E2y

Hoe af te breken een verloving

Verbreken van een verloving is altijd een heel moeilijk ding om te doen

Verbreken van een verloving is altijd een heel moeilijk ding om te doen, vooral omdat de opdracht reeds bouwt veel verwachtingen op het waar u en uw partner de relatie is op weg. in sommige gevallen, maar er is gewoon een noodzaak om het afbreken van de opdracht, zoals wanneer je je realiseert dat je gevoelens voor je partner is gegaan, of dat je problemen hebt met inzet, vertrouwen en zelfs monogamie die alleen kan verergeren na het huwelijk en die kan leiden tot het grotere probleem van scheiding. Hier is hoe je kunt breken een engagement.

Ken de redenen

Hoe af te breken een verloving. Ken de redenen.
Hoe af te breken een verloving. Ken de redenen.

Ken de redenen. Zorg ervoor dat u van de redenen voor het opbreken van de opdracht. Je kunt niet zomaar schouders ophalen als je vertelt iemand die van je houdt diep genoeg om beloven u een bruiloft dat je gewoon wilt breken - zonder goede redenen. Wat uw redenen, of een verlies van het gevoel van liefde of andere problemen, wees eerlijk en oprecht als je je partner vertellen. Uw verloofde verdient te weten waarom, en zal nuttig zijn bij het genezingsproces na de break-up.

Beschaafde zijn. Vervolgens moet u ervoor dat u beleefd zijn als je het uitmaakt. Voorkomen dat je in verhitte discussies, en gaan ervan uit dat uw partner kan meer dan alleen een beetje boos na de break-up. Toch vallen niet in alle provocaties die uw partner kan vooral omdat mensen de neiging op te blazen argumenten bij opdracht is afgebroken. Beschaafd te allen tijde, echter, en als de persoon op te breken tijdens de opdracht, genoeg inzicht om je partner te ventileren. Probeer het plaatsen van jezelf in de schoenen van je partner, zodat je beter begrijpt hoe verraden hij of zij zal voelen nadat de verloving is verbroken. Ook zeker dat de ring wordt geretourneerd nadat de opdracht is afgebroken.

Timing

Timing. Wanneer u zal breken is even belangrijk. Je moet opzij te zetten een bepaalde tijd te breken van de opdracht. Tenzij je plannen het moment dat je de verloving te verbreken, kan je jezelf eruit te flappen het uit het slechte nieuws in ongelegen tijden die kunnen worden pijnlijk voor zowel u als uw partner, en die kan de afbreken nog meer traumatisch. Geef jezelf de tijd om na te denken over het idee van het verbreken van de verloving, maar als je eenmaal bent gekozen, zeker niet om de tijd te verlengen voordat u daadwerkelijk uw partner te vertellen over de breuk, want laten meer tijd pas moeilijk zal zijn voor zowel u en uw partner.

Verbreken van een verloving is altijd een heel moeilijk ding om te doen. Beschaafde zijn.
Verbreken van een verloving is altijd een heel moeilijk ding om te doen. Beschaafde zijn.

Bespreek de implicaties. Na de twee van u hebben reine te komen met de afgebroken verloving, de volgende stap is om te praten over de gevolgen van de handeling. De twee van u kunt bespreken hoe je zal gaan over de relatie na de verloving is afgeblazen. In de meeste gevallen zal het paar kiezen te breken elke relatie tussen hen, in een aantal landen een akkoord kan worden bereikt om de relatie, maar niet meer met de bedoeling zich te verloven in de nabije toekomst voort te zetten.

Na het breken van de verloving, zorg ervoor dat jullie beiden je vrienden en familie te informeren over de beslissing. Persoonlijk Doe dit, in plaats van alleen het verzenden van bulk e-mails naar uw hele lijst met contacten in uw e-mail, of gewoon het verzenden van tekstberichten via de mobiele telefoon.