E2y

Hoe te beheren als een verzorger voor ouderen

Mantelzorg is een baan

Mantelzorg is een baan, wat het beste is voor die mensen die graag hun tijd doorbrengen en het verzorgen van oude mensen. Zorgverleners moeten geduldig, empathisch zijn en oprechte zorg voor de mensen die ze zijn het verzorgen van hebben. Als uw moeder, vader, opa of oma heeft een zorgverlener, maar u niet wilt dat ze op een verpleeghuis, kunt u de huismeester of verzorger voor hen. Dit is geen gemakkelijke taak, maar je zult ook het gevoel een bepaald soort van voldoening te weten dat u zorg te nemen van je oude geliefde. Dit zal ook brengt u dichter bij elkaar. Echter, er zijn een aantal uitdagingen die u zal worden geconfronteerd in het verzorgen van ouderen.

Hoe te beheren als een verzorger voor ouderen. Mantelzorg is een baan.
Hoe te beheren als een verzorger voor ouderen. Mantelzorg is een baan.

Hier is hoe je kunt beheren als een conciërge voor ouderen.

  • Zorg voor depressie. Als conciërge, moet je om te multitasken en beheren van uw tijd, zodat u kunt werken, zorgen voor uw ouderen, doen klusjes thuis en socialiseren. Handhaving van het evenwicht op je leven zal heel moeilijk. Het zal moeilijk voor u om zich te concentreren op het werk, want je bent te moe en je aandacht is ook verdeeld tussen het werk en de persoon met wie je het verzorgen van. Mogelijk moet u ook om hem naar de dokter of meer tijd met hem doorbrengen vooral als hij voelt zich niet goed. U mag niet in staat zijn om uit te gaan met je vrienden zoals je voorheen deed. U kunt het gevoel dat je in een isolement van de wereld. De situatie zal zeer stressvol voor jou. Dit kan leiden tot depressie. Sommige van de tekenen dat je depressief bent of extreem benadrukt worden slaapproblemen, die snel geïrriteerd, verdriet, energie is laag en humeurigheid. Dit zal niet goed zijn voor u en de persoon met wie je het verzorgen van. Om te kunnen zorgen voor uw oudere, moet u ervoor zorgen dat u goed voor uzelf. Neem voldoende rust en eet goed. Er zijn organisaties die u kunnen helpen omgaan met depressie en stress als een conciërge en groepen die gratis training geven aan mensen die zorgen voor hun ouders. U krijgt toegang tot thefamilycaregiver.org voor meer informatie over de hulp die je kunt krijgen. Meditatie en yoga zal je ook helpen stress los.
  • Hulp krijgen. Om te zorgen dat u kunt concentreren op uw werk en in staat om deel te nemen aan andere dingen terwijl ervoor te zorgen je oudere wordt verzorgd, een part-time verzorger loon zijn. U moet betalen voor, maar het zal een grote hulp en hulp voor u zijn. Een andere optie is om andere familieleden vragen om te helpen. Als je broers en zussen, kunt u praten met hen en zien of ze kunnen afwisselend helpen zorgen voor uw oudere. Dit bespaart u geld omdat u niet hoeft te betalen en je zal ook meer op hun gemak voelen wetende dat het jouw familie de verzorging van uw oudere.
  • Neem een pauze. Om burn-out te voorkomen, neem een dag vrij van het zijn een conciërge ten minste een keer per week. Ontspan en ontmoet je vrienden, zodat je niet het gevoel geïsoleerd. Dit zal u ook helpen op te laden voor een week. Als u huurde een part-time verzorger, zal hij zorgen voor uw oudere terwijl u afwezig bent of u kunt een familie-of gezinslid te zorgen hem te vragen totdat je thuis komt.

Door het voorkomen van stress en het beheren van uw tijd kunt u een effectieve verzorger aan de ouderen.