E2y

Hoe wordt senioren party activiteiten en spelletjes te plannen

Senioren houden om plezier te hebben

Senioren houden om plezier te hebben! Ze vinden het leuk om samen te komen voor feesten en in games en andere activiteiten te betrekken. Ze kunnen echter niet genieten van dezelfde games die ze gewend waren geleden aan vele manen. Velen van hen hebben gezondheidsproblemen die je moet rekening houden bij het organiseren van party activiteiten en spelletjes voor hun leeftijdsgroep.

Planning van de partij

Hoe wordt senioren party activiteiten en spelletjes te plannen. Planning van de partij.
Hoe wordt senioren party activiteiten en spelletjes te plannen. Planning van de partij.

Hieronder vindt u enkele tips en spelletjes en activiteiten die u kunt nemen in een partij bijgewoond door senioren.

  • Zoek uit wat de partij voor staat. Is het markeren van een bijzondere gebeurtenis in het leven een senior burger (verjaardag of jubileum) of is het een groep partij (groep verjaardagsfeestje, kerstfeest, Halloween evenement, Spring soiree, enz.)? Weten wat er wordt gevierd zal u toelaten om te komen met een thema voor het feest.
  • Bepaal de locatie voor het feest. Het evenement kan worden gevierd in een huis, in een restaurant, in het park of in de recreatiezaal van het centrum van de senior burger. De locatie zal bepalen aantal van de soorten activiteiten en spelletjes die je kunt hebben. Bijvoorbeeld, als de locatie is klein is, kan je niet de ruimte voor een band of een gebied om te dansen of bewegen.
  • Ken de fysieke beperkingen van de deelnemers. Heeft u feestgangers op rolstoelen, dan is dat kan beperken sommige van hun bewegingen. Het hebben van een aantal slechthorende deelnemers betekent dat je moet een paar games of activiteiten die vereisen dat u te roepen nummers zoals Bingo bijvoorbeeld veranderen. Sommige games te betrekken voedsel. Zorg ervoor dat u voedsel dat de aanwezigen niet allergisch bent voor of zijn niet slecht voor hun gezondheid.
  • Vraag wat de groep is geïnteresseerd bent Als u de kans hebt, moet je te weten komen van de aanwezigen zelf wat voor soort games die ze zouden willen spelen. Welkom suggesties van hen. Immers, zullen zij degenen zijn die het spelen van de spelletjes of het uitvoeren van de werkzaamheden.

Voorgestelde activiteiten en spelletjes

Senioren houden om plezier te hebben. Zoek uit wat de partij voor staat.
Senioren houden om plezier te hebben. Zoek uit wat de partij voor staat.
  • Karaoke. Dit is een leuke activiteit voor alle leeftijden. Zorg ervoor dat je karaoke nummers te krijgen dat de senioren vertrouwd zijn. Heb een goede combinatie van ballads en snelle nummers. U kunt zelfs veranderen in een geïmproviseerde zangwedstrijd en hebben de senioren zelf nog de jurering. Vergeet niet om de winnaar te geven een prijs.
  • Hete aardappel variatie. Dit is een spel waarbij een hete aardappel (die eigenlijk kan elk item) wordt doorgegeven van de ene persoon naar de volgende, terwijl een song wordt afgespeeld. Als de song stopt, de persoon die de hete aardappel heeft tot het afsluiten van een stuk papier uit een container. Hij doet wat er op het papier (meestal een domme actie), dan gaat zitten. Het spel gaat verder met de overgebleven spelers tot slechts een speler overblijft. De laatste speler wint een prijs.
  • Gewijzigd schattenjacht. Groep de senioren in twee of meer. Elke groep heeft een lijst met items te zoeken rond de locatie. De eerste groep om alle items in de lijst vinden wint een prijs.

Er zijn vele

Er zijn veel, veel meer spelletjes en activiteiten dat senioren echt zal genieten. Er is Bingo, Naam die Tune, Trivia spellen, Guess Who, Card Games en zelfs eenvoudige kunst en kunstnijverheid. Wat belangrijk is, is dat je de spelletjes en activiteiten die de groep zal interesseren en zal niet al te moeilijk voor hen te doen kiezen. Als u kiest voor de juiste spelletjes en activiteiten, zullen zij zeker uitkijken naar de volgende senioren feest!