E2y

Hoe om vrienden te maken met ex van een echtgenoot

Tenzij je ontmoet en

Tenzij je ontmoet en, later, getrouwd iemand die geen verleden huwelijken, zult u te maken hebben met het feit dat uw echtgenoot heeft een ex. Ze kunnen zelfs kinderen uit een eerder huwelijk, dat is een ander probleem dat u te kampen met. Echter, je houdt van je partner en je wist al haar geschiedenis, zelfs voordat u uitgewisseld geloften voor het altaar. Daarom, wat je hoeft alleen maar te doen is om vrienden te maken met haar ex. Dit is de enige manier om die ongewenste problemen worden vermeden in de toekomst. Hier is hoe het te doen.

Hoe om vrienden te maken met ex van een echtgenoot. Niet zozeer denken over het verleden van het huwelijk van uw echtgenoot.
Hoe om vrienden te maken met ex van een echtgenoot. Niet zozeer denken over het verleden van het huwelijk van uw echtgenoot.
  1. Niet zozeer denken over het verleden van het huwelijk van uw echtgenoot. In plaats daarvan, denk alleen aan hoe je je relatie met je partner een stuk gezonder te maken. Als ze kinderen uit het vorige huwelijk, haar toestand beschouwen als een moeder voor hen ook. Natuurlijk moet je vrienden maken met haar ex-man met het belang van de kinderen in het achterhoofd.
  2. De kinderen zullen altijd een aansluiting voor uw echtgenoot en haar ex zijn. Dat is iets dat je al eerder had moeten onderzoeken. Hij heeft de rechten en verantwoordelijkheden als ouder aan de kinderen. Daarom, als de kinderen toevallig te wonen met u, te besteden tijd om te praten over het opvoeden van kinderen met hem.
  3. Op die momenten wanneer u een gesprek met ex van je partner over de kinderen, altijd maken er een punt om zijn bijdragen te erkennen in het verhogen van de kinderen. Nooit volslagen iets dat klinkt alsof je kritiek op zijn manier van het behandelen van de kinderen.
  4. De kinderen zullen altijd herkennen hun vader, zelfs als hij is gescheiden van hen. Daarom moet je nooit een indruk te geven aan hen die u vervangt hem of, nog erger, concurreren met hun vader voor hun aandacht. In plaats daarvan, aan hen te tonen dat je bent bevriend met hun vader. Zij zullen zeker goed te spreken van u om hun vader.
  5. De gouden regel die hier geldt zeker is aan jou denken het zijn in zijn schoenen. Zeker, het zijn gescheiden van de familie is genoeg om iemand in zo veel pijn te brengen. Daarom moet u erop toezien dat zulke pijn niet erger wordt gemaakt door het behandelen hem als een vreemdeling als in het gezelschap van uw familie. De beste houding is om hem te beschouwen niet alleen als een goede vriend, maar om hem te behandelen als een familielid.

Het zal leuk zijn als je hem een keer in de zoveel tijd kan nemen voor een paar biertjes. Dit is gewoon om hem meer comfortabel met je maakt. Echter, je moet voorkomen dat het over een netelige kwestie in deze tijden. U kunt hem ook vragen over zijn huidige romantische zaken. Als hij is op weg naar een ander huwelijk, feliciteer hem en moedig hem aan over. Zeg hem dat ondanks zijn het invoeren van een andere fase in zijn leven, zul je altijd hem beschouwen als de vader van uw stiefkinderen en je vriend. Vergeet niet, door een goede vriend aan ex van uw echtgenoot, het omgaan met de stiefkinderen wordt veel gemakkelijker.