E2y

Hoe te bedriegen op uw echtgenoot te vermijden

Vreemdgaan op uw echtgenoot is lelijk

Bedriegt uw echtgenoot is lelijk. Het leidt nooit tot iets goeds in je relatie of je leven. Als je dit artikel leest u in de verleiding gekomen om vals te spelen, maar kiezen niet te doen. Om u te helpen langs de weg, als volgt te werk, zodat u kunt vreemdgaan op uw echtgenoot te voorkomen.

  1. Respecteer je partner. In de regel hebben mensen niet bedriegen de mensen die ze liefhebben en respecteren. Bied uw echtgenoot respect door de waardering van uw huwelijk geloften. Als je de verleiding om vals te spelen, bedenk dan dat respect je het gevoel in de richting van uw echtgenoot, moet u weerhouden van het nemen van een volgende stap.
  2. Vroeg Adres echtelijke spanningen. Vreemdgaan is het meest verleidelijk wanneer een of beide partners ervaren echtelijke spanning of stress. Als u geld ellende of gewoon lopend te rafelige om zich te concentreren op uw partnerschap, moet je dingen onder controle te krijgen. Begin te praten met uw partner, zodra je stress voelt. Wacht niet tot je overweldigd. Zie een begeleider indien nodig.
  3. Verwijder jezelf van verleiding. Wanneer 's avonds laat of' s nachts vergaderingen zakenreizen verleiding in je pad, het beste wat je kunt doen is ze te vermijden. Stop reizen met uw secretaresse of collega die je verleidt. Als het niet mogelijk om uw zakenreizen, een manier vinden om jezelf af te leiden van je reisgenoot. Vaak naar huis bellen. Ga naar de bioscoop om te voorkomen dat diner met uw collega. Get kamers op aparte verdiepingen. Indien nodig, krijgen verschillende huurauto's ook, zodat u een uitweg en weg van verleiding.
  4. Denk aan je beloften. In de kern is het huwelijk een belofte aan een andere persoon. Vaak Herinner jezelf aan de beloften die u hebt gemaakt en de redenen die u hebt voor het houden van hen. Vergeet niet waarom u zich inzet voor uw echtgenoot en hoe het huwelijk is gunstig voor jullie beiden. Maak een lijst als je moet.
  5. Zoek een andere bron van spanning. Voor sommigen de verleiding om vals te spelen is over de uitdaging en sensatie. Als de adrenaline hoog is wat u na, zoek een andere bron voor uw sensatie. Uitvoeren, bergen beklimmen of overwegen parachutespringen als je echt nodig hebt om een kick te krijgen.
  6. Hou van je partne r. Paren in de liefde zijn niet geïnteresseerd in het bedriegen. Als je uit liefde getrouwd, moet je weer contact op met uw gevoelens. Weg Plan een weekend om opnieuw te verbinden met uw partner en de liefde die je deelt onthouden.
  7. Als je niet kunt doen het bovenstaande einde van de relatie. Als u vindt dat een van de bovenstaande stappen niet mogelijk zijn, kan je niet echt wilt valsspelen te voorkomen. Als je niet kan respecteren en genoeg liefde uw echtgenoot trouw te zijn, moet u overwegen eindigt het huwelijk voordat je zelfs nog meer angst.

Zeg gewoon nee tegen vreemdgaan op uw echtgenoot

Hoe te bedriegen op uw echtgenoot te vermijden. Respecteer je partner.
Hoe te bedriegen op uw echtgenoot te vermijden. Respecteer je partner.

Zeg nee tegen vreemdgaan op uw echtgenoot. Als je niet kan dan moet je waarschijnlijk niet trouwen. Heb respect voor de persoon die je hebt gemaakt een verbintenis tot en stap uit voordat u begint met het verraden hun vertrouwen.