E2y

Gebruik spin control producten

Bang zijn voor spinnen is heel gebruikelijk

Bang zijn voor spinnen is heel gebruikelijk. Ik weet niet of dit komt omdat de kleine dingen hebben acht poten, de meervoudige ogen of een angst voor een dodelijke beet, maar het maakt voor een grote industrie in het gebruik van spin control producten hun weg naar de markt. De realiteit is dat in de meeste moderne gebouwen meeste soorten gevaarlijk spinnen niet gevonden. Dit betekent niet dat ze er helemaal niet en vele variëteiten, zoals de bruine kluizenaar, drenken spin, kelder spinnen, springen spinnen en wolfspinnen kan worden gevonden binnen. Ik heb geconstateerd dat, hoewel er een grote verscheidenheid van spin control producten op de markt, veel van deze hebben het nadeel dat ze niet veilig voor gebruik rond kinderen en huisdieren, zodat ik de voorkeur aan meer natuurlijke spin control producten gebruiken.

Moeder Natuur produceerde vele remedies voor spinnen

Gebruik spin control producten. Bang zijn voor spinnen is heel gebruikelijk.
Gebruik spin control producten. Bang zijn voor spinnen is heel gebruikelijk.

Moeder Natuur produceerde vele remedies voor spinnen. Onder deze zijn essentiële oliën zoals roos olie, citronella olie, lavendelolie, kaneel olie, pepermuntolie, citrus olie en tea tree olie. Deze oliën kunnen in een spin controle spuiten worden gemaakt door toevoeging van 5 druppels van een van de oliën tot een 1 liter spuitfles met 5-6 eetlepels lavendel zeep en vul de fles met water. De natuurlijke spin controle hierboven vermelde producten zullen de spinnen (een veel andere insecten en crawly dingen) op contact te doden. Deze spray kan zo vaak als nodig worden gebruikt en ruikt heerlijk.

Er zijn vele andere spin control producten die ik heb gevonden zijn veilig te gebruiken in het huis te zijn. Als u een probleem met spinnen onder de meubels of bedden hebben, beregening een kleine hoeveelheid zuiveringszout of Borax onder de meubels zullen de spinnen te controleren. Eucalyptus blaadjes zijn in kasten en laden en heeft het voordeel ruiken geweldig terwijl ze een effectieve spin controle product.

Het is belangrijk op te merken dat er geen spin control product die effectief zijn als de omgeving blijft bevorderlijk spinnen zijn. Rommel en afval moet worden verwijderd uit rond de buitenkant van het huis, zodat spinnen niet kiezen te nestelen in de donkere plaatsen die rommel geeft. Hetzelfde geldt in het huis. Verwijder eventuele oude kartonnen dozen en overtollige rommel die gezellige broedplaatsen bieden voor spinnen. Zet breeuwen rond ramen, deuren en kozijnen en alle openingen in muren.

Zodra de eerste probleem van de spinnen is gericht

Moeder Natuur produceerde vele remedies voor spinnen. Zodra de eerste probleem van de spinnen is gericht.
Moeder Natuur produceerde vele remedies voor spinnen. Zodra de eerste probleem van de spinnen is gericht.

Zodra de eerste probleem van de spinnen is gericht, beheer op lange termijn van belang. Een spin control optie is het plaatsen van vangplaten onder kasten en banken en in de hoeken van de kamers. Omdat spinnen vaak hapering wandeling in het huis op de mens en huisdieren, is het een goed idee om te kijken waar het meeste verkeer patronen zijn en zorg ervoor dat ze vrij van puin en vegetatie die een huis kan voorzien spinnen worden gehouden.

Ongeacht wat spin-controle product wordt gebruikt

Ongeacht wat spin-controle product wordt gebruikt, commerciële of natuurlijke, er zijn altijd mensen die ontsnappen. Deze vluchtelingen hebben de neiging om af te gaan op zoek naar een nieuwe schuilplaats dus is het belangrijk dat als je het oppakken van dingen in een kamer die is niet normaal in gebruik dat u oppassen voor spinnen voor de komende paar dagen nadat u met de behandeling begint. Kijk uit voor de terugkeer van spinnen en als je een nieuwe uitbraak weer gebruik maken van de spin controle product.