E2y

Hoe maak je een bejaardentehuis voor je ouders kiezen

U krijgt oud, te

U krijgt oud, te. Dat is als je niet aan de Heer in de hemel voordat u certifiably oud en grijs. Voor nu is het je ouders die in de zonsondergang van hun leven en kunnen nu de behoefte aan een bejaardentehuis. Als hun kind, is het uw plicht het vinden van een bejaardentehuis dat zal koesteren, verzorgen, en een liefdevolle gemeenschap uit de buurt van hun huis omgeving te bieden.

Hier is hoe te kiezen voor een rusthuis dat zal niets minder dan een rustige troost voor je ouders te zijn.

Hoe maak je een bejaardentehuis voor je ouders kiezen. Eerst moet je vragen aan je ouders zegen aan een bejaardentehuis voor hen te vinden.
Hoe maak je een bejaardentehuis voor je ouders kiezen. Eerst moet je vragen aan je ouders zegen aan een bejaardentehuis voor hen te vinden.
 • Eerst moet je vragen aan je ouders zegen aan een bejaardentehuis voor hen te vinden. Je ouders kunnen oud, maar het betekent niet dat ze niet in staat zijn om het leven thuis wonen. Tenzij een van hen kampt met een degeneratieve ziekte of beide moeite hebben met bewegen zonder hulp. Ongeacht de situatie, moet je hun knikken te krijgen over op zoek naar rusthuizen. Respecteer hun gevoelens dus het zal niet zo moeilijk zijn voor u en hen wanneer het tijd is om te verhuizen naar de faciliteit.
 • Hier krijg je een medisch advies van je ouders 'arts. U hebt deze voor presentatie aan de faciliteit voor je ouders 'speciale medische behoeften.
 • Bezoek het bejaardentehuis faciliteit. Loop rond en observeer. Praat met de andere gepensioneerden. Interview zoveel mensen als je wilt, zodat aan het einde van uw bezoek, zult u meer of minder het hele beeld dat u nodig kom beslissing tijd te krijgen.
 • Aarzel niet om vragen van het management en personeel van de instelling te vragen. Informatie over het bejaardentehuis is beschikbaar op de website of van brochures die u kunt meenemen naar huis. Maar niet alles. Het is als je vragen dat je kunt zien hoe het management en personeel van de instelling zal reageren en uw vragen beantwoorden. Op basis van hun antwoorden, moet u op uw gemak voelen zonder zeurende gevoel daarna. In feite moet je vragen professioneel en hoffelijk worden toegejuicht.
 • De lijst naar beneden de volgende vragen voor u om te vragen:
  • Hoe wordt een medische en financiële beoordelingsfout heeft gemaakt en wie maakt het? Heeft de faciliteit welkom Sociale Zekerheid Pension, Medicare, Medicaid of naar je ouders 'rekeningen te dekken?
  • Wat zijn de educatieve en professionele achtergronden van het personeel?
  • Is een medisch team te presenteren en bieden ze noodnummer 24/7 hulp?
  • Zult u worden toegestaan om zo vaak als je wilt bezoeken zonder na een schema?
  • Zijn ze in staat om minimaal te verstrekken aan maximaal niveau van zorg aan langdurig ingezetenen?
  • Hoeveel kost het om je ouders om daar te blijven? Zal u gevraagd worden om een band te betalen? Krijgt u een overzicht waarin een overzicht alles wat je moet betalen voor bijvoorbeeld medische / tandheelkundige check-ups, gemeenschap uitstapjes, incontinentie benodigdheden, salon bezoeken, maaltijden, toiletartikelen en een wasserette?
  • Zullen je ouders mogen nog steeds hun persoonlijke arts in plaats van wie is toegewezen in de faciliteit? Zal de arts worden toegelaten op het terrein? Zullen je ouders worden gedreven door het personeel naar het kantoor van de arts of het ziekenhuis voor regelmatige afspraken?
  • Is familie toegestaan om de nacht door te brengen als dat nodig is?
  • Welke activiteiten de bejaarde bewoners in deel te nemen aan de faciliteit?
  • Welke persoonlijke bezittingen mogen in hun kamer?
 • Vraag een kopie van hun accreditatie en een accreditatie rapport. Als het woon-en zorgcentrum is een goede, hoef je niet eens te vragen om kopieën en wanneer u deze hebt, zorg ervoor om wat onderzoek te doen door te klikken op medicare.gov

Als je eenmaal een paar rusthuizen die je voelt zeker van, breng je ouders over voor een bezoek aan deze faciliteiten. De laatste en laatste woord zal zijn hen te maken na alles.