E2y

Hoe je je vrouw lezen

De meeste van de tijd die vrouwen communiceren via subliminale boodschappen

De meeste van de tijd die vrouwen communiceren via subliminale boodschappen. Ze hebben niet de aard van de manieren om ronduit te spreken. Vrouwen hebben de neiging om dingen voor zichzelf te houden en ze waarderen dien verstande zonder hen een open deur. Als u een harde tijd te ontcijferen wat je vrouw probeert om u te hebben 'raden' of lees haar gedachten, hier zijn enkele handige manieren om de antwoorden goed te krijgen:

Hoe je je vrouw lezen. Als je ziet je vrouw op zoek prikkelbaar en onrustig.
Hoe je je vrouw lezen. Als je ziet je vrouw op zoek prikkelbaar en onrustig.
  1. Als je ziet je vrouw op zoek prikkelbaar en onrustig, probeer niet om de voor de hand liggende vragen die duidelijk maken geen zin als vragen: "Gaat het?" of "Ben je boos?" Deze soorten vragen worden met vermelding van de meest voor de hand liggende emotie je vrouw heeft op. Niet aan haar prikkelbaarheid toe te voegen door het maken van haar antwoord. Doe in plaats daarvan-acties eerst deze methode voor woorden. De meest effectieve oplossing om haar te spreken is om een kus te planten op haar wang en een zachte knuffel en vraag wat haar dwars zit.
  2. Er zal tijd dat je vrouw aarzelend met je praten zal zijn. Het kan zijn dat haar emoties worden steeds meer op haar en ze wil niet om je pijn in any way. Maar als je blijft aandringen voor haar om met u te praten, zal ze opgewonden en moeilijk zal zijn om in plaats daarvan te pacificeren. Wanneer je begint te praten en te vragen en ze borstels uit alles wat je zegt met het woord "wat dan ook," je moet stoppen dwingen de uitgifte en stap terug om haar te laten ademen.
  3. Vrouwen van nature wil bevissen complimenten van je. Zij zullen voortdurend zeggen: "Ik kijk vetgehalte" of "Heb ik er goed uit?" Een fout antwoord kan breken. Als je jezelf in deze situatie, geef ze gewoon een goede feedback en een lieve knuffel.
  4. Het is niet alleen woorden die je hebt om van dichtbij te observeren. Zie hun lichaamsbewegingen te lezen. Als je vrouw geeft een diepe zucht nadat je spreekt, het betekent dat je geen zin en je niet lijken om haar te begrijpen. Probeer niet om haar te druk om je te begrijpen. Een zware zucht kan betekenen dat ze teleurgesteld is dat je niet krijgt wat ze wil om zo goed te brengen. Als dit gebeurt, de beste manier om dit aan te pakken is om haar een knuffel te geven en gewoon vasthouden aan haar voor een minuut. Stop met praten en laat je aanraking en haar aanraking te spreken voor een tijdje. Aanraken kalmeert haar vaak neer.
  5. Als je vrouw zegt, "I love you" en glimlacht, ze bedoelt het zeker. Een vrouw speelgoed nooit met haar emoties vooral wanneer die woorden worden geuit. Er zullen momenten zijn dat ze zou lachen terwijl zeggen "I love you" betekent niet dat ze een grapje, misschien vindt ze je iets heel grappig en schattig doen.

Een gezonde relatie is altijd afhankelijk van of u en uw vrouw geven elkaar de ruimte en begrip. Emoties soms hoog oplopen en het doe het niet helpen als je blijft duwen voor het beter direct. Het zal enige tijd duren als een paar minuten tot een paar uur voor je vrouw up kunt u open. Het belangrijkste onderdeel is, gewoon altijd jezelf beschikbaar voor haar te maken.