E2y

De zorg voor een huisdier egel

Van kooien aan levensmiddelen om onbenullige opleiding

Er is misschien geen dramatische fysieke uitdrukking van het kweken van een huisdier het vertrouwen en genegenheid dan een egel. Op het eerste, ze zijn zo stekelige dat handschoenen nodig zijn om ze op te halen. Naarmate de tijd verstrijkt en vertrouwdheid groeit, de prickliness en verlegenheid maakt plaats voor durf, speelsheid en het aanraken van gebaren van liefde. De egel is echt een opmerkelijke en unieke huisdier en, zoals elke huisdier, verdient al je liefde en aandacht.

 1. De soort. De Afrikaanse Pygmee Hedgehog is veruit de meest voorkomende vorm van egel als huisdier verkocht in de VS eigenlijk een kruising tussen de White-bellied Egel en de Noord-Afrikaanse Hedgehog, dit beestje is klein en gemakkelijk gewiegd in twee handen.
 2. Eten. Menig egel heeft ontwikkeld fatale leverproblemen als gevolg van een dieet met te veel vet. Al vele jaren is kattenvoer is de standaard levensmiddelen voor huishoudelijk egels, maar veel kattenvoer te hoog zijn in vet en weinig eiwit aan gezonde voeding voor egels zijn. Na verloop van tijd heeft egel-specifieke voeding ontwikkeld, maar niet blindelings alleen accepteren als gevolg van het label. De enige manier waarop je kan garanderen de gezondheid van uw voedsel is het analyseren van de vet, eiwit en koolhydraten.
  • Kies voedingsmiddelen (al dan niet in de vorm van kat of egel voedsel) dat zorgt voor een samenstelling van ten minste 30% eiwit.
  • Gebruik uw egel geen voedsel niet voeden met een vetgehalte van meer dan 12%.
  • Zorg ervoor dat uw egel krijgt een goede hoeveelheid vezels (voedsel met 10% glasvezel analyse zal goed werken), omdat vezel kan gedeeltelijke vervanging van een deel van de stoffen die een egel zou normaal gesproken verbruikt in zijn voornamelijk insecten dieet.

  Het feit dat egels ton insecten eten in het wild moeten uitleggen waarom we willen voeden ze zo veel eiwit zonder het vet. Je kunt je afvragen waarom je niet voeden uw egel een binnenlandse dieet van voornamelijk insecten. Het antwoord is nogal ingewikkeld. Het voeden van uw egel feed-insecten zoals krekels en meelwormen is uitstekend als een occasionele delicatesse, maar voedsel voor huisdieren insecten bevatten veel meer vet dan een egel zou normaal eten in het wild. Die spreuken leverproblemen. Waarom niet voeden wild gevangen insecten? Egels zijn niet vatbaar voor veel gif in het wild, tenzij het wordt ingenomen bij insecten die zijn verontreinigd. De wilde insecten je vangt in uw eigen achtertuin (die kunnen zijn bespoten met bestrijdingsmiddelen) kunnen bevatten giftige stoffen die gevaarlijk zijn voor uw egel.

  Als af en toe een traktatie, kunt u ook uw egel een klein stukje mager en gekookte kip of ander vlees. Uw egel zullen genieten van fruit en veggie lekkernijen als behandelt ook but.stay uit de buurt van suikerhoudende voedingsmiddelen en zuivelproducten.

  De zorg voor een huisdier egel. Besteden veel tijd met uw huisdier.
  De zorg voor een huisdier egel. Besteden veel tijd met uw huisdier.

  Naast voedsel, een egel moet schoon, vers water de hele tijd. Water flessen worden aanbevolen als u krant schaafsel voor beddengoed, omdat de krullen zal een waterbak vullen. Geen voedsel of water kom moet breed en ondiep, dus een egel kan niet kloppen het over als hij snelt!

