E2y

Hoe maak je een huilende baby te troosten

Wanneer je baby huilt, probeert ze je iets te vertellen. Het harde deel is het uitzoeken it out. Het kan zo frustrerend zijn wanneer ze ontroostbaar huilen en je kunt niet achterhalen wat te doen. Echter, het is belangrijk om rustig te blijven. Dus haal diep adem, gebruik dan deze eenvoudige checklist voor het kalmeren van uw baby.

  1. Is ze nat? Controleer om te zien of ze nat is, jeukende, te warm, te koud of fysiek ongemakkelijk in any way. Veranderen haar luier, voeg een laagje, verwijdert layer, gelden luier crème, en zorg ervoor dat ze is over het algemeen schoon en droog. Vaak is alleen het veranderen van een baby kleding zal haar genoeg settelen voor u beiden te krijgen door het moment.
Hoe maak je een huilende baby te troosten. Controleer om te zien of ze nat is, jeukende, te warm, te koud of fysiek ongemakkelijk in any way.
Hoe maak je een huilende baby te troosten. Controleer om te zien of ze nat is, jeukende, te warm, te koud of fysiek ongemakkelijk in any way.
  • Is ze honger? Simpel antwoord: Voed haar. Wat als ze huilt zo hard, ze kan niet verpleegkundige? Probeer dan je pink (handpalm naar boven) tegen het dak van haar mond. Dit stimuleert de zuigreflex en na een moment kunt u de borst of fles te vervangen.
  • Is ze gasvorming? Iedereen die zegt dat koliek niet bestaat heeft niet liep de vloer met een koliek baby voor vier uur. Voor koliek zijn er verschillende dingen die je kunt proberen. Mylicon druppels doen werken voor sommige baby's. Het masseren van de buik in neerwaartse bewegingen werkt goed. Grootouders zweren bij het gekookt en afgekoeld water en suiker in een fles genezing. Dit lijkt misschien behoorlijk beledigend voor onze generatie, maar studies hebben aangetoond dat een klein beetje suiker heeft een verdovend effect op baby's. Tot slot, probeer dan het zetten van uw baby in een draagzak, zodat ze rechtop en gaan voor een wandeling. De combinatie van de zachte beweging en een rechtopstaande positie is vaak genoeg om te breken die pijnlijke gasbellen en de wandeling is het behoud van uw geestelijke gezondheid.
  • Is ze moe? Baby's huilen als ze moe zijn als een middel van het vrijgeven van stress. Soms zijn ze te moe om in slaap te vallen op zichzelf, zodat ze huilen. Neem je baby naar een donkere, rustige kamer en houd haar tegen je borst als je diep en langzaam te ademen. Soms helpt het om naar beneden te gaan liggen en leg baby gezicht op je borst en brom als je inademt. Deze is moeilijk te nep, maar als je echt kunt ontspannen, zal je baby ontspannen met je. Als ze ontspannen is, plaatst haar in haar bedje of wieg te slapen. Of gewoon een dutje met haar op de grond, als je kunt. (He, we zijn in de survival mode, hier!)
  • Is ze overprikkeld? Het is moeilijk om te waarderen hoe overstimulated baby's kunnen krijgen door de dingen die we voor lief nemen. De zekerste manier om een overprikkeld baby te kalmeren is door het gebruik van witte ruis. Het helpt hen zich te concentreren en te ontspannen. Vinden wat werkt wat voor u en gebruik het regelmatig. Baby zal komen om het geluid herkennen en sneller worden verzacht als u hetzelfde apparaat gebruiken over en. Sommige mensen gebruiken het vacuüm, veel mensen gebruiken de auto die alleen werkt als je baby kan overzetten van de auto zonder haar wakker. Andere populaire apparaten voor het maken van rustgevende witte ruis zijn vis tanks, wasmachines, ventilatoren, en ruis machines.

    Als al het andere faalt, houden pacing en het maken van die rustgevende geluiden. Zo slecht als dit voelt op dit moment, zal het doorgeven. En als je merkt dat je boos en gefrustreerd, vergeet NOOIT schudden van een baby. Ze is beter af te huilen in haar bedje terwijl u tot rust in de badkamer dan gekwetst in een moment van frustratie. Gewoon weg te lopen, haal diep adem en vergeet niet dat ze jouw hulp nodig om te kalmeren en je moet blijven ontspannen voor haar.