Sommige wilde dieren worden gevonden gewond tijdens kamperen. Deze dieren kunnen worden opgevangen in het wild levende dieren klinieken, zodat ze kunnen herstellen en terug te gaan in het wild gezond. Er zijn een aantal dieren wildlife klinieken waar je de gewonde wezens kunnen nemen, zodat ze de juiste zorg die ze verdienen kunnen hebben. Het probleem is, niet alle dierlijke klinieken zijn geopend te hebben wilde dieren binnengebracht

Hoe de dichtstbijzijnde wilde dierenkliniek vinden. Dierenasiel.
Hoe de dichtstbijzijnde wilde dierenkliniek vinden. Dierenasiel.

Als u op zoek bent naar een wild dierenkliniek in de buurt van uw plaats, hier zijn enkele suggesties:

  • Dierenasiel. De officiële website van Animal Shelter is animalshelter.org . Wat je kunt doen is om naar de website en kies 'Shelters' en 'staten.' Op die pagina vindt u een overzicht van de verschillende staten en de asielen die zich in dat gebied te zien. Dit geeft je een kans om te zien of er nog wild leven dierenklinieken, vlak bij u in de buurt te geven. Deze website is goed voor dierenliefhebbers die willen verschillende dieren adopteren. U kunt zoeken naar huisdieren die u kunt nemen en je kunt ook communiceren met andere dierenliefhebbers zoals jezelf op de website van de prikborden. Afgezien van dit, kunt u ook zien artikelen, zoals recent huisdier nieuws, tips over het verzorgen van dieren en andere nuttige informatie.
  • Vrede rivier toevlucht en ranch. De officiële website van Peace River Refuge en Ranch is peaceriverrefuge.org . Dit is een non-profit organisatie die is gewijd aan het helpen van wilde dieren en het creëren van een dierenasiel voor hen. De organisatie is goedgekeurd door de ASA of de Europese Sanctuary Association. Het is ook een lid van de WSPA of the World Vereniging voor de Bescherming van Dieren. Zij zorgen voor misbruikte en verwaarloosde dieren.

Als u informatie hebt over wilde dieren die worden verlaten en verwaarloosd, dan kunt u contact opnemen met de Peace River Refuge en Ranch, zodat hun opgeleid personeel kan de juiste zorg voor de dieren zorgen. U vindt de telefoonnummers en andere informatie op de officiële website.

Sommige wilde dieren worden gevonden gewond tijdens het kamperen reizen. Vrede rivier toevlucht en ranch.
Sommige wilde dieren worden gevonden gewond tijdens het kamperen reizen. Vrede rivier toevlucht en ranch.

Als je zou willen om deze organisatie met hun zaak te helpen, kunt u kijken op de website en zie de rubriek 'Hoe te helpen'. Enkele van de programma's die u kunt deelnemen in onder Matching Gifts, Payroll Aftrek, Vrijwilligers Programma, Animal Sponsoring en nog veel meer.

Dit zijn enkele van de manieren waarop u de dichtstbijzijnde wilde dieren kliniek in de buurt vinden. Als u bent een dierenvriend, er zijn een heleboel dingen die je kunt doen om deze bedreigde en verwaarloosde dieren te beschermen. Een ander ding dat je kunt doen is een programma dat zal gaan tegen dierlijke jacht beginnen. Dier jacht is een activiteit die kan doden van een hele specie van de dieren. U kunt dierlijke affiches, wild prints of dierlijke foto's maken om uw steun te tonen. U kunt zelfs een fundraising activiteit waarin je geld dat je kunt doneren aan het Peace River Refuge en Ranch organisatie of andere organisaties die het welzijn van dieren te ondersteunen kan verhogen.