 3. Habitat. Uw egel moet al haar tijd te besteden in een behuizing, maar het is belangrijk dat u maakt voor haar een prive-heiligdom dat is ruim, comfortabel en gevuld met de benodigdheden. Het is belangrijk om te kiezen tussen de juiste egel kooien voor uw huisdier.
  • Veel ruimte om te zwerven - dat is de eerste regel. Egels die het gevoel hebben als hun mobiliteit belemmerd zal zijn ongelukkig en ongezond. Zij hebben behoefte aan ruimte om te rennen en te spelen. Ze moeten ook een behuizing met geen vloer gaten, zoals in de draad kooien die muizen, hamsters en andere huisdieren vaak bellen naar huis, de lange egel benen kunnen vallen door deze lacunes. De stijl van muren in draadkooien is ook slecht voor je egel, omdat hij klimmen kan. Overweeg een grote plastic bak (de soort met de industriële look te), met zijn grote roaming-ruimte en gladde muren, maakt het een goede behuizing voor egels.
  • Zoals voor beddengoed, gemeenschappelijke houtkrullen zoals pine kan schadelijke stoffen bevatten, dus sturen duidelijk van hen. Egel eigenaars vaak gebruik krant voor beddengoed. Voor een luxe ervaring, probeer dan het geven van uw egel enkele Vellux deken beddengoed - volkomen veilig en zacht.
  • Natuurlijk zal uw egel willen ook een beetje cubby gat, een opvanghuis waar ze weg kunnen komen van alles. Het kan variëren van een oude doos een stuk pijp, zolang het is groot genoeg voor hedgehog.
  • De temperatuur van uw omgeving egel's moeten zweven tussen 72 en 80 graden Fahrenheit. Vermijd direct zonlicht, maar houd je egel in een mooi verlichte deel van uw huis.
 4. Potty-opleiding? Ja, kunnen deze intelligente wezens zijn nest opgeleid! Zorg voor een kleine nest pen in haar kooi en ze zal gebruiken. Het hoeft alleen maar een paar centimeter diep. Blijf bij de reguliere kattenbakvulling die niet klonteren of maak veel stof.
 5. Uit te oefenen. Zorg ervoor dat uw egel krijgt veel oefening is zeer belangrijk. Overweeg de aanschaf van een loopwiel voor uw egel. Het is echter belangrijk dat u slechts een wiel met een dichte vloer (om dezelfde reden dat je moet vermijden draad kooien) en zonder dwarsbalk te kopen. U kunt brengen haar uit haar kooi zo veel als je wilt, zolang je haar toezicht. Hoe meer je kan brengen haar uit voor een speeltijd, hoe gelukkiger ze zal zijn! Breng haar nest pen te, dus ze is niet al te gedesoriënteerd en kan de badkamer te gebruiken indien nodig.
 6. Gezondheid. Een voor de hand liggende deel van egel zorg en zorg ervoor dat uw huisdier gezond is. Egels zijn gevoelig voor problemen met de lever, omdat hun binnenlandse dieet bevat vaak te veel vet. Kanker is een andere belangrijke oorzaak van de dood. Egels kunnen ontwikkelen stress geïnduceerde darm prikkelbaarheid (groen of loopneus ontlasting zijn een symptoom). U kunt ook merken dat uw ouder egel te ontwikkelen wat bekend staat als wiebelende egel syndroom, waarbij de karakteristieke manier van lopen van een egel wordt wankel en onzeker. Gemiddelde binnenlandse Een egel op de levensduur schommelt rond de zeven of acht jaar. Om ervoor te zorgen dat uw egel zo volledig, zo gezond mogelijk leven geniet, is het uw verantwoordelijkheid om een goede dierenarts te vinden en plannen af en toe een check-ups voor uw egel (ten minste een keer om de paar jaar - een keer per jaar is nog beter). Als u merkt dat onregelmatig gedrag, verlies van eetlust, moeite met bewegen of ontlasten, oog of neus afscheiding, of andere fysieke veranderingen (temperatuur, gezondheid van de huid), raadpleeg dan een dierenarts en een afspraak.
 7. Besteden veel tijd met uw huisdier. Uw egel zal snel je beste vriend. Om verbinding te maken met uw lief huisdier, het is van cruciaal belang voor de egel om vertrouwd te raken met je geur. Een egel is in veel opzichten een een-persoons huisdier, de menselijke geur die wordt vertrouwd voor hem vroeg zal een onuitwisbare indruk voor altijd te verlaten op hem. Overweeg het reserveren van een lange mouwen speciaal voor als je vast te houden en spelen met je egel, de vertrouwdheid zal extra psychologische troost te brengen aan de kleine man. En wees geduldig met uw huisdier - na alle, in de echte wereld zou hij je zien als een roofdier.

Als u denkt aan het toevoegen van een huisdier egel aan je leven, kan het zijn dat u zich aangetrokken tot de relatief exotische karakter van deze dieren of misschien om hun schattige gezichten en de manier waarop hun hoofden bob op en neer als ze vangen een vleugje van iets lekker! Maakt niet uit wat, zal het huisdier-eigenaar ervaring belonen en plezierig voor u en de egel als je bereid bent om de juiste zorg en omgeving voor uw kleine metgezel te geven. Het verbijstert me dat in sommige delen van het land, huisdier egels illegaal zijn. New York City, Georgia, Californië, Hawaii, en delen van Ohio en Virginia: je weet niet wat je mist!