E2y

Hoe om te vragen om een proef scheiding

Als je in een relatie zijn geweest

Als je in een relatie zijn geweest, zou je weten dat het zeker meebrengt werk te houden gaan. Daarom is in de eerste plaats, is het zeer belangrijk dat u de tijd om hard na te denken over het krijgen in een relatie te nemen. Hollywood-films en primetime shows kunnen snel en makkelijk relaties, die ertoe leiden dat mensen te laten denken dat ze gewoon kon krijgen in een relatie en dan uit te halen wanneer de dingen te hard, zonder blikken of blozen te bevorderen.

Niet zo. Wezen met iemand zou zeker betekenen dat je een deel van jezelf te investeren in het, zelfs als je nooit de bedoeling om in de eerste plaats. Daarom is elk type van emotionele complicaties te vermijden, weet nog wel dat je, je tijd, je gevoelens zijn zeer waardevol, dus niet een deel van jezelf te geven aan iemand die niet eens echt veel uit aan u.

Dat gezegd zijnde

Dat gezegd zijnde, wat als je in een relatie op dit moment die er echt toe doet voor u, maar u bent uw partner gewoon gaan door een aantal moeilijke tijden? Sinds die relatie is belangrijk voor u, dan kan het redden waard zijn. En soms, het opslaan van een relatie zou betekenen dat je zou hebben om elkaar te geven wat ruimte. Als u op zoek bent naar vragen aan uw partner voor een proef uit elkaar, hier zijn enkele punten om te overwegen en een aantal tips die zouden helpen:

Hoe om te vragen om een proef scheiding. Houd alle communicatielijnen open.
Hoe om te vragen om een proef scheiding. Houd alle communicatielijnen open.
  1. Houd alle communicatielijnen open. Uw relaties zijn gewoon eigenlijk tussen twee mensen - jezelf en de ander. En weet dat dit ene feit: mensen kunnen geen gedachten lezen. Dat is waarom je zou echt moeten taal en acties gebruiken om je boodschap over te brengen van u aan die andere partij. Als je voelt dat je relatie problemen heeft, dan is er alleen jij en die andere persoon je zou moeten behandelen. Gaan zitten en praten met je partner, en niet uit wat, dit doen met respect en liefde. Respect te tonen aan je partner kan een bewuste inspanning met zich meebrengen, maar dan weer het is de moeite waard als u wilt uw gesprek om ergens te komen. Niets brengt beneden een barrière tussen twee mensen meer dan wantrouwen en beschuldigingen.
  2. Bespreek uw huidige situatie. Misschien is uw partner is niet van bewust dat je het gevoel hebt dat je relatie is het hebben van problemen, en een eenvoudige discussie konden opruimen zaken. Of misschien je partner is het gevoel op dezelfde manier ook. Brainstorm over manieren waarop je de situatie zou kunnen verhelpen. Nogmaals, respect en het tonen van waarde voor de ander is de sleutel. Probeer eerst uit elkaar te zoeken naar andere oplossingen uit een proef scheiding. Kruis niet uit dat je samen kon dingen uit te werken.
  3. Ken uw doeleinden te vragen voor een proef scheiding. Als u verwoorden wat deze scheiding is voor, zou je erachter dat er mogelijk andere alternatieve en meer productieve oplossingen. Bijvoorbeeld, bent u op zoek naar een proef uit elkaar omdat je boos bent op iets wat je partner doet? Misschien kun je ervoor kiezen om in plaats daarvan een compromis. Als je relatie betekent echt iets, dan moet het de moeite waard het veranderen van enkele attitudes en gewoontes voor.
  4. Als je besluit dat wat je relatie nodig heeft is een proef uit elkaar, dan komen er basisregels leggen. Vergeet niet: een proef scheiding betekent dat je nog een paar. Bepalen hoe lang uw scheiding zal zijn, en maak een akkoord dat geen een van jullie ontrouw aan de ander zou zijn.
  5. Vergeet niet: als uw doelstellingen voor het hebben van een proef scheiding is om uit te vinden of je echt precies bij elkaar, dan is een proef scheiding is niet wat je nodig hebt. Wat je nodig hebt is een schone breuk van elkaar. Relaties en gevoelens zijn te kwetsbaar en kostbaar worden geëxperimenteerd, en het is beter voor jullie beiden om opnieuw te beginnen dan te riskeren geven elkaar valse hoop.

Denk eraan dat de liefde is niet alleen een gevoel, het is een werkwoord

Denk eraan dat de liefde is niet alleen een gevoel, het is een werkwoord. Alle relaties geconfronteerd moeilijke tijden, maar dat is waarom het zou vereisen dat u zowel het uit te werken met elkaar. Houden alle communicatielijnen open en het tonen van respect en waarde voor elkaar zal een lange weg te gaan naar het onderhoud van uw relatie en het vermijden van onherstelbare problemen. Echter, ook weet dat je relatie niet nodig hebt om uw midden te zijn en je hoeft niet te wanhopig vastklampen aan het als het absoluut zeker is dat je om eruit te komen (bijvoorbeeld, wordt je partner misbruiken je of bedriegt je ). Weet dan dat een clean break soms is precies wat je nodig hebt.