E2y

Hoe om te leren over de gezondheid van kinderen '

Niets vervangt ervaring als het gaat om het opvoeden van kinderen

Niets vervangt ervaring als het gaat om het opvoeden van kinderen. Als je dat niet hebt ervaren, zal je veel beter voelen over je rol als moeder of vader als je kennis voor u beschikbaar als er iets misgaat. Er kan niets meer hartverscheurend dan een zieke of gewonde kind te zijn, maar als je weet waar te zoeken naar informatie, zou je meer geneigd zijn om rustig en efficiënt te reageren als er iets zou gebeuren.

Hoe om te leren over de gezondheid van kinderen '. Beginnen met de basis.
Hoe om te leren over de gezondheid van kinderen '. Beginnen met de basis.
  1. Beginnen met de basis. Bij het zoeken naar algemene kennis over gezondheid kinderen ', de basics zijn de belangrijkste dingen om eerst hebben gedekt. Ga naar uw plaatselijke bibliotheek of boekhandel en kijk door de gezondheid boeken te boeken speciaal gericht op een goede gezondheid en eerste hulp te vinden.
  2. Veel ziekenhuizen bieden eerste hulp en reanimatie klassen voor nieuwe ouders. Als uw ziekenhuis niet, dan kunt u contact opnemen met het Rode Kruis voor de klassen in uw regio. Het Rode Kruis heeft klassen voor nieuwe ouders, babysitters en kinderen. Samen met eerste hulp en reanimatie, ze hebben ook lessen voor automatische externe defibrillator (AED) en letselpreventie.
  3. Voor de meeste specifieke kwesties, zijn er boeken die bijna elke aandoening waarvoor u zich kunt voorstellen te dekken. Deze boeken gaan vaak in detail treden over de symptomen, medicatie en behandelingen. U kunt ook zoeken via de krantenarchieven bij uw lokale bibliotheek om het laatste nieuws over de aandoening in kwestie te vinden.
  4. Als het gaat om de gezondheid van uw kind, uw meest betrouwbare bron is uw kinderarts. Niet alleen uw kinderarts over de opleiding en ervaring om u te helpen een betrouwbare hoewel enige ziekte, maar hij is ook direct beschikbaar en bekend zijn met uw kind.
  5. Het internet heeft een breed scala aan gezondheids-websites en artikelen over een veelheid aan gezondheidsproblemen die kinderen beïnvloeden. Sites van de overheid zijn de meest betrouwbare. Veel artikelen zijn bedoeld om een gids te zijn en mag nooit de plaats innemen van het advies van uw kinderarts. Niet alle informatie die u op het internet zal zijn waar en betrouwbaar. Gebruik de informatie als een gids en bespreek uw bevindingen met de arts van uw kind.
  6. Uw plaatselijke ziekenhuis is ook een grote bron van informatie. Veel ziekenhuizen hebben een verpleegkundige of arts lijn kunt u vierentwintig uur per dag te bellen. Zij kunnen u helpen met medicijnen, symptomen en beslissen of uw kind nodig heeft om onmiddellijk medische behandeling te zoeken.
  7. Houd een oogje op uw lokale nieuws voor gezondheidsproblemen die kunnen worden veroorzaakt door milieuproblemen in uw omgeving. De EPA (Environmental Protection Agency) heeft een website die is gewijd aan het houden ouders geïnformeerd over hoe de omgeving de gezondheid van uw kinderen kunnen beïnvloeden.
  8. Waardevolle steun-groepen bestaan vaak recht in uw gemeenschap. Als uw kind een bepaalde ziekte, kijk om te zien of er steungroepen in uw stad. U kunt verbinding maken met andere ouders met dezelfde problemen die je gezicht, en u kunt vinden dat ze worden geïnformeerd over nieuwe behandelingen en medicijnen die u kunt bespreken met kinderarts van uw kind.