E2y

Hoe maak je een handgemaakte goed kaart

Het is niet leuk om ziek

Het is niet leuk ziek zijn. Je gelegd, niet in staat om uit bed te komen, uw visie wazig is, niets smaakt hetzelfde en je bent over het algemeen ongemakkelijk van top tot teen. U kunt alleen soep hebt, ben je altijd in slaap en dat is niet eens de comfortabele soort slaap. Het is ellendig ziek en het krijgen van krijgen-goed-al snel kaarten kunnen verlichten van de ellende.

Hoe maak je een handgemaakte goed kaart. Versier naar believen.
Hoe maak je een handgemaakte goed kaart. Versier naar believen.

Het geven van krijgen-goed-al snel kaarten is een geweldige gevoel te geven aan noodlijdende vrienden, maar wat zal ze binnenkort beter is als u ze een handgemaakte krijgen-goed-al snel kaart die vol is van uw oprechte goede wensen en goede vibes.

Het creëren van een van deze zelfgemaakte kaarten is eenvoudig! Alles wat je nodig hebt zijn een paar dingen die je kunt kopen bij een kantoorboekhandel en een klodder van creativiteit en je bent goed om te gaan.

Hier zijn een paar dingen die je nodig hebt om een zelfgemaakte krijgen-goed-al snel wenskaart te maken: schaar, patroonpapier, tape, veelkleurige pennen, veelkleurige magie markers, en gekleurde kaarten. Houd in gedachten dat dit slechts suggesties, je kunt alles wat je kunt je handen op om te versieren en verfraaien uw kaart te gebruiken.

Hier zijn enkele tips over hoe je de kaart te maken:

  • Vouw in de kaarten. Afhankelijk van uw kaart de oriëntatie, kunt u deze uitvouwt dwars of overlangs. Zorg ervoor dat je vouw deze dubbel en dat elk half is van een gelijke lengte.
  • Versier naar believen. Met behulp van de schaar, patroonpapier, tape, veelkleurige pennen, en veelkleurige magie markers, komen met een kleurrijk en feestelijk ontwerp voor de kaart. Houd in gedachten dat de persoon met wie je het geeft zal in lage geesten en alles wat je kunt doen om ze op te vrolijken zal zijn van harte welkom. U wilt dat de persoon die de kaart om te voelen hoeveel u zorg voor hen bij het openen van de kaart.
  • Papierkunst. Met de schaar en gedessineerde papier knippen tot vormen om toe te voegen aan de kaart. U kunt zelfs lezen op origami, zodat u kunt uw kaart te versieren met leuke origami dieren.
  • Personaliseer het bericht. Je moet iets in de kaart om je gevoelens te communiceren schrijven. Natuurlijk kun je gaan voor iets zo generiek "Ik mis je, neem dan goed 'of' we zijn hier allemaal voor u, get well soon" of "dingen zijn niet hetzelfde zonder jou, get well soon" maar die zijn derivaat en onpersoonlijk. Probeer om te komen met iets meer oprechte en oprecht, woorden gebruiken die je twee gebruik om elkaar heen en tot avonturen die je had met elkaar te brengen. U kunt zelfs komen met een gedicht voor hen!
  • Ga groot. U kunt zelfs een groter soort beterschap kaart door gebruik te maken groter cardstock en met al hun vrienden schrijven iets op. Dit soort kaart is er nu leuker als je kunt een groep inspanning van te maken en zal u helpen band met een aantal van hun andere vrienden ook.

Het is niet te hard te komen met een zelfgemaakte get well soon card, zolang je de juiste materialen en een flair voor de creatieve. Trouwens, als je dit veel energie gestoken in de gezondheid van een andere persoon en welzijn, zullen anderen uit te oefenen hetzelfde soort van inspanning op je. Het is win-win.