E2y

Hoe te vertellen mensen hun gedrag onacceptabel voor u is

Er zijn mensen die alleen maar ergeren je, soms voor geen bijzondere reden. En het maakt niet uit hoe je ze leuk vindt en ze waarderen, je voelt dat er iets niet precies goed met de manier waarop ze worden, gedragen op zijn minst vanuit je eigen standpunt.

Hoe te vertellen mensen hun gedrag onacceptabel voor u is. Het beste ding om te doen is in de eerste evaluatie van de situatie.
Hoe te vertellen mensen hun gedrag onacceptabel voor u is. Het beste ding om te doen is in de eerste evaluatie van de situatie.

Nou, als je echt het gevoel verveeld met hoe mensen zich gedragen, dan is het best dat je ze vertellen, in plaats van laat al je negatieve gevoelens op te bouwen in je. Er is geen betere manier om hen te laten weten dat ze zetten je af met hoe ze zich gedragen dan door met ze te praten.

Maar vertellen mensen die je niet graag hun gedrag kan een gevoelige zaak zijn. Sommige mensen hebben ui huid. En al heb je wel een punt en je waarneming toe over hun gedrag heeft basis, kunnen ze niet accepteren kritiek of herinneringen.

Het beste ding om te doen is in de eerste evaluatie van de situatie

Het beste ding om te doen is in de eerste evaluatie van de situatie. Analyseer waarom hun gedrag onacceptabel voor u is. Observeer andere mensen ook als ze dezelfde reactie op dezelfde personen die je hebt wrok voor. Als je ziet dat je lijkt op de enige die dat specifieke reactie zijn, dan nadenken, want je kan gewoon worden met een misvatting over hen.

Nu als je erachter dat je niet de enige bent die niet kan akkoord gaan met deze het gedrag van mensen, dan is het tijd om de stap te zetten. Maar wees heel voorzichtig zijn met uw aanpak. Kies een goede tijd, plaats en situatie te praten met deze mensen. Maak nooit de fout van verlegenheid hen door te praten met hen over de kwestie binnen de gehoorsafstand van iedereen.

Te presenteren aan hen uw situatie

Te presenteren aan hen uw situatie. Nadat u hebt gelegd je kaarten op tafel en aan hen uw kant.
Te presenteren aan hen uw situatie. Nadat u hebt gelegd je kaarten op tafel en aan hen uw kant.

Te presenteren aan hen uw situatie. Wees specifiek en noemen gevallen, indien mogelijk, om ze te laten begrijpen waarom hun gedrag onacceptabel voor u is. Maar doe het heel mooi en op een vriendelijke manier. Toon van uw stem uit vrees dat zij zouden kunnen denken dat je berispen of hekelen hen. Blijf kalm en draag een glimlach door. Vergeet niet, heb je het aan hen om de zaak op te lossen, niet om het te verergeren door het creëren van een misverstand.

Nadat u hebt gelegd je kaarten op tafel en aan hen uw kant

Nadat u hebt gelegd je kaarten op tafel en aan hen uw kant, laat ze nu de vloer. Laat ze praten en uit te leggen hun kant. Luister goed tijdens hun spraak en probeer niet te onderbreken, maar noteer belangrijke punten, zodat u kunt hen uit later ter verduidelijking.

Deze discussie tussen u en de mensen die van invloed zijn op je verwant kan zijn aan een klacht sessie. En soms klacht sessies meestal de situatie verergeren dan het probleem bij de hand als de partijen die niet aan in een punt. Er zijn ook wanneer de dialoog wordt verwarmd. Als dit gebeurt, laat als eerste een af te zwakken. Laat het vuur niet te voeden door het beantwoorden van terug hun fout argument met meer fout woorden. Als u denkt dat uw toorn bouwt op, neem een pauze en rustig voor een tijdje. Hervat uw gesprek pas wanneer iedereen tot rust is gekomen.