E2y

Doe mee met fret redding

Het bezitten van een fret is een enorme verantwoordelijkheid die alleen door degenen die bereid zijn om de zorg voor hun huisdier, ongeacht welke omstandigheden zich voordoen moeten worden geaccepteerd. Helaas, mensen brengen deze dieren thuis en beseffen niet hoeveel tijd, werk en geduld gaan in het opbouwen en onderhouden van een bevredigende en gezonde relatie voor zowel de eigenaar en fret. Vaak, wanneer de relatie wordt "te veel moeite," fretten worden overgegeven in de reddings groepen en schuilplaatsen.

Doe mee met fret redding. Typisch.
Doe mee met fret redding. Typisch.

Fret redding groepen zijn feeën voor verlaten fretten, omdat ze in ongewenste dieren, diervoeders en zorg voor hen, bieden medische hulp indien nodig, en plaats ze in huizen voor altijd met nieuwe eigenaren. Vrijwilligerswerk in redding groepen is zeer de moeite waard en een prachtige manier om dieren in nood te helpen.

Betrokken te raken bij een fret rescue organisatie is eenvoudig en pijnloos. Online zoeken is de makkelijkste en snelste manier om groepen lokaal vinden. Veel fret redding organisaties hebben gedetailleerde websites, buitengebied hun mission statement, vrijwilligerswerk, donaties en contactinformatie. Wezen, moet u een groep die dezelfde ideeën, processen en overtuigingen om uw eigen heeft selecteren, dus is het essentieel om de missie te lezen als vermeld. Dit zal de waarden en opvattingen van de groep schetsen. Zodra u hebt geselecteerd, moet u de juiste persoon die verantwoordelijk is voor nieuwe vrijwilligers contact.

Typisch

Doorgaans zal de vrijwilliger contactpersoon gaan door een "screening" met je mee. Hierdoor kan de groep om welke soorten vrijwilligerswerk bij u past het best begrijpen. Zij zullen vragen fundamentele vragen over de vraag of u een fret hebt eerder in het bezit, kan hoe lang heb je fretten, wat uw fret typische routine is, enz. "Jobs" in een rescue groep had zich van het volgende:
• Het bevorderen van de fret, wat betekent dat de huisvesting van de dieren en de zorg voor haar alsof het je eigen totdat er een huis voor altijd kan worden gevonden
• Educatieve werk door contact potentiële eigenaren over hun ervaringen bezitten van fretten
• In-home assistenten, die huizen potentiële eigenaar inzage in ervoor te zorgen dat het fret-proof en geven tips over fret-proofing woningen.
• Event assistenten, die helpen bij adoptie of andere fret gebeurtenissen door te werken toelating of tombola tafels, fotograferen gebeurtenissen en / of groet gasten
Natuurlijk kan er nog meer banen die de redding organisatie beschikbaar heeft. Dit alles zal afhangen van de eisen van de omgeving, hoeveel mensen zijn in de groep, en andere factoren.

Als je eenmaal hebt besloten op welke baan of banen beste zou zijn, dan is de vrijwilliger contactpersoon zal u in contact brengen met de juiste persoon om uw taak te starten. Vrijwilligerswerk met een fret redding zal uw leven en het leven van de ongewenste fretten in uw gemeenschap te verrijken!