E2y

Hoe om te gaan met je man toen naar huis van irak

Als je man was een van de mannen aan Irak

Als je man was een van de mannen aan Irak, moet je voor te bereiden op zijn komst. Houd in gedachten dat de tijd die je man doorgebracht in Irak kan erg traumatisch, dat is waarom je nodig hebt in wat moeite om te maken aan het maken van hem het gevoel weer thuis. Hier is hoe.

Hoe om te gaan met je man toen naar huis van irak. Maak hem zich speciaal voelen.
Hoe om te gaan met je man toen naar huis van irak. Maak hem zich speciaal voelen.
  1. Maak hem zich speciaal voelen. Bereid vooraf voor zijn aankomst, indien mogelijk. zijn er fundamentele en eenvoudige dingen die je kunt doen, zoals het schoonmaken van het huis, om ervoor te zorgen dat zijn kleren zijn vers witgewassen of ze hebben gezeten in de kast voor een aantal maanden, en misschien verhuren van een paar van zijn favoriete films. Zodra hij aankomt, proberen aanwezig te zijn op de luchthaven om hem te begroeten en hem een lieve omhelzing zo snel mogelijk. Eenmaal thuis, bereiden zijn favoriete maaltijd en hem het gevoel erg belangrijk. Als soldaat in Irak, het gevoel bijzonder maakt, is niet een van de dingen die je man zal hebben ervaren.
  2. Toon hem hoeveel je hem gemist. Zorg ervoor dat u hem precies vertellen hoe je je voelt en hoe je verlangde naar hem, terwijl hij weg was. Een enthousiaste vrouw is een van de dingen die je man troostende zal vinden. Als u een uitgesproken type persoon, kan je zelfs zoet fluisteren aan zijn oor over hoe moeilijk het was voor jou terwijl hij weg was, en hoe blij je bent dat hij nu hier. Houd er echter rekening mee, dat moet je ook eerlijk zijn. Vertel hem niet dat je niet kon slapen terwijl hij weg was toen het nooit een probleem was.
  3. Geef hem tijd en ruimte. Soms zal een man uit Irak zijn een beetje afstandelijk en een beetje gevoelig. Geef hem de tijd om te wennen aan de nieuwe omgeving. Vergeet niet dat hij door dingen die zelfs was hij niet voorbereid kan zijn geweest. Immers, niemand is perfect voorbereid op oorlog en als je man werd opgeroepen voor de oorlog, mag hij niet graag het helemaal. In feite, zijn er tal van soldaten die totaal verschillende meningen kunnen hebben gehad van de oorlog, en die waren er alleen maar omdat ze moesten orders op te volgen. Sommige mannen zullen graag knuffelen met hun vrouw, maar het is ook mogelijk dat je man wat tijd alleen kunnen willen denken over zijn ervaringen.
  4. Wees op uw hoede van PTSS. Posttraumatische stress-stoornis is vaak vooral voor mannen die uit de eerste hand het geweld van de oorlog zag. Als je man is moe de hele dag, verstrooid, snel boos, en geplaagd door gewelddadige dromen, moet je praten met je man en begeleiding krijgen. Je man kan zich verzetten tegen het eerste, maar coax hem in de sessies als hij niet beter

Tot slot, probeer geduldig en begrip te zijn met je man. Houd in gedachten dat hij heeft veel meegemaakt. Als hij ruimte, tijd, en een beetje meer TLC nodig, proberen te geven om te compenseren voor al de slechte ervaringen die hij tijdens de oorlog kan hebben gehad.