E2y

Hoe kan romantisch zoenen een echtgenoot

Passie is een essentieel ingrediënt in een huwelijk

Passie is een essentieel ingrediënt in een huwelijk. Het houdt je bij elkaar en houdt de liefde in leven. Als passie gaat liggen, kan je huwelijksleven zijn erg saai en u kunt omhoog beëindigen gewoon door de routine van het zijn een getrouwd stel. Zoenen kan gewoon verplicht of uit gewoonte. Het geven van uw echtgenoot een romantische kus is heel anders dan kussen uw echtgenoot op de wang als je zegt welterusten of bij het verlaten van het werk in de ochtend. Aan de in de romantische sfeer is leuker als het onverwachte en bijna ongepland. U hoeft niet om een groots podium om uw echtgenoot te geven een romantische kus, maar de timing moet goed zijn, anders wordt de stemming zal dan verloren en u zult uiteindelijk op een nors en van slag wanneer de romantiek u naar uitgekeken moet worden ingekort. Hieronder volgen enkele tips over hoe je romantisch kussen uw echtgenoot.

  1. Denk aan de tijden voordat toen je nog uit en de situaties en de tijden die u hebt romantische kussen uitgewisseld. U kunt inspiratie halen uit die momenten dat je allebei genoten en proberen om de meest romantische een opnieuw maken of pick-up ideeën van een ieder en maak een nieuwe romantische omgeving.
  2. Kies de juiste tijd en plaats. Zorg ervoor dat u echtgenoot is ontspannen en is ontvankelijk voor de romantische sfeer die u probeert op te bouwen. Het kan zijn, terwijl de twee van u zitten samen in de bank in de woonkamer na het eten en te genieten van elkaars gezelschap.
  3. Schakel de felle lichten en schakel de meer romantische bureaulampen. U kunt gekleurde stof ook plaats over de lampenkappen eerder of spuiten een aantal exotische essentiële olie aan de lampen. De lamp zal geven een heerlijk aroma aan de romantische sfeer te creëren als het eenmaal is opgewarmd de essentiële olie. Zorg ervoor dat u een geur die uw echtgenoot in het bijzonder graag gebruikt.
  4. Zit zo dicht als je kunt krijgen om uw echtgenoot en draai langzaam naar hem toe. Plaats een van je handen op de achterkant van zijn nek. Het zal beter zijn als u uw handpalm langzaam lopen over zijn borst en dan langs de zijkant van zijn nek voordat u daadwerkelijk drinkbeker Zijn nek. Gebruik deze hand naar zijn gezicht naar u toe trekken.
  5. Toen zijn gezicht is dicht genoeg, schuift u met uw andere arm langs zijn zij en hij zijn schouderbladen en geef hem een squeeze.
  6. Plaats uw lippen tegen de lippen van uw echtgenoot in een plagerige passie, nooit een verblijf in een plaats. Je kunt hem korte kusjes op verschillende delen van zijn mond, in het midden en op de hoeken. Geef hem wat bijt op zijn onderlip, terwijl niet te laten uw echtgenoot vergrendeling van uw eigen lippen. Dit zal leiden tot meer willen, meer warmte en meer passie.
  7. Wanneer u hem genoeg geplaagd en hij is eigenlijk trekken je dichter bij hem, druk je je lippen op de zijne en open ze breder om hem in staat om je lippen en je mond te verkennen.
  8. Trace uw tong over de contouren van de lippen van je man, over zijn lippen en toen hij zijn mond open doet, je tong over de rand van zijn tanden, bovenste en onderste.
  9. Zodra je voelt je man wil meer, geven zijn een prachtige Franse kus, rollen je tong rond zijn, het intrekken van uw tong en knabbelen op zijn onderlip en het geven van het wat mild zuigen.
Hoe kan romantisch zoenen een echtgenoot. Kies de juiste tijd en plaats.
Hoe kan romantisch zoenen een echtgenoot. Kies de juiste tijd en plaats.

Zorg ervoor dat je je ogen dicht als je romantisch kussen uw echtgenoot. Er is geen betere romantiek-killer dan het zien van je partner met zijn ogen wijd open terwijl u hem een romantische kus.