E2y

Hoe maak je een eerlijke overeenkomst in uw voogdijschap te verkrijgen

Een voogdij overeenkomst of ouderschapsplan is een document dat belangrijke kwesties en problemen met betrekking tot voogdij, visitatie, financiële steun, ouderlijke verantwoordelijkheden, en andere zaken die betrekking opvoeding staat. Het maken van een ouderschapsplan maakt het makkelijker voor gescheiden of gescheiden ouders om co-ouder hun kinderen en houdt ouderschap in lijn met de kinderen 'algemeen welzijn. Hoewel het lijkt simpel, het maken van een eerlijke en objectieve ouderschapsplan is heel uitdagend, het meest vooral als de ouders niet in goede termen. Maar hier is een gids die kan helpen.

  • Maak je eigen ouderschapsplan. Als u niet vertrouwd bent gaan zitten met uw ex-echtgenoot, kunt u uw eigen ouderschapsplan te maken en dit bespreken met uw ex-echtgenoot in de aanwezigheid van een mediator of advocaat. Uw ex-echtgenoot zou zelfs hebben gemaakt zijn, zodat u kunt proberen om zowel moeten worden geconsolideerd en komen met een ouderschapsplan dat werkt voor beide partijen.
  • Bespreek voogdij. Zal een van de ouders hebben de primaire bewaring? Of wil je aanpassen co-ouderschap? Primaire voogdij betekent dat de kinderen zullen leven met een ouder, terwijl de andere ouder verdient bezoekrecht. Dit werkt als u en uw ex wonen ver van elkaar. U kunt discussiëren over wie gaat de primaire bewaring hebben en hoe en wanneer de kinderen zullen worden voorgelegd aan de andere ouder. Gezamenlijk gezag, anderzijds, betekent de kinderen zullen beide ouders wonen op een bepaald moment. In deze opstelling, moet je een schema waarmee de kinderen kunnen evenveel tijd doorbrengen met beide ouders te creëren. Zo zal de kinderen door te brengen afwisselend weken in hun ouderlijk huis of je de hele zomer en alle feestdagen met een van de ouders en de school maanden met de andere ouder.
  • Wees specifiek met het schema en de wijze van overdracht. Je moet duidelijk zijn over de dagen van bezoek (in het geval van primaire bewaring) of huis-overdracht tussen de ouders thuis (in het geval van co-ouderschap) en hoe de overdracht moet gedaan. Bijvoorbeeld, maak een visitatie regeling die stelt dat de niet-verzorgende ouder kan het weekend door te brengen met de kinderen. Hij moet ze ophalen elke vrijdag om 5 in de middag en breng ze terug naar hun andere ouder elke zondag om 8 in de avond. Als de vijandigheid ernstig is tussen de ouders, kan een derde pick-up en drop-off de kinderen.
  • Bespreek de besluitvorming taken. In het geval van primaire bewaring, de verzorgende ouder heeft meestal de primaire verantwoordelijkheid van het afleiden van juridische en grote beslissingen voor de kinderen, hoewel de andere ouder kan ook delen in zijn gedachten. Hoe dan ook, het is voor de kinderen 'voordeel als beide ouders inspraak hebben over zaken die te maken hebben met hun algemene welzijn.

Hoe maak je een eerlijke overeenkomst in uw voogdijschap te verkrijgen. Maak je eigen ouderschapsplan.
Hoe maak je een eerlijke overeenkomst in uw voogdijschap te verkrijgen. Maak je eigen ouderschapsplan.

Lees het ouderschapsplan een paar keer om ervoor te zorgen dat er geen mazen. Als er iets blijkt dubbelzinnig of oneerlijke, erover praten totdat beide partijen zijn aangekomen op een eerlijke en redelijke beslissing. En tot slot, het dossier van de ouderschapsplan in de rechtbank om er een juridisch document.