E2y

Hoe maak je een star wars feestje

Star Trek fans gewaarschuwd worden als we gaan naar het feest Star Wars rocken in stijl! Als u nog niet gezien of heeft deelgenomen aan een van de Star Wars conventie, bent u zeker iets gemist. Versteld staan van de enorme creativiteit en passie voor de franchise met die-hard fans verkleden in het pak in hun favoriete Star Wars personage. Volgens de Star Wars fan pagina, de meest populaire van deze tekens zijn Han Solo, Darth Vader, Obi-Wan Kenobi, Yoda, Luke Skywalker, Boba Fett, Princess Leia, Chewbacca, en Anakin Skywalker, respectievelijk. Als u een ongedwongen en fier Star Wars geek in hart en nieren, waarom niet je verjaardag vieren (of een fantastische gelegenheid) met een leuke Star Wars geïnspireerde partij? Hier is hoe.

Hoe maak je een star wars feestje. Kostuums.
Hoe maak je een star wars feestje. Kostuums.

Neem inspiratie uit uw bezoek aan de Star Wars conventie. Maar in het geval dat u niet zijn geweest om een, hier zijn enkele belangrijke dingen om te overwegen:

  • Kostuums. Dress to impress in uw beste Star Wars geïnspireerde kostuums. Terwijl sommige kostuums kunnen gemakkelijk worden samengesteld met een aantal creatieve naaien of heel slim winkelen, kunnen andere meer ingewikkelde kostuums hebben extra tijd en moeite om te voltooien. Sommige ingewikkelde kostuums zoals Chewbacca, Jar Jar Binks of Darth Vader als je klaar bent als home projecten kan geen recht doen aan de Star Wars-karakter en kan er meer uitziet als een "jurk te nood" outfit in plaats van een "dress to impress" een. Hier zijn een aantal top kostuums kunt u om uit te proberen.
    • Hans Solo. Voor dit kostuum zijn een paar donkerbruine broek en een blauwe vest gedragen over een wit poloshirt. Paar dat met zwarte laarzen aan de outfit compleet.
    • Obi-Wan Kenobi. Neem je kleine broer karate jas en riem met een bruine of zwarte leren riem. U kunt dragen witte loszittende broek eronder. Drapeer een bruine mantel met een kap over je outfit. Als u niet beschikt over een bruine mantel, zal een bruine dikke wollen deken te doen. Draag dezelfde outfit op een kleiner persoon en hechten sommige oren en voila, Yoda in de strijd!
    • Darth Vader Chewbacca, Jar Jar Binks, Jabba the Hutt. Deze kostuums kan meer dan creatieve vastberadenheid om het fantastisch uitzien. Het kan uitputten uw geld en tijd als je probeert om je eigen kostuum te maken. Het kopen van een kostuum zou een verstandige investering zijn als u van plan bent om het te bewaren voor uw verzameling of hergebruiken voor een andere Star Wars conventie. Maar als je niet van plan bent om een van deze te doen, waarom niet kiezen te huur op? U kunt online zoeken naar kostuums. Ga Star Wars prikborden en zelfs proberen contact opneemt met een ventilator.
  • Eten. Hoewel eten is niet een van de hoogtepunten van de Star Wars-serie, is het echter een grote factor om uw feest onvergetelijk. In plaats van de traditionele partij tarief van pizza, hotdogs en punch, waarom niet binden de partij thema met sci-fi geïnspireerde gerechten zoals slak pasta, buitenaardse tuin greens, en andere astronaut hapjes. U kunt kijken voor "extreme" recepten online.
  • . Decoraties Kostuums en voedsel zal ongetwijfeld neem de eerste en tweede plaats, de locatie zal een nabijgelegen derde zijn. Om uw locatie te versieren, plaats glow in the dark sterren en zonnen in de hele zaal. Plaats gekleurde LED-lampjes en maak constellaties aan het plafond met aluminiumfolie sterren. Zwarte gordijnen met reflecterende, kan bewegen spots maken de zaal kijken chique en duur.
  • Games. Voor entertainment kunt u het bezit van een Best-in-kostuum wedstrijd, Laat alle gasten / deelnemers toetreden tot de Star Wars praal. Laat de deelnemers pronken met hun kostuums en als in een echte optocht, kunt u zelfs een vragen en antwoorden gedeelte. De "Best in Costume" winnaar krijgt een goody bag, een prijs of eenvoudige opscheppen voor de nacht. Een ander eenvoudig spel om te koken is een eenvoudig trivia spel te pronken met je Star Wars kennis. Waarom geen light saber duel of een paar zwaaien ras? Het zal worden geïmproviseerd natuurlijk!

Veel plezier! Deze Star Wars feest zal worden van deze wereld!