E2y

Hoe om gepersonaliseerde kids ' party benodigdheden te bestellen

Het enige wat koeler voor een kind dan een feestje, is het hebben van een partij die wordt gepersonaliseerd met haar naam en andere belangrijke informatie. Deze handleiding helpt u gepersonaliseerde kids 'party benodigdheden te bestellen voor die speciale gebeurtenis.

U heeft twee mogelijkheden bij de aankoop van gepersonaliseerde items voor de partij van uw kind. Door gebruik te maken van een of alle drie de opties, zult u in staat zijn om een geweldige sfeer te creëren. De opties zijn:

Aankoop van individuele gepersonaliseerde feestartikelen

Hoe om gepersonaliseerde kids ' party benodigdheden te bestellen. Bestel een gepersonaliseerde partij banner in een verjaardag.
Hoe om gepersonaliseerde kids ' party benodigdheden te bestellen. Bestel een gepersonaliseerde partij banner in een verjaardag.

Aankoop van individuele gepersonaliseerde feestartikelen.

 1. Bestel een gepersonaliseerde partij banner in een verjaardag, verrassing of gefeliciteerd thema. Veel leveranciers in staat zal zijn om uw kind de naam toe te voegen aan de banner. Partybanners , bijvoorbeeld, verkoopt gepersonaliseerde party banners met honderden stijl keuzes waar u kunt uw eigen tekst te kiezen. De prijs varieert van s25.00 - 45€ en voor meer dan twee regels tekst. Orientaltrading heeft een eenvoudige banner dat uw kind de naam kan worden toegevoegd aan voor minder dan 10€.
 2. Heb gepersonaliseerde etiketten om de labels van alledaagse objecten die je zal hebben op het feestje van uw kind, zoals ketchup, mosterd, genieten, en frisdrankflessen te dekken. U kunt deze afdrukken hebben op plaatsen zoals Partypoofers of Uline.com .
 3. Bestel feestartikelen: Items die u kunt in bulk bestellen met de naam van uw kind en evenementinformatie op hen zijn pennen, potloden, medailles, chocolade wikkels, en wegwerp camera's.
 4. In plaats van gunst tassen, portemonnees hebben (voor meisjes) of rugzakken of portefeuilles (voor jongens) gegraveerd met de namen van kinderen en initialen.

Waardoor ze zelf: U kunt de aankoop van de partij goederen en benodigdheden die u nodig hebt om te personaliseren de items zelf. U kunt ook gebruik maken van deze opties om onderdelen die niet beschikbaar te vervangen of niet besteld ver genoeg van te voren.

 1. Bestel bijpassende bekers, borden, gunst tassen, servetten, ballonnen en andere plastic waren in een "party pack." Zowat elke kleur van uw kind houdt beschikbaar zal zijn.
 2. Met behulp van een zilveren of gouden pen, schrijf de naam van het kind op de cups en langs de rand van de servetten. U kunt haar naam ook schrijven op de ballonnen.
 3. Bestel gunsten, zoals pennen, potloden, snoep, gunst tassen en klein speelgoed.
 4. Heb etiketten bedrukt met naam van het kind en verjaardag, of een andere partij informatie van een adres etiket of fortune (cookie) printer.
 5. Voeg labels aan uw feestartikelen.
 6. Maak gepersonaliseerde gunste zakken door het toevoegen van de gasten namen canvas tassen met een glitter pen.
 7. Koop een grote zak letters kralen en maken gepersonaliseerde geschenken voor de kinderen bijwonen van de partij. U kunt rustieke polsbandjes voor jongens of sierlijke kettingen voor meisjes.