E2y

Hoe maak je vrouw zich geliefd voelen

Het is meestal duidelijk of een vrouw zich voelt geliefd bij haar man of niet. Net als een plant, een geliefde vrouw bloeien en mooi te zijn, terwijl een verwaarloosde vrouw zal het tegenovergestelde zijn. Doe jezelf een plezier en maak het uw prioriteit om uw vrouw zich geliefd voelen. Hier zijn enkele van de manieren te werk:

Hoe maak je vrouw zich geliefd voelen. Resolve aan je vrouw graag het beste van uw vermogen.
Hoe maak je vrouw zich geliefd voelen. Resolve aan je vrouw graag het beste van uw vermogen.
  1. Resolve aan je vrouw graag het beste van uw vermogen. Hoe je je voelt in de richting van je vrouw zal het uitgangspunt van hoe behandel je haar. Iets om te onthouden: liefde is niet alleen een gevoel, het is een werkwoord. Toegegeven, zal er een aantal dagen dat het kan moeilijk zijn om je vrouw lief te hebben, maar op dezelfde manier dat je opstaan in de ochtend of je je tanden poetst, zelfs als je geen zin in hebt, het liefhebben van je vrouw is iets dat u hoeft te doen voor je eigen bestwil, zelfs als het kan een beetje proberen.
  2. Opnieuw te onderzoeken uw definitie van liefde binnen het huwelijk. Laten we beginnen met de veronderstelling dat het huwelijk is bedoeld voor de eeuwigheid. Dat gezegd zijnde, het merk van de liefde dat je je vrouw te geven mag niet afhankelijk zijn van de omstandigheden, je gevoelens, of de manier waarop ze eruit ziet. Vergeef haar voor al haar fouten. Respecteer haar mening, en haar nooit voor lief nemen.
  3. Ken vrouw psychologie. Iedere vrouw heeft een specifiek idee van geliefd, en het is jouw taak als een man om te weten wat zou je vrouw blij (zie nummer 4). Maar weet wel een aantal algemene manieren waarop u zou kunnen maken een vrouw zich geliefd voelen. Sommige van deze zijn de volgende: maken haar zich gewaardeerd voelen en waar nodig uit te gaan van uw manier om een aantal van haar meest romantische, oprechte verlangens te vervullen; vertel haar elke dag hoe mooi en sexy ze is. Behandel een vrouw als een roos: haar met aandacht en bewondering en je zou verrast om te zien hoe mooi ze bloeien worden.
  4. Ken je vrouw de specifieke taal van de liefde. Iedereen heeft een specifieke manier van het tonen van liefde en gevoel liefde. Over het algemeen zijn de manieren om te tonen / geven liefde onderverdeeld in de volgende: door middel van woorden, door middel van giften, door middel van tijd doorbrengen, door aanraking, en door middel van service. Neem de tijd om uit te vinden welke van deze "liefde talen" je vrouw waardeert de meeste, en hoe je het best aan te pakken van je vrouw liefde taal, gebaseerd op haar persoonlijke voorkeuren.
  5. Besteed aandacht aan haar. Dit in verband met een 4. Voor meer informatie over wat je vrouw houdt en waardeert Weet je, je moet echt aandacht te besteden aan wat ze zegt of doet. Als je kijkt naar een film samen, bijvoorbeeld, heeft ze gush over hoe de hoofdpersoon in de film geeft een openbare liefdesverklaring aan de dame dat hij vrijage? Als je in het winkelcentrum, wat doet items ze het meest bewondert? Gedraag je als een detective, en maak een duidelijker beeld van je vrouw door de kleine dingen die ze zegt en doet dagelijks. Plus als je weet hoe om haar te behagen zonder haar dat te vertellen hoe is extra punten: je jezelf zal zo blij zijn op de vreugde die ze zou voelen als ze erachter komt heb je haar dat aquamarijn sjaal ze al bekeek, zelfs als ze nooit echt verteld over.
  6. Maak haar meningen en gevoelens uw hoogste prioriteit. Laat haar het gevoel dat wat ze denkt en voelt is belangrijker voor u dan wat elk ander menselijk wezen in de wereld denkt en voelt. Toon respect voor je vrouw, en de waarde elk moment dat je samen doorbrengen, en denk aan jezelf als de gelukkigste man in de wereld die jij het bent ze haar kostbare tijd doorbrengen met.
  7. Vertel haar dat je van haar houdt, elke dag. Soms is het de woorden die het belangrijkst zijn. Denk nooit dat je vrouw al weet dat je haar toch lief te hebben, dus vertelt haar niet nodig is. Vrouwen hebben voortdurend bevestiging, zo creatief zijn in feite het zeggen van de woorden: "Ik hou van je," aan haar.

Daar heb je het

Daar heb je het! Dit zijn slechts enkele tips om je vrouw zich geliefd voelen. Veel succes!