E2y

Hoe maak je een wasmachine bordspel te maken

Bent u op zoek naar een leuk spel dat uw gezin kunnen genieten van

Bent u op zoek naar een leuk spel dat uw gezin kunnen genieten? Nou ja, bent u bij ons aan het juiste adres. De wasmachine bordspel is een van de meest populaire outdoor en indoor games van vandaag en het gaat om fotograferen metalen ringen door gaten in een plank. Elke hole betekent een bepaald aantal punten, het gat met de hoogste punten zijn meestal de moeilijkste gaten te schieten op. Het beste deel over het spel is dat je het bord met de gaten in huis. Hier zijn de stappen om dat te doen.

Hoe maak je een wasmachine bordspel te maken. Bent u op zoek naar een leuk spel dat uw gezin kunnen genieten van.
Hoe maak je een wasmachine bordspel te maken. Bent u op zoek naar een leuk spel dat uw gezin kunnen genieten van.
  • Snij het gat. Neem een stuk triplex of karton met de dimensie van 4 bij 2. Precies in het midden van het hout, teken een gat met een diameter van 3 inch. U kunt dit doen door het meten van het centrum eerste. Markeer het midden met een potlood. Om de 3 inch diameter te meten, knip een string en bind beide uiteinden om een potlood. Plaats een potlood op de middenlijn en uitbreiding van de andere potlood en gebruik dat als een gids voor de cirkel te tekenen. Dat zal het gat wordt u snijden zijn. U kunt gebruik maken van een puzzel om het gat snijden door en door. Om het gat glad, simpelweg uitvoeren van een houten vijl of schuurpapier langs de randen.
  • Herhaal het proces. Voor de wasmachine bordspel, zul je 2 tot 3 gaten met verschillende moeilijkheidsgraden nodig hebben. Elk gat zal vertegenwoordigen bepaalde punten als je eenmaal de metalen ring met succes te schieten doorheen. Dat gezegd herhaal het proces om nog twee gaten met behulp van twee stukken van triplex of karton te maken.
  • Prop de planken. Zodra u elk van de planken, prop het met stenen of holle blokken. U kunt ook bouwen boord stands met behulp van hout. Het bestuur van het gat dat kan geven hogere punten op elke succesvol schot moeten worden geplaatst iets hoger dan het gat met de onderste punten. Tegelijkertijd moet de hoger gelegen gat zich verder van de speler moeite in de opname verhogen. Als stutten de planken op, zorg ervoor om het onder een hoek naar de speler gooien de metalen ring.
  • Plaats een catcher. Nadat stutten de planken in een hoek en verhoogde ligging, zorg ervoor om een pakkende pan te plaatsen onder elk van de platen zodat elke metalen ring gegooid zal onschuldig vallen in de pan. De pan moet worden bekleed met schuim, zodat het niet zal stuiteren en mogelijk iemand raken in de nabije omgeving.
  • Leef je. Dit kan facultatief, maar kan meer leven toe te voegen aan uw wasmachine spelbord. U kunt schilderen de bovenzijde van elk bord een andere kleur. Daarnaast kunt u het etiket van de punten van elke hole op het bord als goed, zodat de spelers weten wat ze schieten voor. Echter, in gedachten houden dat, omdat u zal worden gooien zware voorwerpen, de verf kan waarschijnlijk chip in de loop van het spel.

Nu de gaten en planken op hun plaats zitten, daag je vrienden en familie om een leuk spel. Dienen een aantal drankjes en snacks goed ook, want dit spel kan echt werken tot een eetlust.