E2y

Hoe te feesten bij het zwembad te gooien: pool party decoraties en spelletjes

Meer informatie over zwembad veiligheid en meer met deze tips

Ahhh de zomer pool party ... het nietje aan de zomer plezier! Stuur de uitnodigingen en deze eenvoudige ideeën om de beste pool party denkbare creëren volgen!

Hoe te feesten bij het zwembad te gooien: pool party decoraties en spelletjes. Pre party pool care.
Hoe te feesten bij het zwembad te gooien: pool party decoraties en spelletjes. Pre party pool care.
 1. Heeft u een zwembad? Als je het niet, dan is uw partij planning zal moeten iemand anders het zwembad te nemen. Het belangrijkste is echter, is om de grootte van het zwembad in gedachten te houden voordat u uw gasten lijst. Elk zwembad heeft een maximale capaciteit, zodat het houden dat in het achterhoofd is belangrijk. Natuurlijk niet iedereen zal in het zwembad op hetzelfde moment, dus rekening houdend met de grootte van uw tuin is belangrijk.
 2. Pre party pool care - Uw zwembad moet sprankelend schoon zijn wanneer uw gasten arriveren. Het zal nodig zijn om een strak schoonmaakschema te houden voor uw zwembad in de weken voorafgaand aan het feest. Regelmatig stofzuigen, skimming, en het behandelen van zal elke opbouwen en verkleuring van het water te voorkomen voor uw feest. Niet alleen zal dit maken van het zwembad indrukwekkende kijken, zal het ook maakt het aantrekkelijker te maken voor de gasten om te zwemmen. Als je nieuw bent aan het bezitten van een zwembad, een deskundige raadplegen bij uw zwembad benodigdheden op te slaan en zij zullen u voorzien van alle van de juiste items om uw zwembad sprankelend schoon te houden!
 3. Spellen en speelgoed - U wilt de juiste spellen en speelgoed beschikbaar te hebben. Zwembad speelgoed kan een van de belangrijkste punten op uw feest! De kans is groot als u had een zwembad voor enige tijd, zult u een goede verzameling van speelgoed hebben, maar je zult een echte verscheidenheid voor uw feest nodig heeft. Heb wat die aantrekkelijk zijn voor de volwassenen en een aantal voor de kinderen. Overweeg kleinere items zoals waterpistolen en duiken voorwerpen, zoals ringen, stokken, en eieren. Dit speelgoed houdt kinderen bezig te allen tijde! Ook voor de gasten van alle leeftijden, overweeg dan een basketbal hoepel of volleybal net voor het water. Dit zal zowel behagen volwassenen en kinderen!

  Drijfmiddelen zijn altijd een must, vooral voor volwassenen. Er is een breed scala van drijvende vlotten. U vindt opblaasbare vlotten voor slechts 5€ -5, maar die niet altijd gelijk blijven - ze echt uiteindelijk op een leuk voor de kinderen. Er zijn duurzamer springkussens die kunnen je meer in de 15€ -30 bereik, maar ze zullen worden ontspannen voor de volwassenen op het feest. Kijk ook eens naar kick boards voor de kinderen. Zij zullen een explosie hebben rondvliegen spatten achter een van hen!

  Vergeet nooit om te zwemmen noedels te kopen. Dit zijn de lange foamish zoek drijfmiddelen! Ze kunnen worden gebruikt voor een verscheidenheid aan activiteiten en spelletjes! Ze zijn leuk voor alle leeftijden en kan worden gevonden voor slechts een paar dollar bij de meeste winkels!

  Het hebben van een paar paren van bril en flippers is altijd leuk voor de kinderen ook.

 4. Zwembad veiligheid - U en uw gasten zullen veel comfortabeler als je weet dat je kinderen veilig zijn. Zelfs als de volwassenen niet zwemmen, zorgen er altijd voor dat er minstens een paar volwassenen met een scherp oog op het zwembad. Zelfs de meest ervaren zwemmer kan verdrinken, vooral wanneer kinderen in het spel zijn. Na reddingsvesten handig voor de kinderen is nooit een slecht idee, noch zijn arm floaties voor de kleinere kinderen. Moedig ouders aan deze mee te nemen, maar hebben een paar onderdelen zo goed!
 5. Uit het water festiviteiten - U wilt uw zwembad feest decoraties te omringen het zwembad. Omdat niet iedereen in de pool tegelijkertijd is het belangrijk om de fun rollen op het droge ook. Houd uw gasten die graag in luau - gebruikte strand decoraties, muziek afspelen, en hebben hapjes. Als u een maaltijd, overwegen om het een pot luck waar iedereen brengt iets. Denk na over het opzetten van een kleinere plastic zwembad voor ouders met kleine baby's die mogelijk niet in staat zijn om plezier te hebben in het grote zwembad.
 6. Veel plezier! Boven alles ... veel plezier! Een pool party moet een relaxte, zorgeloze time.Keep het speelgoed en de hapjes stroomt, en je zal goud! Probeer en plannen voor een warme dag, maar niet een verzengende dag. Zorg ervoor dat uw gasten gehydrateerd te blijven en veilig zijn, en iedereen zal een geweldige tijd hebben!