E2y

Hoe maak je een nieuwe relatie te introduceren aan de ouders

Je hebt iemand ontmoet en je denkt dat het gaat goed

Je hebt iemand ontmoet en je denkt dat het goed gaat. Nu is het tijd om de ouders te ontmoeten. Dit scenario hoeft niet een nachtmerrie. Als je introduceren je beau aan je ouders, het is jouw taak om ervoor te zorgen dat iedereen comfortabel is. Het kan een beetje vreemd te krijgen zijn, maar met een beetje finesse, je kunt omgaan met de invoering van uw nieuwe relatie met je ouders met een minimale hoeveelheid van stress.

Hoe maak je een nieuwe relatie te introduceren aan de ouders. Beoordeel de relatie.
Hoe maak je een nieuwe relatie te introduceren aan de ouders. Beoordeel de relatie.
  • Beoordeel de relatie. U hoeft niet naar huis te brengen om mama en papa elke man die je date. Het krijgen van kennis met de ouders en familie is een serieuze stap in de relatie, dus voorzichtig te werk gaan. Als je alleen al gaan voor twee weken, kunt u wachten met de introductie totdat u het gevoel een beetje zekerder over waar u heen wilt. Steek uw ouders door de pijn van het denken u partners als u uw hemd, dus wees selectief. Als het niets te serieus of je bent gewoon de datering van de man voor de lol, kunt u wachten met de introductie.
  • Op voorhand in te lichten beide partijen. Maak het niet een hinderlaag introductie. Bespreek met je partner dat je zou willen dat hij je ouders te ontmoeten, voordat u het opzetten van de introductie. Als je gaat naar huis van je ouders om je man te introduceren, moet u van tevoren vertellen dat u meeneemt iemand die je bent dating. Dit zal helpen ervoor te zorgen dat beide partijen zullen zijn met hun beste gedrag.
  • Hou het casual. Wanneer u de inleiding te maken, moet u uw partner te presenteren aan je ouders. Geef de naam van je date en laat het daarbij. Je hoeft niet aan uw speciale namen voor elkaar of uw plannen om te trouwen te noemen. Maak de eerste kennismaking licht en gastvrij.
  • Blijf bij de basisinformatie. Je ouders zullen willen weten wat hij doet voor de kost, als hij eerder getrouwd geweest en als hij kinderen. Hij kan worden gevraagd waar hij opgroeide en een beetje over zijn familie. Echter, als er vragen beginnen steeds te persoonlijk, zoals wie hij gestemd bij de laatste verkiezingen, wat geloof hij beoefent en zijn bedoeling met u, moet u in staat zijn om op de pauzes en het gesprek naar meer neutrale onderwerpen te sturen.
  • Vermijd groepsbijeenkomsten. Voordat u uw partner te introduceren aan de rest van de clan, is het een goed idee om hem eerst voldoen aan uw mensen in een ongedwongen en prive-omgeving, zoals tijdens het diner. Vermijd grote feestdagen zoals kerst of je vader 60ste verjaardag. Wanneer u een nieuwe relatie te brengen aan dergelijke bijeenkomsten, stuurt een sterk signaal dat je twee ernstig. Als u nog niet klaar bent voor de inquisitie, niet instelt, u en uw man omhoog.

Als je uit een goede vent, zullen je ouders, zodat je vertellen

Als je uit een goede vent, zullen je ouders, zodat je vertellen. Neem geen aanstoot als ze beschermend over u en kritische van je relatie. Ze zijn gewoon op zoek naar uw beste belang ook al is het zeer vervelend en opdringerig. Als u niet wilt kritiek te horen, vraag niet wat ze denken. Vermijd echter uitstellen van de vergadering, vooral als je twee zijn ernstig krijgt. Zodra u de introducties te krijgen uit de weg, kunt u twee focussen op je relatie weer.