E2y

Hoe om verder te gaan na een verbroken verloving

Enduring een verbroken verloving is zeer pijnlijk en vermoeiend

Enduring een verbroken verloving is erg pijnlijk en vermoeiend. Op zo'n stressvolle en moeilijke tijd, je het gevoel dat de hele wereld is neergedaald op je. U kunt zich verdoofd voelen, boos en dan berouwvol. Echter, je weet dat je om verder te gaan na deze en er zijn praktische problemen die moeten worden aangepakt voordat je daadwerkelijk kunt gaan. Neem een kijkje op deze suggesties.

  1. Wat te doen met de verlovingsring. Traditioneel wordt de verlovingsring terug bij opdracht gebroken. Moderne koppels echter niet volgen conventies. Op dit moment zijn er juridische precedenten ten aanzien van verlovingsringen en er zijn twee overwegingen die zal beslissen of de ring moet worden geretourneerd of niet. Men de omstandigheden waaronder de ring is gegeven. Tweede is de staat waar je woont inch Veel staten, waaronder Iowa, Michigan, New York, New Mexico, New Jersey en Pennsylvania de behandeling van de verlovingsring als een voorwaardelijke gift en moet worden geretourneerd. In Californië en andere staten, moet de ring worden geretourneerd indien zij de vrouw is die breekt de verloving. Montana en Kansas regel dat het een onvoorwaardelijke gave die niet moeten worden geretourneerd. Als de verlovingsring werd gegeven op een vakantie of een verjaardag, de meeste staten het erover eens dat het moet worden beschouwd als een geschenk.
  2. Damage control. Dit is een uitputtende en vernederende taak. Indien de opdracht is aangekondigd en opgestuurd, moet je ze allemaal van de verbroken verloving te informeren. Eerste pauze het nieuws aan familie en vrienden en hen in staat stellen om u te helpen in contact te komen met mensen en de situatie uitleggen. Het is onvermijdelijk dat vragen rijzen zal. Deel de echte reden met uw familie en uw beste vriend die je vertrouwt en samen een officiële aankondiging. Je hoeft niet een reden waarom de verloving werd verbroken te geven. Laat ze weten dat de verloving uit is als je besefte dat de twee van u nog niet klaar zijn voor de inzet. Als een verlovingsfeest is geregeld, moet je annuleringen en terug te keren geschenken die zijn verzonden te maken en wat geld je terug kunt krijgen van leveranciers aan wie betaald de deposito's terug te keren. Doe hetzelfde als huwelijk afspraken zijn gemaakt samen met de verlovingsfeest.
  3. Verdeling van de eigendom. Zo stressvol als het is, je moet nog steeds gaan door middel van deze taak. U kunt het voor u gemakkelijk te maken door het toewijzen van een familielid of een goede vriend om deze voor u te behandelen. Maak een lijst van uw eigen persoonlijke bezittingen en het eens over wat er moet gebeuren met de dingen die je samen gekocht. Er is geen reden voor u om te twisten over enkele triviale en kleine voorwerpen. Het zal enorm nuttig zijn om u te laten van hen gaan.
  4. Wees goed voor jezelf. Na het verzorgen van deze zaken, kunt u zich richten op verder te gaan. Voor een paar dagen na de verbroken verloving, kunt u zich misselijk voelt of te moe om uit bed te komen. Geef jezelf de tijd om te rouwen en laat al je woede en pijn. Breng tijd door met familie en goede vrienden. Verwijder dingen die je doet denken aan hem. Daarna, focus op jezelf en streven ernaar om jezelf een goede tijd en veel verwennerij. Hier krijg je een make-over, een full body massage en brengen de dag in een spa. Neem een nieuwe hobby of sport of nieuwe vaardigheden te leren. Neem een vakantie met een vriend, waar u kunt genieten van nieuwe en andere dingen. Kortom, de tijd van je leven.
  5. Vergeven en vergeten. Het kan in eerste instantie niet zo gemakkelijk, maar je kunt proberen om het te doen in de kortst mogelijke tijd, zodat u kunt beginnen om verder te gaan. Accepteer dat jullie allebei fouten gemaakt. Vergeef jezelf, vergeef hem. Het heeft geen zin om te gaan over wat er gebeurd is opnieuw en opnieuw. Streef ernaar om de droevige ervaring en stel vergeet het zetten van uw leven weer op de rails.

Hoe slecht de ervaring van een verbroken verloving is

Hoe om verder te gaan na een verbroken verloving. Wat te doen met de verlovingsring.
Hoe om verder te gaan na een verbroken verloving. Wat te doen met de verlovingsring.

Hoe slecht de ervaring van een verbroken verloving is, wees zeker van zijn dat er iemand is meer waard en u zult ontmoeten elkaar in de tijd. Wees blij van het feit dat je zijn gered van een slecht huwelijk. Het is makkelijker om een engagement of zelfs een bruiloft, dan archivering later annuleert voor echtscheiding.