E2y

Hoe maak je een kamergenoot te confronteren

Leven met een huisgenoot is een hele belevenis

Leven met een huisgenoot is een hele ervaring. Het is een relatie tussen individuen, dat is bijna altijd leuk. Je krijgt een heleboel met elkaar te delen, te delen maaltijden, delen gesprekken. Echter, zoals met alle relaties, er komt een tijd dat het niet zo leuk meer. Problemen ontstaan. Als deze tijd komt, raak niet in paniek. Het is nooit gemakkelijk om te praten met iemand over problemen, maar er zijn een paar dingen die u kunnen helpen wanneer u wordt geconfronteerd met kamergenoot problemen. Lees verder om een aantal nuttige tips te vinden.

Sorteren van uw problemen

Sorteren van uw problemen. Denk heel goed na over de onderwerpen die u wilt brengen. Zo gaat het over je kamergenoot zijn rommelig? Gaat het over je kamergenoot zijn echt luidruchtig? Is uw kamergenoot nemen van je spullen zonder toestemming? Het zal goed zijn om een lijst te maken, zodat u kunt uitzoeken welke onderwerpen u wilt wijzen. Breng uit uw lijst al, wanneer het de confrontatie tijd. Uw lijst moet gewoon een gids voor u. Je zou niet willen om dingen te compliceren door te laten zien je kamergenoot dat u een actuele lijst van zijn of haar gebreken te hebben.

Stel je doelen

Stel je doelen. Zodra u uw lijst, erachter te komen wat je wilt op te lossen met je kamergenoot. Met behulp van uw lijst, na te denken over de resoluties kunt u om te komen tot. Door het instellen van uw doelen, zult u weten hoe om te gaan over uw gesprek. Bijvoorbeeld, wil je nieuwe huisregels ingesteld? Wat zijn de dingen die je bereid bent om compromissen te sluiten? Wil je nog steeds leven met je kamergenoot? Houd er echter rekening mee dat uw doelen zijn wellicht niet aangenaam voor beide. Het instellen van een doel zal alleen maar helpen u tijdens de confrontatie, en maken het lijken dat je niet alleen maar uit om uw problemen te sommen. Het hebben van een idee van wat u wilt gebeuren zal u zodra u beiden klaar om afspraken te maken.

Hoe maak je een kamergenoot te confronteren. Sorteren van uw problemen.
Hoe maak je een kamergenoot te confronteren. Sorteren van uw problemen.

Maak een plan. Als je eenmaal hebt nagedacht over je lijst met problemen en de set uw doelen, is het nu de tijd om te komen met een plan. Confrontaties zijn nooit gemakkelijk, het meest vooral met iemand die leeft met je mee. Het bedenken van een plan helpt u klaar te zijn voor alles wat kan gebeuren. Hoe bent u van plan om te praten met je kamergenoot? Waar bent u van plan om te praten?

Kies een goed moment

Kies een goede tijd. Probeer een geschikte tijd te kiezen. Niet confronteren je kamergenoot als hij of zij is het punt te vertrekken voor een afspraak. Natuurlijk, er is nooit een goed moment voor confrontaties, zeker als je weet dat iemand een slecht gevoel over. Zorg er echter voor dat er genoeg tijd voor jullie beiden uit te spreken en te zeggen wat er gaande is in uw gedachten zijn.

Communiceren

Communiceren. Wanneer het tijd is om je kamergenoot te confronteren, niet domineren het gesprek. Vergeet niet dat je gelijk. Je bent niet op uit om je kamergenoot schuld voor alles wat er fout gaat. Houd je geest open voor wat hij of zij zal zeggen. Geef elkaar de tijd om te spreken. Kwesties zullen niet eerlijk worden afgewikkeld indien slechts een persoon praat.

Leven met een huisgenoot is een hele belevenis. Sorteren van uw problemen.
Leven met een huisgenoot is een hele belevenis. Sorteren van uw problemen.

Houd het hoofd koel. Als je erop uit zijn om je kamergenoot te confronteren, is het zeer waarschijnlijk dat u al geërgerd aan hoe de dingen gaan. Laat uw gesprek niet starten door een aanval op je kamergenoot met kwetsende woorden. Boos zal niet helpen vestigen niets.

Houd een open geest

Houd een open geest. U hebt uw doelen te stellen, kunnen zij echter niet de beste. Het delen van een ruimte betekent het delen van de regels ook. Dus, als je kamergenoot zegt dat hun rol in de kwestie, houd je geest open. Sommige van de suggesties je kamergenoot's kan beter dan wat je gedacht.

Dit zijn een paar tips in de confrontatie met een kamergenoot. Houd deze in gedachten om ons te helpen terug te brengen het plezier in het leven met een kamergenoot.