E2y

Hoe kan ik een betere communicator in een relatie te zijn

Veel relaties zijn mislukt als gevolg van slechte communicatie

Veel relaties zijn mislukt als gevolg van slechte communicatie. Misverstanden, ruzies en vechtpartijen zijn alle resultaten van het niet echt met elkaar praten. De meeste mensen nemen dit uiterst belangrijke factor voor verleend. Het eindigt vaak in een zeer vervelende situatie, scheiding of echtscheiding. Lees verder om meer te leren over hoe je een betere en meer effectieve communicator met uw echtgenoot of uw geliefde te worden.

Hoe kan ik een betere communicator in een relatie te zijn. Leren begrijpen wat u hoort.
Hoe kan ik een betere communicator in een relatie te zijn. Leren begrijpen wat u hoort.
  1. Focus. Als u wilt uw significante andere te praten, doet het in de juiste tijd is zeer cruciaal. Er mogen geen afleiding. Heb selectief gehoor niet van toepassing, maar je moet je geconcentreerd luisteren. Dit betekent dat je moet leren om volle aandacht en laat je niet afleiden door een deurbel, een hond blaffen of een telefoon rinkelen.
  2. Leren begrijpen wat u hoort. Je moet wachten tot de ander als eerste te eindigen, neem de tijd om te verteren en begrijpen. Als u vragen hebt, vraag het na. Niet onderbreken.
  3. Nooit van uit dat je al weet wat je gaat horen. Spring niet in de conclusies. De meeste relaties zijn geruïneerd door "dacht ik ..." verklaringen. Maak altijd een poging om de feiten te leren.
  4. Openstellen. Aarzel niet om uw significante andere vertellen over wat je dwars zit of wat je nodig hebt. De meeste paren hebben de neiging om stil te houden met wat ze voelen, nooit echt te weten wat er op elkaars gedachten. Dit is een ongezonde praktijk en zal geen problemen of ontevredenheid in je relatie op te lossen als je niet leert om open te stellen. Als je blijven doen, zal je al snel uitbarsten als een vulkaan, start een gevecht en dan vluchten. Het verlaten van uw echtgenoot des te meer clueless.
  5. Leren om te observeren wat er gebeurt om je heen. Inleven en zorg meer. Vergeet niet, je bent in een relatie. Toont je partner dat je gevoelig bent en je op de hoogte over wat er gaande is zal helpen de communicatie opener en comfortabel.
  6. Wees voorzichtig op uw lichaamstaal. Niet kruis je armen terwijl u en uw geliefde praten. Elke onvriendelijke houding of standpunt kan tegenkomen op een negatieve manier. Zo veel mogelijk, ontspan je positie en kijk direct in de ogen van je partner. Op deze manier zal het laten zien dat hij belangrijk is en dat je geïnteresseerd bent met wat ze zeggen zijn.
  7. Nooit rechter. Zorg altijd dat je al je feiten kloppen voordat vermelding van een advies. Vergeet niet, je waarneming is subjectief. Niet alle dingen die je waarneemt waar zijn. Zorg ervoor dat je jezelf op met dat.

Deze tips zijn zeer nuttig en effectief

Deze tips zijn zeer behulpzaam en efficiënt. Vergeet niet dat dit een van de belangrijkste factoren van een succesvolle relatie. Het is niet moeilijk om een goede luisteraar te worden, zolang je bent oprecht en echt met alles wat je op het punt om te zeggen. Dat is erg belangrijk. Onthoud altijd de gouden regel. Behandel anderen zoals je zelf behandeld wilt worden. Het hebben van een open communicatie zal zeker je relatie sterker en gezonder te maken. Dat is een garantie dat je zou zeker niet willen missen.