E2y

Hoe aan onbenullige trein Scottie honden

Schotse terriërs zijn schattig

Schotse terriërs zijn schattig, energiek, territoriale en vaak feisty honden. Liefkozend genoemd de Scottie, deze hond ras is zo populair dat het is een van de Monopoly tokens u kunt kiezen. De truc om het verkrijgen van uw Scottie zindelijk is om vroeg te beginnen. Je moet consequent zijn in de opleiding om te voorkomen dat verwarring van de hond. Eenmaal zindelijk, zul je geen zorgen te maken dat uw Scottie zal een puinhoop te maken rond het huis.

 • Blijf bij een potje schema. Alle honden meestal potje te gaan van zodra ze wakker worden in de ochtend. Daarna potje gaan na dutjes en maaltijden. Daarnaast moeten eigenaren trainen hun honden om een keer te gaan potje voor het slapen gaan 's nachts. Volg dezelfde planning voor uw Scottie.
 • Draag uw hond uit voor potje. Op de eerste trainingsdag, zodra uw Scottie wakker wordt, is het brengen van de kist naar de aangewezen potje gebied. Terwijl het dragen van uw hond, geef het verbale commando om te gaan potje. Als uw hond heet Yo-yo, zeggen: "Yo-yo, potje tijd!"
 • Laat uw hond doet zijn bedrijf. Als u uw hond in het potje gebied, zeggen: "Yo-yo, ga potje." Moedig uw Scottie met behulp van een levendige klank van de stem. Herhaal de opdracht tot uw hond gaat potje.
 • Prijs en beloon je hond. Na het verlichten van zichzelf, mondeling loven uw Scottie. Zeg iets als "Yo-yo geweldige job" of "Yo-yo goed potje!" Beloon uw hond met genegenheid. Een aai over de bol, een lichaam wrijven of een kras of twee achter het oor zal het lukken. Speel met uw hond voor een tijdje voordat u uw Scottie op de kist.
 • Breng uw hond na de maaltijd. Onmiddellijk na uw Scottie haar 's morgens en' s avonds maaltijden heeft, neem het uit voor onbenullige. Gebruik dezelfde stappen eerder genoemde. De sleutel is om de hond terug te keren naar dezelfde plek, je hond aan te moedigen met het verbale commando, lof en het voor doet het goed belonen. Als uw hond is niet klaar voor onbenullige, breng het terug naar binnen en probeer het opnieuw na een paar minuten.
 • Probeer met behulp van een riem. Wanneer uw hond comfortabel is het dragen van een halsband en riem, ze te gebruiken als hulpteugels. Loop je Scottie om het potje plaats op basis van haar potje schema. De riem zal ervoor zorgen dat uw hond blijft in de nabijheid van het potje gebied. Als u zeker weet dat uw hond niet hoeft te worden geleid, verwijdert u de riem en laat uw hond uit te gaan op zijn eigen.
 • Tips:
  • De verbale commando of signaal om te gaan potje kan een woord of zin zijn. De meest gebruikte woorden zijn "potje gaan," "slag" of "potje tijd."
  • Terwijl uw hond doet zijn bedrijf, stop te praten met uw hond. Houd afstand, ook. Geen hond wil worden onderbroken of gehinderd, terwijl er potje.
  • Let op tekenen dat uw Scottie wil gaan potje elke keer is uit de kist. Als je het ziet snuffelen en het maken van 180 (of meer) graden draait, maakt een geluid om uw hond te schudden en te stoppen uit te gaan potje. Leid je Scottie om de juiste potje gebied waar het kan verlichten zichzelf.

Scotties honden zijn zeer trainbaar honden

Hoe aan onbenullige trein scottie honden. Blijf bij een potje schema.
Hoe aan onbenullige trein scottie honden. Blijf bij een potje schema.

Scotties honden zijn zeer trainbaar honden. Going potje op het juiste moment en op de juiste locatie moet een van de vroegste trainingen uw Scottie moet ontvangen. Maak een afspraak met jezelf dat je je best doen om je Scottie zindelijk. Zonder garantie, zou u niet in staat zijn om de opleiding te zien door en door.